Na wyjeździe #27

29 lipca 2015 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Bylam sobie w dm. I kupilam sobie az 3 rodzaje kremu do rąk. Hyhy, mam takie suche rece, ze wola to o pomste do Nieba. Twarz tez sucha, nie moge sobie poradzic, ta niemiecka woda mnie wykancza.
A cos dla Magdzie, wracajac wstapilam do polskiego sklepu i sobie kupilam laseczke kielbasy polskiej z komina czy z czegosik tam. Pyszna, a teraz mi se odbija smordem. Omniomnim :D

Odbija sie,bo sama wmocilas,i jeszce tak szybko to robilas zaraz za rogiem,zeby sie czasem nie podzielic.
29 lipca 2015 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Jest :gitara:

Szerokości, szczęśliwej podróży i pasy, pasy, pasy ..... 
29 lipca 2015 15:50 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Szerokości, szczęśliwej podróży i pasy, pasy, pasy ..... :milosc1:

To zawsze zapinam chociaz mnie bardzo denerwuja,ale czuje sie pewniej ( zawsze sucho,zawsze pewnie )  
29 lipca 2015 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Odbija sie,bo sama wmocilas,i jeszce tak szybko to robilas zaraz za rogiem,zeby sie czasem nie podzielic.:gitara:

To nie prawda, w tym momencie mnie obrazasz. Nie jadlam, za rogie, ba jeszcze 3/4 zostalo.
Oj Magdzie magdzie, grabisz sobie grabisz u mnie. OOoOOOO.
29 lipca 2015 15:55 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

To nie prawda, w tym momencie mnie obrazasz. Nie jadlam, za rogie, ba jeszcze 3/4 zostalo.
Oj Magdzie magdzie, grabisz sobie grabisz u mnie. OOoOOOO.:klotnia:

A to jednak 1| 4 zjedzona 
Pisalam to bo jak kiedys za dobrych czasiw bylam z ararab na miescie i zakupilysmy po mysliwskiej,to ja juz w sklepie kesa wzielam.Ararab byla troche bardziej kulturalna i kesa wziela zaraz za drzwiami sklepu 
Myslalam ze Ty tez z takich co my  
29 lipca 2015 15:58 / 1 osobie podoba się ten post
Magda ty jeszcze czekasz ? ja sie wyspałam czekam na głos z dołu :)
29 lipca 2015 15:58 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

A to jednak 1| 4 zjedzona:-) 
Pisalam to bo jak kiedys za dobrych czasiw bylam z ararab na miescie i zakupilysmy po mysliwskiej,to ja juz w sklepie kesa wzielam.Ararab byla troche bardziej kulturalna i kesa wziela zaraz za drzwiami sklepu :lol3::lol3:
Myslalam ze Ty tez z takich co my:-) :-) 

Oj Jak bym chciala Was spotkac na swojej drodze :D Z checia bym z Wami kielbase zjadla, a co i piwo wypila :D
29 lipca 2015 16:10 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Oj Jak bym chciala Was spotkac na swojej drodze :D Z checia bym z Wami kielbase zjadla, a co i piwo wypila :D:dwa piwa:

No to jest nie do opisania,co dzialo sie jak sie z nia spotykalam dwa pampersy mialam i mokre byly 
29 lipca 2015 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Magda ty jeszcze czekasz ? ja sie wyspałam czekam na głos z dołu :)

Ja dzis nie spalam w mojej przerwie,bo czekalam najpierw na doktora,ktory nie przyszedl choc mial termin ,i czekam na zmienniczke pisala chwike temu ze bedzie kolo 19 tej,ze korki sa ,wiec jeszcze tu potruje troche 
29 lipca 2015 16:13 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

No to jest nie do opisania,co dzialo sie jak sie z nia spotykalam dwa pampersy mialam i mokre byly :lol3:

A mowilam , że jak je Lorci podiwaniasz to nie bierz tych co na " kalafiorze " podsuszała , tylko z paczki , dziewicze ! ale gdzie tam ! Ty oszczędząłaś i te podsuszki zakładałaś a " une " jeszcze nie doschły i dlatego szybko wilgoś wyczuwałaś
29 lipca 2015 16:14
Jolek

