Na wyjeździe #27

29 lipca 2015 20:25 / 5 osobom podoba się ten post
Szkoda, że Moncherie odeszła. Lubiłam ją i jej wpisy.
29 lipca 2015 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
Mam nadzieję, że nie wszystkie pary na forum taki los czeka.
ale czy są tu jakieś pary?
29 lipca 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nikogo nie osądzam.Stwierdzam tylko fakty.Sąd bada dokladnie komu przyznać dzieci.A ty Amelko jako prawniczka wiesz to doskonale przecież;)
Basia to że nie zaprotestowała od razu, o niczym jeszcze nie świadczy.Może opadły jej ręce na kolejną insynuację i nie chciała podgrzewać tematu.
A pogoda u mnie rześka taka jaką lubię:)

Nigdy nie było żadnej sprawy w sądzie, nigdy te nie byliśmy małżeńtwem.Pani Wisienka wyfruneła jak tylko ponała swoje cudo, bo myslała, że bpga za nogi złapała.sąd nie ma nic do tego.Po czasie kazała sobie dowieść dzieci.I tyle.
29 lipca 2015 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Mam nadzieję, że nie wszystkie pary na forum taki los czeka.
ale czy są tu jakieś pary?

Mówisz on nas ?
29 lipca 2015 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mówisz on nas ? :-):-):-)

Ha haa
Dobre ;)
29 lipca 2015 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mówisz on nas ? :-):-):-)

No tak Moje Kochanie :)
29 lipca 2015 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Basiu - moja kochana- już są pewne plany na koniec sierpnia, nad zalewem Chańcza woj. świętokrzyskie
Info w topiku Świętokrzyskie.
Dla Ciebie też trzymam miejsce w namiocie (blisko mnie) :))))
29 lipca 2015 20:54
darekr

Basiu - moja kochana- już są pewne plany na koniec sierpnia, nad zalewem Chańcza woj. świętokrzyskie
Info w topiku Świętokrzyskie.
Dla Ciebie też trzymam miejsce w namiocie (blisko mnie) :))))

Chciałabym , chciała , chciałabym , chciała ......ino , że ja do kraju na 18 dni jadę ........
29 lipca 2015 20:58
ciekawe...ze tylko moje posty usunięto...pogratulowac moderatora..ale co tam.Niech będzie cisza i pięknie.
29 lipca 2015 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Chciałabym , chciała , chciałabym , chciała ......ino , że ja do kraju na 18 dni jadę ........:-(

o żesz Ty pracowita kobieto-podziwiam Cię i z tej okazji idziemy zapalić (ja częstuję)
29 lipca 2015 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
miriam

o żesz Ty pracowita kobieto-podziwiam Cię i z tej okazji idziemy zapalić (ja częstuję) :gwizdanie:

Czymu nie ? Twojego to nawet pod wodą zapalę a co se będziemy żałować ! poczekaj , tylko jakie " cholerko " na plecy zarzucę , bo zimnawo jest
29 lipca 2015 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
A mnie byście nie wzięły ? :(
29 lipca 2015 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

A mnie byście nie wzięły ? :(

Chodź szybko , taki trójkącik będzie i niech nam niepalący zazdraszczają
29 lipca 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nikogo nie osądzam.Stwierdzam tylko fakty.Sąd bada dokladnie komu przyznać dzieci.A ty Amelko jako prawniczka wiesz to doskonale przecież;)
Basia to że nie zaprotestowała od razu, o niczym jeszcze nie świadczy.Może opadły jej ręce na kolejną insynuację i nie chciała podgrzewać tematu.
A pogoda u mnie rześka taka jaką lubię:)

