Na wyjeździe #27

29 lipca 2015 18:33 / 7 osobom podoba się ten post
robert72

Baśka możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, że buc, że cham, że nie oszczędzam w słowach...ale za moje  dzieci dam się pokroić.Ten niemiecki h..j stracił zęby i łuk brwiowy jak zobaczyłem jak mój syn zareagował, po powrocie z weekendu u nas i starłem mu cwaniaczkowaty uśmieszek z gęby jak się przynał co zrobił.G. konto usunęła...bo co miała ci powiedzieć.. że prawda? Tak naprawdę nikogo nie znamy, póki z nim beczki soli nie zjemy.Sama sobie wybrała takie życie, pracuje u niego, ma u niego swoją wizję...jej wybór...ale od moich dzieci wara i to koniec  w temacie i nie chciałbym by ktokowliek roztrząsał ten temat.Pan cudo policji nie wezwał mimo, że czeka go droga wizyta u dentysty.Może następnym razem się zastanowi zanim na bezbronne dziecko rękę podniesie.

Uwierz mi , czy nie , ale wasze prywatne rozgrywki mnie nie interesują , ale jeśli chodzi o dzieci to czyje one by nie były jestem przeciwna biciu a jeszcze przez obcego faceta ? Nie wiem , kto ma racje , nie jestem sędzią , adwokatem , czy prokuratorem , ale myślę Gosia , że mimo wszystko czytasz , powiem Ci , że miałam pewne niedowierzania , bo jak Robert pierwsze napisał , że Cudo nie będzie bił jego dzieci to Ty wtedy , od razu nie protestowałaś , że on piesze bzdury , nie wiem kto mówi prawdę , kto stwarza , ale jestem zniesmaczona . Powtórzę jeszcze raz : jak jestem mała , niepozorna , niemłoda ( tak ładniej jest ) to rzuciła bym się na taką gadzinę i chociaż nie dałabym mu rady to chociaż " grawerkę " na pysku bym mu zrobiła taką , że ślady moich krótkich , łamliwych paznokci nosił by do końca życia . Już mi się nie chce pisać jakichś glupich wywodów , ale gdzieś wcześniej napisałam , że prawda to chybba jest w środku . Kiedyś , dawno temu z kimś z forum rozmawiałam ( nie ujawnię , bo nie mam upoważnienia ) i zastanawiałyśmy się nad tym , czy to pisanie o dzieciach to nie jest trochę takie , żeby tą drugą stronę bardziej bolało .....Nic już nie wiem , po prostu nic , świat wirtualny jest okrutny ......
29 lipca 2015 18:34 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Robert72.
Przepros Arabrab To dobra i pracowita
Kobieta. I zeby nie bylo, ze sie podlizuje
Tak bylo by fajnie uwazam.

Co Ty tak z tymi przeprosinami? Tu sa sami dorosli uzytkownicy.Wystarczy jak swoje wpisy poczytaja (ze zrozumiemniem) i może tak będą wygladać
29 lipca 2015 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Co Ty tak z tymi przeprosinami? Tu sa sami dorosli uzytkownicy.Wystarczy jak swoje wpisy poczytaja (ze zrozumiemniem) i może tak będą wygladać:czerwieni sie::czerwieni sie::czerwieni sie:

No dobra.
29 lipca 2015 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Robert72.
Przepros Arabrab To dobra i pracowita
Kobieta. I zeby nie bylo, ze sie podlizuje
Tak bylo by fajnie uwazam.

Oneńko - Liseńko Ty nasza ugodzicielko , weź no Ty trochę wyluzuj z tymi przeprosinami .....Cipeńko , my se tu wszyscy możemy po mordach natrzaskać ( wirualnie oczywiście ) powyzywać się i jest git - jest kłótnia ? jest zabawa albo jak to Modi określił folklor i tego się trzymajmy a jak się zaczniemy przepraszać wszyscy , wypłakiwać , wysmarkiwać w rękawy to powieje taką ckliwością ,  że aż nas zemdli . Kochana Liseńko , życie to nieje bajka , zycie toje bitwa , ale dziękuję , dziękuję Ci za dobre słowo i to zupełnie poważnie 
29 lipca 2015 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oneńko - Liseńko Ty nasza ugodzicielko , weź no Ty trochę wyluzuj z tymi przeprosinami :-).....Cipeńko , my se tu wszyscy możemy po mordach natrzaskać ( wirualnie oczywiście ) powyzywać się i jest git - jest kłótnia ? jest zabawa albo jak to Modi określił folklor i tego się trzymajmy a jak się zaczniemy przepraszać wszyscy , wypłakiwać , wysmarkiwać w rękawy to powieje taką ckliwością ,  że aż nas zemdli . Kochana Liseńko , życie to nieje bajka , zycie toje bitwa , ale dziękuję , dziękuję Ci za dobre słowo i to zupełnie poważnie :aniolki:

A to Ty taka bitewna:)
29 lipca 2015 18:51
dorotee

A to Ty taka bitewna:)

Nawet sobie nie wyobrażasz jak bym  teraz miała ochotę komuś przyfasolić , bo nie jestem już teraz pewna niczego , choć na 100% kiedyś też nie byłam , ale teraz te procenty jakos mi jeszcze zmalały , bo zaczęłam przeglądać forum i rozkminiać , rozładać na czynniki pierwsze .....
I bądź teraz mądra i zrozum o czym pisałam , tralalalalal
29 lipca 2015 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawet sobie nie wyobrażasz jak bym  teraz miała ochotę komuś przyfasolić , bo nie jestem już teraz pewna niczego , choć na 100% kiedyś też nie byłam , ale teraz te procenty jakos mi jeszcze zmalały , bo zaczęłam przeglądać forum i rozkminiać , rozładać na czynniki pierwsze .....
I bądź teraz mądra i zrozum o czym pisałam , tralalalalal:tanczy:

