Na wyjeździe #27

29 lipca 2015 22:24 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

A konto Ci zablokowano. Osoby, które od kilku dni nie mają nic innego do roboty, tylko obrzucać innych użytkowników inwektywami również zostaną zablokowane jeśli sytuacja będzie się powtarzać.

Ale cisza zapadła na Forum
29 lipca 2015 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Ale cisza zapadła na Forum

To nie cisza, to blokada
29 lipca 2015 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

watpic rzecz ludzka,przyjemnosc indywidualna a kto by tam na kase patrzyl jak ojro targa z DE :-)

Jak jest, to szelest.
A pozniej placza, ze komornik zly czlowiek, bo ściga.
Moja indywidualna przyjenosc jest zgola odmienna.
29 lipca 2015 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

To się narobiło. Jak to tak? Wszystkich?:placz3:

Nie wszystkich, tylko tych niegrzecznych.
Nie płacz Michalikna, Tyś grzeczna Dziewczynka. 
29 lipca 2015 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
Michalinka

To nie cisza, to blokada:-)

Ale ja jeszcze mogę 
29 lipca 2015 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ale ja jeszcze mogę :-)

Bo Tyś Ulubienica Jego
29 lipca 2015 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Bo Tyś Ulubienica Jego:-)

Ty nie wątpisz chyba, że też. 
Jeśli napisałaś ten tekst.
29 lipca 2015 22:52
amelka

Ale ja jeszcze mogę :-)

Do spania.!Jutro musisz Ludwikowi obiad gotować,a najpierw dobre śniadaniowe przyszykować.
29 lipca 2015 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Do spania.!Jutro musisz Ludwikowi obiad gotować,a najpierw dobre śniadaniowe przyszykować.

Sorry, ale chyba pomyliłlaś osoby.
Nie znam nikogo takiego.
Nie pij tyle,bo Ci szkodzi. Piszesz sama nie wiesz co. 
29 lipca 2015 23:17 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Sorry, ale chyba pomyliłlaś osoby.
Nie znam nikogo takiego.
Nie pij tyle,bo Ci szkodzi. Piszesz sama nie wiesz co. 

Sorry.Chyba też pomyliłam osoby.Co tu ma picie do tego.? Nie rozumiem?Ale Polak nie kaktus pić musi.
29 lipca 2015 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Sorry.Chyba też pomyliłam osoby.Co tu ma picie do tego.? Nie rozumiem?Ale Polak nie kaktus pić musi.

A właściwie, wolno Tobie, wolno i mnie.
Przed snem idę się jeszcze i napić.
30 lipca 2015 05:40
amelka

Marta, nie od dzisiaj wiadomo, ze zawsze sad na pierwszym miejscu bierze pod uwage opieke matki nad swoimi dziecmi.
Dopiero kolejna osoba jest ojciec dzieci.
Dopiero w ostatnich latach zaczeto takze oddawac dzieci pod opieke ojca, jesli opieka matki okazalaby sie z roznych wzgledow niemozliwa.
Wczesniej mezczyzna nie mogl nawet szans na opieke nad wlasnymi dziecmi.
Nakrecono nawet o tej tematyce wstrzasajacy i przepiekny film z genialna rola Boguslawa Lindy. ( nie pamietam tytulu, ale film czesto pojawia sie w naszej telewizji).
Rodzenstwa nie nalezy rozdzielac. Powinno wychowywac sie razem. Dla dobra dzieci.
Jesli rodzice dzieci  nie potrafia dojsc pomiedzy soba do porozumienia odnosnie opieki nad dziecmi, taka decyzje musi podjac sad.

Natomiast to, ze ktos skonczyl prawo, nie oznacza, ze wie wszystko.he, he, he. (chcialabym znac cale polskie prawo na psztykniecie he, he, he.)
Galezi prawa jest bardzo duzo. A prawo rodzinne jest wyspecjalizowanym dzialem prawa cywilnego.
Ja natomiast nie specjalizowalam sie w dziedzinie prawa rodzinnego, poniewaz w mojej poprzedniej pracy ten kierunek byl zbedny.
Pawo rodzinne interesowalo mnie do chwili zdania egzaminu. 
Natomiast, gdyby zaistniala taka potrzeba, wiem gdzie czego i jak szukac. Ktory przepis z jakim polaczyc.
I po zglebieniu i analizie dostepnych materialow, znalazlabym odpowiedzi na zadane pytania.
Ale ja teraz opiekunka jestem i mnie sie nie chce nawet zastanawiac nad tym.
 Ide spac, dobrej nocy.
Jutro nowy wstaje dzien. Jedziemy z moim Pdp na wycieczke. Licze na brak deszczu.

