Na wyjeździe #27

29 lipca 2015 13:34 / 10 osobom podoba się ten post
Mam takie ciche marzenie a mianowicie : może wreszcie zwaśnieni (? ) ex małżonkowie zaczęli prać w końcu swoje brudy po za forum ?
Może my mamy już dość czytania oskarżeń , wypominań ? Piszecie w kółko to samo , jak jedno przycichnie to drugie z czymś wyskoczy . Może zdecydujcie się w końcu kto ma wam za te łóżka zapłacić a nam dajcie trochę spokoju , bo przez was się niepotrzebnie nakręcamy a prawda jak zwykle pewnie jest w środku .
Tylko jeszcze jedno do obojga : Gosia , proszę zaprzecz publicznie , że Twój Cudo bije wasze dzieci , jeśli to kłamstwo , proszę zaprzecz
Do ex : jeśli na moich oczach by ktoś obcy uderzył moje dziecko to albo wezwałabym policję albo ta sama policja by mnie aresztowała za ciężkie pobicie !
29 lipca 2015 13:37 / 7 osobom podoba się ten post
takaja

Magdzie i ja szerokiej drogi ci życze aha a jak już będziesz w domu nie zapomnij o :sex:

Łe to juz w dzwiach bedzie moge ,moge,bo jak kiedys tak siedzialam po cztery miesiace i przyszedl czas wyjazdu do domu toc kurna zawsze w towarzystwie,to byl bol,trza bylo czekac kilka dni.Teraz juz tak nie ma.
A jak juz pisze to powiem WAM Do widzenia,bo lada moment przyjedzie pani ktora mnie zmienia.
Dziekuje za towarzystwo i co zlego to nie Ja Trzymajta sie ramy i szybko uplywajacych dni
29 lipca 2015 13:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dzieci kartą przetargową...Jugendamt sie wmiesza i zabierze dzieci...wtedy obydwoje pukną sie w głowę...
29 lipca 2015 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Łe to juz w dzwiach bedzie:-) moge ,moge,bo jak kiedys tak siedzialam po cztery miesiace i przyszedl czas wyjazdu do domu toc kurna zawsze w towarzystwie,to byl bol,trza bylo czekac kilka dni.Teraz juz tak nie ma.:lol3:
A jak juz pisze to powiem WAM Do widzenia,bo lada moment przyjedzie pani ktora mnie zmienia.
Dziekuje za towarzystwo i co zlego to nie Ja:-) Trzymajta sie ramy i szybko uplywajacych dni:przytula::przytula::przytula::przytula::przytula:

Szczesliwej podróży oraz miłego pobytu w domciu.
29 lipca 2015 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
Arabrab, mysle, ze sama odpowiedzialas na swoje pytanie. Ja rowniez bym ryj obila. A kochajacy tatus zadzwonil na drugi dzien do JA i opowiedzial nadwyraz interesujaca historie przy ktorej bicie to maly pikus... Zmeczona tym g...juz jestem. Nie wiem jaka to choroba, nie znam sie na tym.
Marta, nie mam sie czego bac jesli chodzi o JA. Moje dzieci sa pod ich opieka od dluzszego czasu juz. Psychologowie itd. Mam dowody na to, ze o dzieci dbam, ze troszcze sie o nie. Prowadze sie nienagannie. Zarowno ja jak i Cudo. Mam tez opinie psychologa na temat dzieci sprzed spotkan z dziecmi. I jesli trzeba bedzie bede tez miala opinie po spotkaniach. A niestety roznice sa....
29 lipca 2015 14:15 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mieszam sie,to wasze sprawy
Pamiętajcie tylko że Jugendamt to w De urząd o wyjątkowo słabym poczuciu humoru.
29 lipca 2015 14:29 / 3 osobom podoba się ten post
Nie chce mi sie szukac pozegnajek, wiec pozegnam sie tutaj.
Zmeczona jestem atakami Roberta. Moje zycie nie jest takie interesujace by musialo byc opisywane na forum. Jestem nawet pewna, ze gdyby ktos tu prawde na ten temat napisal to posnelybyscie znudzone. Nie szlajam sie, nie chodze na tance, nie jezdze nawet na urlopy. Alkoholu pije takie ilosci, ze nie warto flaszki dla mnie otwierac. Pracuje, opiekuje sie dziecmi i weekendy spedzam u Cuda, glownie leniuchujac. Ot i cale mecyje...
Dobrze mi z Wami bylo. Cierpliwie znosilam napady na mnie, bo sadzilam, ze kiedys sie znudza. Niestety, nie znudza sie. Teraz juz wiem o tym. Bycie na forum w formie kwiatka nie interesuje mnie. A cokolwiek napisze zaraz oddzwiek ma. Te ostatnie oskarzenia to za post pocieszajacy do Jolka...
Nie chce sie wiecej narazac na dodatkowe kontakty z Robertem. Dlatego pozegnam sie z Wami. Nie wiem czy na zawsze czy tylko na jakis czas. Moze kiedys tu jeszcze zajrze.
Zycze Wam spokoju. Zdrowia i spokoju
29 lipca 2015 14:32 / 8 osobom podoba się ten post
moncherie

