Wymarzona zmienniczka

08 grudnia 2015 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No, jak Sophia Loren, czy Monika Belucci :) . Cóś w tym stylu :)

Haha no ja w trochę innym kierunki szłam Tina 
08 grudnia 2015 19:41 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Haha no ja w trochę innym kierunki szłam Tina :lol1:

Anna Grodzka? 
08 grudnia 2015 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Anna Grodzka? :-)

Tak w 3/4 od Zośki Loren w kierunku Grodzkiej 
08 grudnia 2015 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Tak w 3/4 od Zośki Loren w kierunku Grodzkiej 

Próbuję sobie wyobrazić i kwadraty mi wychodzą :))).
08 grudnia 2015 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

no trudno, walnij jednego głębszego to wszystko zobaczysz  Nic innego Ci chyba nie pomoże.
08 grudnia 2015 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

:lol1: no trudno, walnij jednego głębszego to wszystko zobaczysz :lol1: Nic innego Ci chyba nie pomoże.

Obawiam się, że po głębszym mogę astygmatyzmu dostać i będę sześciany widzieć, ale niech tam- poszukam czegoś mocniejszego :)
08 grudnia 2015 19:58 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Obawiam się, że po głębszym mogę astygmatyzmu dostać i będę sześciany widzieć, ale niech tam- poszukam czegoś mocniejszego :)

Tina, no mogłabyś być łaskawsza i jednak te dziwne figury geometryczne zobaczyć a nie tak dołować ludzi z samego wieczora 
08 grudnia 2015 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tina, nie obawiaj sie , ja mam astygmatyzm ale tylko w jednym oku mmmmhhhh moze dlatego szescianow nie widzeczasem tylko ruska mgle mam przed oczami, ale od tygodnia widze OSTROSCmam nowe okulary a w piatek odbieram okularki do czytania. Jak sie liter wystraszylam jak mi kazala babka w tych nowych okularkach poczytac
08 grudnia 2015 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
leni

:-)Tina, nie obawiaj sie , ja mam astygmatyzm ale tylko w jednym oku mmmmhhhh moze dlatego szescianow nie widze:-)czasem tylko ruska mgle mam przed oczami, ale od tygodnia widze OSTROSC:-)mam nowe okulary a w piatek odbieram okularki do czytania. Jak sie liter wystraszylam jak mi kazala babka w tych nowych okularkach poczytac:-)

Astygmatyzm, to taka dynamiczna wada- moi synowie ją mają- muszą co jakis czas okulary zmienić.

No to teraz się zaczęłam martwić, że jeśli nie mam wady wzroku, a widzę szesciany, to co to jest do diaska? Od tej roboty tak mi się porobiło?
08 grudnia 2015 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No i co ? następna do " odszczału " po Salazar jesteś
08 grudnia 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No i co ? następna do " odszczału " po Salazar jesteś
08 grudnia 2015 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Astygmatyzm, to taka dynamiczna wada- moi synowie ją mają- muszą co jakis czas okulary zmienić.

No to teraz się zaczęłam martwić, że jeśli nie mam wady wzroku, a widzę szesciany, to co to jest do diaska? Od tej roboty tak mi się porobiło?:-)

hahahah to jest choroba zawodowa opiekunek z Polskimoze na rente sie zalapiesz
08 grudnia 2015 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
leni

hahahah to jest choroba zawodowa opiekunek z Polski:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)moze na rente sie zalapiesz

Tylko jak ja do lekarza trafię :)))
08 grudnia 2015 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i co ? następna do " odszczału " po Salazar jesteś :-)

Salazar też ma zwidy?
08 grudnia 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dobre zwidy nie są złe