29 lipca 2015 18:33 / 7 osobom podoba się ten post
robert72Baśka możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, że buc, że cham, że nie oszczędzam w słowach...ale za moje dzieci dam się pokroić.Ten niemiecki h..j stracił zęby i łuk brwiowy jak zobaczyłem jak mój syn zareagował, po powrocie z weekendu u nas i starłem mu cwaniaczkowaty uśmieszek z gęby jak się przynał co zrobił.G. konto usunęła...bo co miała ci powiedzieć.. że prawda? Tak naprawdę nikogo nie znamy, póki z nim beczki soli nie zjemy.Sama sobie wybrała takie życie, pracuje u niego, ma u niego swoją wizję...jej wybór...ale od moich dzieci wara i to koniec w temacie i nie chciałbym by ktokowliek roztrząsał ten temat.Pan cudo policji nie wezwał mimo, że czeka go droga wizyta u dentysty.Może następnym razem się zastanowi zanim na bezbronne dziecko rękę podniesie.
Uwierz mi , czy nie , ale wasze prywatne rozgrywki mnie nie interesują , ale jeśli chodzi o dzieci to czyje one by nie były jestem przeciwna biciu a jeszcze przez obcego faceta ? Nie wiem , kto ma racje , nie jestem sędzią , adwokatem , czy prokuratorem , ale myślę Gosia , że mimo wszystko czytasz , powiem Ci , że miałam pewne niedowierzania , bo jak Robert pierwsze napisał , że Cudo nie będzie bił jego dzieci to Ty wtedy , od razu nie protestowałaś , że on piesze bzdury , nie wiem kto mówi prawdę , kto stwarza , ale jestem zniesmaczona . Powtórzę jeszcze raz : jak jestem mała , niepozorna , niemłoda ( tak ładniej jest ) to rzuciła bym się na taką gadzinę i chociaż nie dałabym mu rady to chociaż " grawerkę " na pysku bym mu zrobiła taką , że ślady moich krótkich , łamliwych paznokci nosił by do końca życia . Już mi się nie chce pisać jakichś glupich wywodów , ale gdzieś wcześniej napisałam , że prawda to chybba jest w środku . Kiedyś , dawno temu z kimś z forum rozmawiałam ( nie ujawnię , bo nie mam upoważnienia ) i zastanawiałyśmy się nad tym , czy to pisanie o dzieciach to nie jest trochę takie , żeby tą drugą stronę bardziej bolało .....Nic już nie wiem , po prostu nic , świat wirtualny jest okrutny ......