Barbara niepowtarzalnaI gra muzyka , bo na punkcie dzieci wariatka jestem !
Nie lubię udzielać rad , ale nie gniewaj się moja Ty Moncheróweńko , coś Ci jednak doradzę : będą jakieś wyprzedaże cudeniek ciuchowych ? będą !
więc odpuść je sobie w tym roku , kup dzieciakom łóżka , bo to już trochę wstyd , że Ciebie stać na kurteczkę za 50 euro , czy jakąś bluzkę za 25 ojrasków , tatusia stać na wyjazdy , wycieczki , czy tam wczasy zagraniczne i jeszcze zdjęcia wklejacie , czy to ciuszków , czy z zagranicznych wojaży a nie stać was na kupno łóżek dzieciom za 500 euro . Gosiu , nie jestem zamożna , ale na dzień dzisiejszy 500 euro na jakiś wydatek , bardzo potrzebny wydatek to wypłacam z banku i kupuję a nie robię sobie wstyd w miejscu publicznym jakim jest to forum i robię z siebie nędzarza , bo teraz to już tak wygląda .
Kochani ex-małzonkowie , nie róbta se wstydu , bo już dość narobiliśta , trza się było zastanowić przed powołaniem dzieci na ten piękny świat , czy was na to będzie stać , czy będą miały co jeść , czy nie będą musiały sypiać na kanapach , materacach , czy Bóg wie na czym .
Skończyłam , kropka , Gocha bardzo Cię lubię , lubię czytać Twoje dowcipne i poważne posty i nic tego nie zmieni , tylko na Boga dajcie już tutaj trochę spokoju , bo my się zwaśnimy między sobą ( wszyscy ) a wy se dalej będziecie pitolić : Cudo to , Anecia tamto ! ....Am ..Oj , sorki - niech się stanie !
Baśka możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, że buc, że cham, że nie oszczędzam w słowach...ale za moje dzieci dam się pokroić.Ten niemiecki h..j stracił zęby i łuk brwiowy jak zobaczyłem jak mój syn zareagował, po powrocie z weekendu u nas i starłem mu cwaniaczkowaty uśmieszek z gęby jak się przynał co zrobił.G. konto usunęła...bo co miała ci powiedzieć.. że prawda? Tak naprawdę nikogo nie znamy, póki z nim beczki soli nie zjemy.Sama sobie wybrała takie życie, pracuje u niego, ma u niego swoją wizję...jej wybór...ale od moich dzieci wara i to koniec w temacie i nie chciałbym by ktokowliek roztrząsał ten temat.Pan cudo policji nie wezwał mimo, że czeka go droga wizyta u dentysty.Może następnym razem się zastanowi zanim na bezbronne dziecko rękę podniesie.