Bo kiedyś to było prościej, raz w zęby, dwa w zęby i po problemie:) dzisiaj to się chyba hejtowanie nazywa. Słowne pojedynki, niestety często poniżej lini pasa:(
29 lipca 2015 19:16 / 2 osobom podoba się ten post
Moncherie już nie ma,można wiaderko pomyj bezkarnie na nią wylać,bo nie odpowie.
Zła matką nie jest bo gdyby tak bylo sąd przyznałby dzieci ojcu,nie jej.
I kropka.
29 lipca 2015 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Amelko, jak myslisz dlaczego dwa dni milczalam? Gdybym chciala wojny rzucilabym sie do boju od razu. Zamiast tego zadzwonilam. I to nie wczoraj, a juz pierwszego dnia. Wtedy mialam obiecane przeprosiny. I po raz enty obiecane te przeklete lozka... Wkurwa mam i to mocnego, bo dzieci czekaja. I co mam im powiedziec? Ze tatus sobie zazartowal? Kupic za swoje? Dla mnie jednorazowy wydatek 500euro to calkiem sporo. W dodatku jak nie mam zaplanowanych takich zakupow. Kredytu z moimi zarobkami nie dostane. Z reszta mam sie w dlugi pakowac, bo tatus obietnice bez pokrycia sklada? I mam prosbe, jak Robert po raz kolejny pojezdzi sobie po mnie, zwroc mu uwage, ze tak nie wypada. Ciekawe czy poslucha:-)

No tak.!
29 lipca 2015 19:36 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Moncherie już nie ma,można wiaderko pomyj bezkarnie na nią wylać,bo nie odpowie.
I kropka.

Nie nam osadzac. Kto jaki jest i do czego sie nadaje.
Ja pilnuje swoich spraw i swojego zycia. Zycie innych zostawiam w spokoju.
Na pewno Moncherie i Robert sobie poradza i z czasem dojda do porozumienia.
29 lipca 2015 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

I kropka.

Święte słowa Marteczko i lepiej dajmy sobie na luz , bo takie rodzinne przepychanki nas skłócą ( forumowiczów ) a ten kto nie ma racji będzie się z nas śmiał . Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim , szkoda , że Moncheri od nas odeszła , bo ją lubiłam i lubię nadal , szkoda , że też czasem wyskakiwała ze sprawami dotyczącymi ich obojga ( łóżko ) , szkoda , że nie hulnęła , nie zaprotestowała na pierwszą wzmiankę o jakimś pobiciu dziecka , czy ono miało miejsce , czy nie to się nie dowiemy , zresztą po co ? żeby się bardziej wk...denerwować ? jaka pogoda u Ciebie?  bo u mnie strasznie zimno jest . 
29 lipca 2015 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Nikogo nie osądzam.Stwierdzam tylko fakty.Sąd bada dokladnie komu przyznać dzieci.A ty Amelko jako prawniczka wiesz to doskonale przecież;)
Basia to że nie zaprotestowała od razu, o niczym jeszcze nie świadczy.Może opadły jej ręce na kolejną insynuację i nie chciała podgrzewać tematu.
A pogoda u mnie rześka taka jaką lubię:)
29 lipca 2015 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nikogo nie osądzam.Stwierdzam tylko fakty.Sąd bada dokladnie komu przyznać dzieci.A ty Amelko jako prawniczka wiesz to doskonale przecież;)
Basia to że nie zaprotestowała od razu, o niczym jeszcze nie świadczy.Może opadły jej ręce na kolejną insynuację i nie chciała podgrzewać tematu.
A pogoda u mnie rześka taka jaką lubię:)

U mnie mogłoby być trochę cieplej , bo w chałupie zimno , ciepłej wody brak , jutro ma przyjśc majster i coś tam pogrzebać w tych interesach hajzungami zwanymi . Na zewnątrz mi cieplej niż w mieszkaniu , ale nie mogę cały czas w ogródku siedzieć , bo obiekt na projekcie coś ostatnio, na tej mojej końcówie wymaga więcej zainteresowania swoją osobą ode mnie .
29 lipca 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

U mnie mogłoby być trochę cieplej , bo w chałupie zimno , ciepłej wody brak , jutro ma przyjśc majster i coś tam pogrzebać w tych interesach hajzungami zwanymi . Na zewnątrz mi cieplej niż w mieszkaniu , ale nie mogę cały czas w ogródku siedzieć , bo obiekt na projekcie coś ostatnio, na tej mojej końcówie wymaga więcej zainteresowania swoją osobą ode mnie . :-)

Moglo, by byc cieplej
Mnie sutki nawet zmarzly he hee
Teraz sobie pomacalam
I zimne....ale od soboty podobno ma byc cieplo juz.
29 lipca 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
Boze jedno i to samo, dzieci, bicie, klotnie rodzinne, moze ja mojego Piotrusia ojca zaprosze no forum, ooo wtedy byscie mialy ciekawa lekture :D

To je nic :D
I dajcie juz spokoj, co z moncherie, robertem, ich sprawy i juz.
Poskarzam sie ze nadal mnie reke boli, i moja pdp nr 1 (babcia) strasznie "upierdliwa sie robi". Dziadek ok, jemu nic nie trza, ale babcia co chwile wola wola a ja lece az nogi pogubic chcem.