Teraz to już się pogubiłam, chodzi o sekretarkę czy asystentkę :-)

czy dla mnie czy dla czlonkow rodziny waga nie jest dla mnie kryterium wyboru opiekunki.Wyksztalcenie,doswiadczenie - Tak.
Co za roznica czy bedzie to 90/60/90 czy ............... nie w takich wymiarach:-) Ma umiec sie zachowac w sytuacjach krytycznych,ma byc opanowana i cierpliwa.Musi miec pojecie jak sie zachowac w przypadku potrzeby ratowania zycia.Tyle
Poza tym jak ja bede mial 140 kg i bede lezal to taka jaks drobinka moze nie dac rady nawet mojej reki podniesc.
Wszystko zalezy od choroby i warunkow w jakich trzeba bedzie niesc pomoc i opieke
Puszysta opiekunka, postrzegana jest jako osoba ciepła, rodzinna i skromna. Jej chuda koleżanka napewno jest oschła, zarozumiała i mało uczuciowa. Tusza kojarzy nam sie z radoscią z życia i umiejętnoscia dogadzania sobie samemu. Jej brak- ze smutkiem i brakiem dystansu. Królowymi życia są przedstawicielki płci pieknej, które mają odwage odbiegać od ideału. Puszyste jest piękne!
Puszysta opiekunka, postrzegana jest jako osoba ciepła, rodzinna i skromna. Jej chuda koleżanka napewno jest oschła, zarozumiała i mało uczuciowa. Tusza kojarzy nam sie z radoscią z życia i umiejętnoscia dogadzania sobie samemu. Jej brak- ze smutkiem i brakiem dystansu. Królowymi życia są przedstawicielki płci pieknej, które mają odwage odbiegać od ideału. Puszyste jest piękne!
Trudno, biorę na klatę :D.
Jako potencjalny pracodawca mogę sobie trochę powybrzydzać ;)? Wiedziałam, że wsadzę kij w mrowisko, sorry ;(.
Powybrzydzać można,ale patrząc na wybrzydzającego dziadka Wichury to ja mam poważne obawy czy ona w terminie zjedzie....Tak więc i wybrzydzanie jakies granice ma-niech to bedzie ,powiedzmy nie ponizej 50kg i nie powyżej 100 ,hi hi hi
opiekunke
Margolcia ! Co za koszmarne skojarzenia !!! Szczupła kojarzy się z radością , tańcem , witalnością , śmiechem , lekkością i w ogóle - smakoszem życia ! No !
Tyciek, Kobieta zdrowa, prawdziwa, musi posiadać takie atrybuty jak: zaokrąglenie piersi i bioder, te cechy między innymi odróżniaja ja od faceta.
Ooooo zaokrąglona z talią :-)