Bylam sobie w dm. I kupilam sobie az 3 rodzaje kremu do rąk. Hyhy, mam takie suche rece, ze wola to o pomste do Nieba. Twarz tez sucha, nie moge sobie poradzic, ta niemiecka woda mnie wykancza.
A cos dla Magdzie, wracajac wstapilam do polskiego sklepu i sobie kupilam laseczke kielbasy polskiej z komina czy z czegosik tam. Pyszna, a teraz mi se odbija smordem. Omniomnim :D

Jak dla mnie najlepszy Balea Urea nie żałuje go i rekawiczki do tego ale u mnie juz mania kremowania i spania czy siedzenia w rekawiczkach :)
29 lipca 2015 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No to jest nie do opisania,co dzialo sie jak sie z nia spotykalam dwa pampersy mialam i mokre byly :lol3:

Magda szerokiej bezpiecznej drogi.Pozdrow Zieloną przy wjezdzie.Odpoczywaj i niech marzenia sie spełnią.
29 lipca 2015 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A mowilam , że jak je Lorci podiwaniasz to nie bierz tych co na " kalafiorze " podsuszała , tylko z paczki , dziewicze ! ale gdzie tam ! Ty oszczędząłaś i te podsuszki zakładałaś a " une " jeszcze nie doschły i dlatego szybko wilgoś wyczuwałaś :-):-):-)

A ja se tak "mysle" że Mgda dlatego je zakładała bo mała wątła tylko "niby"55kg zywej wagi ale pragnęłą mieć pupe brazylijską ot to całe moje niby myślenie juz słysze odgłosy z dołu chyba gazeta poszła w ruch czekam na swoje imię :)
29 lipca 2015 17:57
Barbara niepowtarzalna

I gra muzyka , bo na punkcie dzieci wariatka jestem ! 
Nie lubię udzielać rad , ale nie gniewaj się moja Ty Moncheróweńko , coś Ci jednak doradzę : będą jakieś wyprzedaże cudeniek ciuchowych ? będą ! 
więc odpuść je sobie w tym roku , kup dzieciakom łóżka , bo to już trochę wstyd , że Ciebie stać na kurteczkę za 50 euro , czy jakąś bluzkę za 25 ojrasków , tatusia stać na wyjazdy , wycieczki , czy tam wczasy zagraniczne i jeszcze zdjęcia wklejacie , czy to ciuszków , czy z zagranicznych wojaży a nie stać was na kupno łóżek dzieciom za 500 euro . Gosiu , nie jestem zamożna , ale na dzień dzisiejszy 500 euro na jakiś wydatek , bardzo potrzebny wydatek to wypłacam z banku i kupuję a nie robię sobie wstyd w miejscu publicznym jakim jest to forum i robię z siebie nędzarza , bo teraz to już tak wygląda . 
Kochani ex-małzonkowie , nie róbta se wstydu , bo już dość narobiliśta , trza się było zastanowić przed powołaniem dzieci na ten piękny świat , czy was na to będzie stać , czy będą miały co jeść , czy nie będą musiały sypiać na kanapach , materacach , czy Bóg wie na czym . 
Skończyłam , kropka , Gocha bardzo Cię lubię , lubię czytać Twoje dowcipne i poważne posty i nic tego nie zmieni , tylko na Boga dajcie już tutaj trochę spokoju , bo my się zwaśnimy między sobą ( wszyscy ) a wy se dalej będziecie pitolić : Cudo to , Anecia tamto ! ....Am ..Oj , sorki - niech się stanie !

Baśka możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, że buc, że cham, że nie oszczędzam w słowach...ale za moje  dzieci dam się pokroić.Ten niemiecki h..j stracił zęby i łuk brwiowy jak zobaczyłem jak mój syn zareagował, po powrocie z weekendu u nas i starłem mu cwaniaczkowaty uśmieszek z gęby jak się przynał co zrobił.G. konto usunęła...bo co miała ci powiedzieć.. że prawda? Tak naprawdę nikogo nie znamy, póki z nim beczki soli nie zjemy.Sama sobie wybrała takie życie, pracuje u niego, ma u niego swoją wizję...jej wybór...ale od moich dzieci wara i to koniec  w temacie i nie chciałbym by ktokowliek roztrząsał ten temat.Pan cudo policji nie wezwał mimo, że czeka go droga wizyta u dentysty.Może następnym razem się zastanowi zanim na bezbronne dziecko rękę podniesie.
29 lipca 2015 18:17 / 3 osobom podoba się ten post
Robert72.
Przepros Arabrab To dobra i pracowita
Kobieta. I zeby nie bylo, ze sie podlizuje
Tak bylo by fajnie uwazam.