Marta, nie od dzisiaj wiadomo, ze zawsze sad na pierwszym miejscu bierze pod uwage opieke matki nad swoimi dziecmi.
Dopiero kolejna osoba jest ojciec dzieci.
Dopiero w ostatnich latach zaczeto takze oddawac dzieci pod opieke ojca, jesli opieka matki okazalaby sie z roznych wzgledow niemozliwa.
Wczesniej mezczyzna nie mogl nawet szans na opieke nad wlasnymi dziecmi.
Nakrecono nawet o tej tematyce wstrzasajacy i przepiekny film z genialna rola Boguslawa Lindy. ( nie pamietam tytulu, ale film czesto pojawia sie w naszej telewizji).
Rodzenstwa nie nalezy rozdzielac. Powinno wychowywac sie razem. Dla dobra dzieci.
Jesli rodzice dzieci  nie potrafia dojsc pomiedzy soba do porozumienia odnosnie opieki nad dziecmi, taka decyzje musi podjac sad.

Natomiast to, ze ktos skonczyl prawo, nie oznacza, ze wie wszystko.he, he, he. (chcialabym znac cale polskie prawo na psztykniecie he, he, he.)
Galezi prawa jest bardzo duzo. A prawo rodzinne jest wyspecjalizowanym dzialem prawa cywilnego.
Ja natomiast nie specjalizowalam sie w dziedzinie prawa rodzinnego, poniewaz w mojej poprzedniej pracy ten kierunek byl zbedny.
Pawo rodzinne interesowalo mnie do chwili zdania egzaminu. 
Natomiast, gdyby zaistniala taka potrzeba, wiem gdzie czego i jak szukac. Ktory przepis z jakim polaczyc.
I po zglebieniu i analizie dostepnych materialow, znalazlabym odpowiedzi na zadane pytania.
Ale ja teraz opiekunka jestem i mnie sie nie chce nawet zastanawiac nad tym.
 Ide spac, dobrej nocy.
Jutro nowy wstaje dzien. Jedziemy z moim Pdp na wycieczke. Licze na brak deszczu.

29 lipca 2015 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Marta, nie od dzisiaj wiadomo, ze zawsze sad na pierwszym miejscu bierze pod uwage opieke matki nad swoimi dziecmi.
Dopiero kolejna osoba jest ojciec dzieci.
Dopiero w ostatnich latach zaczeto takze oddawac dzieci pod opieke ojca, jesli opieka matki okazalaby sie z roznych wzgledow niemozliwa.
Wczesniej mezczyzna nie mogl nawet szans na opieke nad wlasnymi dziecmi.
Nakrecono nawet o tej tematyce wstrzasajacy i przepiekny film z genialna rola Boguslawa Lindy. ( nie pamietam tytulu, ale film czesto pojawia sie w naszej telewizji).
Rodzenstwa nie nalezy rozdzielac. Powinno wychowywac sie razem. Dla dobra dzieci.
Jesli rodzice dzieci  nie potrafia dojsc pomiedzy soba do porozumienia odnosnie opieki nad dziecmi, taka decyzje musi podjac sad.

Natomiast to, ze ktos skonczyl prawo, nie oznacza, ze wie wszystko.he, he, he. (chcialabym znac cale polskie prawo na psztykniecie he, he, he.)
Galezi prawa jest bardzo duzo. A prawo rodzinne jest wyspecjalizowanym dzialem prawa cywilnego.
Ja natomiast nie specjalizowalam sie w dziedzinie prawa rodzinnego, poniewaz w mojej poprzedniej pracy ten kierunek byl zbedny.
Pawo rodzinne interesowalo mnie do chwili zdania egzaminu. 
Natomiast, gdyby zaistniala taka potrzeba, wiem gdzie czego i jak szukac. Ktory przepis z jakim polaczyc.
I po zglebieniu i analizie dostepnych materialow, znalazlabym odpowiedzi na zadane pytania.
Ale ja teraz opiekunka jestem i mnie sie nie chce nawet zastanawiac nad tym.
 Ide spac, dobrej nocy.
Jutro nowy wstaje dzien. Jedziemy z moim Pdp na wycieczke. Licze na brak deszczu.

No nie wierzę ,że o tej porze idziesz spać.O tej porze życie się zaczyna.