Wymarzona zmienniczka

08 grudnia 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Teraz to już się pogubiłam, chodzi o sekretarkę czy asystentkę :-)

O tę drugą też 
08 grudnia 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

czy dla mnie czy dla czlonkow rodziny waga nie jest dla mnie kryterium wyboru opiekunki.Wyksztalcenie,doswiadczenie - Tak.
Co za roznica czy bedzie to 90/60/90 czy ............... nie w takich wymiarach:-) Ma umiec sie zachowac w sytuacjach krytycznych,ma byc opanowana i cierpliwa.Musi miec pojecie jak sie zachowac w przypadku potrzeby ratowania zycia.Tyle
Poza tym jak ja bede mial 140 kg i bede lezal to taka jaks drobinka moze nie dac rady nawet mojej reki podniesc.
Wszystko zalezy od choroby i warunkow w jakich trzeba bedzie niesc pomoc i opieke

A co tam ręka
08 grudnia 2015 19:12 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Puszysta opiekunka, postrzegana jest jako osoba ciepła, rodzinna i skromna. Jej chuda koleżanka napewno jest oschła, zarozumiała i mało uczuciowa. Tusza kojarzy nam sie z radoscią z życia i umiejętnoscia dogadzania sobie samemu. Jej brak- ze smutkiem i brakiem dystansu. Królowymi życia są przedstawicielki płci pieknej, które mają odwage odbiegać od ideału. Puszyste jest piękne!

Margolcia ja się z Toba w pełni zgadzam  masz 100% rację  chudziźnie mówimy NIE 
08 grudnia 2015 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
08 grudnia 2015 19:16
transfer,pozycjonowanie,pionowanie ( dzwiganie jak to piszesz ) to rowniez opieka
08 grudnia 2015 19:17 / 7 osobom podoba się ten post
margolcia

Puszysta opiekunka, postrzegana jest jako osoba ciepła, rodzinna i skromna. Jej chuda koleżanka napewno jest oschła, zarozumiała i mało uczuciowa. Tusza kojarzy nam sie z radoscią z życia i umiejętnoscia dogadzania sobie samemu. Jej brak- ze smutkiem i brakiem dystansu. Królowymi życia są przedstawicielki płci pieknej, które mają odwage odbiegać od ideału. Puszyste jest piękne!

Margolcia ! Co za koszmarne  skojarzenia !!! Szczupła kojarzy się z radością , tańcem , witalnością , śmiechem , lekkością i w ogóle - smakoszem życia ! No ! 
08 grudnia 2015 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
sekretarka ma byc reprezentacyjna a nie trzecia plec.Trzy rozpiete guziczki  bluzki podpisaly wiecej intratnych umow niz sztab prawnikowNa opiekunke moze i sie nadaje
08 grudnia 2015 19:26 / 4 osobom podoba się ten post
salazar

Trudno, biorę na klatę :D. 
Jako potencjalny pracodawca mogę sobie trochę powybrzydzać ;)?   Wiedziałam, że wsadzę kij w mrowisko, sorry ;(.

Powybrzydzać można,ale patrząc na wybrzydzającego dziadka Wichury to ja mam poważne obawy czy ona w terminie zjedzie....Tak więc i wybrzydzanie jakies granice ma-niech to bedzie ,powiedzmy nie ponizej 50kg i nie powyżej 100 ,hi hi hi
08 grudnia 2015 19:27
Michalinka

Teraz to już się pogubiłam, chodzi o sekretarkę czy asystentkę :-)

opiekunke
08 grudnia 2015 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Powybrzydzać można,ale patrząc na wybrzydzającego dziadka Wichury to ja mam poważne obawy czy ona w terminie zjedzie....Tak więc i wybrzydzanie jakies granice ma-niech to bedzie ,powiedzmy nie ponizej 50kg i nie powyżej 100 ,hi hi hi

No niestety chyba pojadę jednak dzień później. To znaczy tak, jak się z agencją umówiłam - 20-stego. Ale później uzgodniliśmy, że jadę 19-staego. No cóż. Dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Zwłaszcza, że dzisiaj w DM zakupy za 73 euro zrobiłam, a taka kwota w ogóle w planach nie była. Miało wyjść 30-40 euro! To sobie tym dodatkowym-niedodatkowym dniem zarobię na część tych zakupów:)
08 grudnia 2015 19:32 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

opiekunke

To na właściwe forum trafiłeś
08 grudnia 2015 19:33 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

Margolcia ! Co za koszmarne  skojarzenia !!! Szczupła kojarzy się z radością , tańcem , witalnością , śmiechem , lekkością i w ogóle - smakoszem życia ! No ! 

Tyciek, Kobieta zdrowa, prawdziwa, musi posiadać takie atrybuty jak: zaokrąglenie piersi i bioder, te cechy między innymi odróżniaja ja od faceta.
08 grudnia 2015 19:35 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Tyciek, Kobieta zdrowa, prawdziwa, musi posiadać takie atrybuty jak: zaokrąglenie piersi i bioder, te cechy między innymi odróżniaja ja od faceta.

I talię :))))
08 grudnia 2015 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
Ooooo zaokrąglona z talią
08 grudnia 2015 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ooooo zaokrąglona z talią :-)

No, jak Sophia Loren, czy Monika Belucci :) . Cóś w tym stylu :)