Arabrab, mysle, ze sama odpowiedzialas na swoje pytanie. Ja rowniez bym ryj obila. A kochajacy tatus zadzwonil na drugi dzien do JA i opowiedzial nadwyraz interesujaca historie przy ktorej bicie to maly pikus... Zmeczona tym g...juz jestem. Nie wiem jaka to choroba, nie znam sie na tym.
Marta, nie mam sie czego bac jesli chodzi o JA. Moje dzieci sa pod ich opieka od dluzszego czasu juz. Psychologowie itd. Mam dowody na to, ze o dzieci dbam, ze troszcze sie o nie. Prowadze sie nienagannie. Zarowno ja jak i Cudo. Mam tez opinie psychologa na temat dzieci sprzed spotkan z dziecmi. I jesli trzeba bedzie bede tez miala opinie po spotkaniach. A niestety roznice sa....

I gra muzyka , bo na punkcie dzieci wariatka jestem ! 
Nie lubię udzielać rad , ale nie gniewaj się moja Ty Moncheróweńko , coś Ci jednak doradzę : będą jakieś wyprzedaże cudeniek ciuchowych ? będą ! 
więc odpuść je sobie w tym roku , kup dzieciakom łóżka , bo to już trochę wstyd , że Ciebie stać na kurteczkę za 50 euro , czy jakąś bluzkę za 25 ojrasków , tatusia stać na wyjazdy , wycieczki , czy tam wczasy zagraniczne i jeszcze zdjęcia wklejacie , czy to ciuszków , czy z zagranicznych wojaży a nie stać was na kupno łóżek dzieciom za 500 euro . Gosiu , nie jestem zamożna , ale na dzień dzisiejszy 500 euro na jakiś wydatek , bardzo potrzebny wydatek to wypłacam z banku i kupuję a nie robię sobie wstyd w miejscu publicznym jakim jest to forum i robię z siebie nędzarza , bo teraz to już tak wygląda . 
Kochani ex-małzonkowie , nie róbta se wstydu , bo już dość narobiliśta , trza się było zastanowić przed powołaniem dzieci na ten piękny świat , czy was na to będzie stać , czy będą miały co jeść , czy nie będą musiały sypiać na kanapach , materacach , czy Bóg wie na czym . 
Skończyłam , kropka , Gocha bardzo Cię lubię , lubię czytać Twoje dowcipne i poważne posty i nic tego nie zmieni , tylko na Boga dajcie już tutaj trochę spokoju , bo my się zwaśnimy między sobą ( wszyscy ) a wy se dalej będziecie pitolić : Cudo to , Anecia tamto ! ....Am ..Oj , sorki - niech się stanie !
29 lipca 2015 14:46
moncherie

