Dziś żona dziadka kaczkę z jabłkami upiekła, do tego ziemniaki i czerwona kapusta.
Po obiedzie stwterdziła ,że jedna kaczka na 3 osoby to za mało:)
Nie wiem co następnym razem upiecze:).
Dziś żona dziadka kaczkę z jabłkami upiekła, do tego ziemniaki i czerwona kapusta.
Po obiedzie stwterdziła ,że jedna kaczka na 3 osoby to za mało:)
Nie wiem co następnym razem upiecze:).
Nic:)Odmrożę zupę pieczarkową:):):)
a żebyś wiedziała! nie zamierzam się tu przepracowywać :)
Grunt - żeby mięcho i pyry były....
Ja oczywiście jem co innego.
,,,, co ja mam jutro zrobic? nie jedza zup, makaronow, klusek, ryzu, kielbasy, pomidorow, smazonych ziemniakow, fasolki, kalafiora, ogorkow niezbyt... pewnie jeszcze cos pominelam...wszelkie rodzaje miesa i ryb juz przerobilam po 3 razy...i brak pomyslow :(
,,,, co ja mam jutro zrobic? nie jedza zup, makaronow, klusek, ryzu, kielbasy, pomidorow, smazonych ziemniakow, fasolki, kalafiora, ogorkow niezbyt... pewnie jeszcze cos pominelam...wszelkie rodzaje miesa i ryb juz przerobilam po 3 razy...i brak pomyslow :(
pytanie za 10 pnunktow jak to robisz ze jesz co innego w moik przypadku jest wszystko sprawdzane
i jak na talerzu nie znajduje sie to samo i to dokladnie to jest wielka masakra i szum