Nie chce mi sie szukac pozegnajek, wiec pozegnam sie tutaj.
Zmeczona jestem atakami Roberta. Moje zycie nie jest takie interesujace by musialo byc opisywane na forum. Jestem nawet pewna, ze gdyby ktos tu prawde na ten temat napisal to posnelybyscie znudzone. Nie szlajam sie, nie chodze na tance, nie jezdze nawet na urlopy. Alkoholu pije takie ilosci, ze nie warto flaszki dla mnie otwierac. Pracuje, opiekuje sie dziecmi i weekendy spedzam u Cuda, glownie leniuchujac. Ot i cale mecyje...
Dobrze mi z Wami bylo. Cierpliwie znosilam napady na mnie, bo sadzilam, ze kiedys sie znudza. Niestety, nie znudza sie. Teraz juz wiem o tym. Bycie na forum w formie kwiatka nie interesuje mnie. A cokolwiek napisze zaraz oddzwiek ma. Te ostatnie oskarzenia to za post pocieszajacy do Jolka...
Nie chce sie wiecej narazac na dodatkowe kontakty z Robertem. Dlatego pozegnam sie z Wami. Nie wiem czy na zawsze czy tylko na jakis czas. Moze kiedys tu jeszcze zajrze.
Zycze Wam spokoju. Zdrowia i spokoju:-)

skoda Moncherii..bedzie mi ciebie brakowac
29 lipca 2015 14:58 / 5 osobom podoba się ten post
A ja czekam jeszcze na pania zmienniczke,i czekaja tez golabki dla niej,a i zupe jeszcze ugotowalam,zeby miala na jutro,o tak lubie
29 lipca 2015 15:02 / 4 osobom podoba się ten post
29 lipca 2015 15:05 / 7 osobom podoba się ten post
Prawda jest w środku , co ja myślę o tym całym bałaganie to moja sprawa ,ale proszę nie w imieniu wszystkich uczestników forum, bo takiego prawa nie mam , ale dajcie już spokój , bo to się robi strasznie niesmaczne . Czy widzieliście , żeby ktoś z nas na okrąglo pisał o swojej rodzinie , dzieciach , życiu prywatnym ? Sami sobie odpowiedzcie , czy wasze życie jest dla nas pozostałych takie interesujące ? Dwoje dorosłych ludzi ( ??? ) , tylko coś mi się wydaje , że do metryk to już dość dawno nie zaglądaliście a czasem by było warto zerknąć i przypomnieć sobie , że 18 lat już się dawniutko ukończyło !
29 lipca 2015 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
Folkloru ciąg dalszy,hej
29 lipca 2015 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Łe to juz w dzwiach bedzie:-) moge ,moge,bo jak kiedys tak siedzialam po cztery miesiace i przyszedl czas wyjazdu do domu toc kurna zawsze w towarzystwie,to byl bol,trza bylo czekac kilka dni.Teraz juz tak nie ma.:lol3:
Dziekuje za towarzystwo i co zlego to nie Ja:-) Trzymajta sie ramy i szybko uplywajacych dni:przytula::przytula::przytula::przytula::przytula:

Magdzie,szczesliwej podrozy
Zycze. Pozdrawiam :))
29 lipca 2015 15:44 / 4 osobom podoba się ten post
Bylam sobie w dm. I kupilam sobie az 3 rodzaje kremu do rąk. Hyhy, mam takie suche rece, ze wola to o pomste do Nieba. Twarz tez sucha, nie moge sobie poradzic, ta niemiecka woda mnie wykancza.
A cos dla Magdzie, wracajac wstapilam do polskiego sklepu i sobie kupilam laseczke kielbasy polskiej z komina czy z czegosik tam. Pyszna, a teraz mi se odbija smordem. Omniomnim :D