"Tato" tytul filmu z Dorota Segda Linda i Lipowska
30 lipca 2015 06:40 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Nigdy nie było żadnej sprawy w sądzie, nigdy te nie byliśmy małżeńtwem.Pani Wisienka wyfruneła jak tylko ponała swoje cudo, bo myslała, że bpga za nogi złapała.sąd nie ma nic do tego.Po czasie kazała sobie dowieść dzieci.I tyle.

Wiekie dzięki dla Modiego , że nie usunął tego posta ;-)....
Guzik mnie obchodzą twoje sprawy , piszesz bzdury nawet sie nad tym nie zastanowisz , że sam się wkopujesz , pogrążasz !
Wcześniej napisałeś posty po których można się było zastanawiać , czy aby napewno nie ty jesteś pokrzywdzony , ale teraz , tym postem dałeś sam sobie świadectwo , że jesteś manipulantem , żerującym na miękkich sercach ! 
Twoje życie nie moja broszka , ale wypisujesz takie bzdety , że aż się wszystko w środku człowiekowi telepie !
Sam sobie odpowiedz na pytania , które tutaj napiszę :
1. Co kogo obchodzi , czy ty byłeś w stanie małżeńskim z M. , czy nie ?
2. Co kogo obchodzi , czy Wisienka wyfrunęła  do swojego Cuda , czy Cudo np. przyfrunął do niej ?
3.Jak mogłeś pozwolić , żeby taka " zła , nieodpowiedzialna matka " wywiozła dzieci z Pl  ? bo o ile się orientuję , dzieci wywożone z kraju na " stałe " muszą mieć dowody osobiste podpisane przez OBOJE rodziców . I ty , tak bez mrugnięcia okiem złożyłeś ten podpis ? nie walczyłeś o nie ? przecież wtedy , jeśli ona te biedactwa opuściła to ty byłeś górą , mogłeś walczyć o niedopuszczenie wywozu dzieci z kraju ! ....
Możesz grać " sierotkę Marysię " , ale już nie przede mną . A ! jeszcze jedno - sprzeczki o łóżka to dla mnie komedia !
30 lipca 2015 07:05 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Marta, nie od dzisiaj wiadomo, ze zawsze sad na pierwszym miejscu bierze pod uwage opieke matki nad swoimi dziecmi.
Dopiero kolejna osoba jest ojciec dzieci.
Dopiero w ostatnich latach zaczeto takze oddawac dzieci pod opieke ojca, jesli opieka matki okazalaby sie z roznych wzgledow niemozliwa.
Wczesniej mezczyzna nie mogl nawet szans na opieke nad wlasnymi dziecmi.
Nakrecono nawet o tej tematyce wstrzasajacy i przepiekny film z genialna rola Boguslawa Lindy. ( nie pamietam tytulu, ale film czesto pojawia sie w naszej telewizji).
Rodzenstwa nie nalezy rozdzielac. Powinno wychowywac sie razem. Dla dobra dzieci.
Jesli rodzice dzieci  nie potrafia dojsc pomiedzy soba do porozumienia odnosnie opieki nad dziecmi, taka decyzje musi podjac sad.

Natomiast to, ze ktos skonczyl prawo, nie oznacza, ze wie wszystko.he, he, he. (chcialabym znac cale polskie prawo na psztykniecie he, he, he.)
Galezi prawa jest bardzo duzo. A prawo rodzinne jest wyspecjalizowanym dzialem prawa cywilnego.
Ja natomiast nie specjalizowalam sie w dziedzinie prawa rodzinnego, poniewaz w mojej poprzedniej pracy ten kierunek byl zbedny.
Pawo rodzinne interesowalo mnie do chwili zdania egzaminu. 
Natomiast, gdyby zaistniala taka potrzeba, wiem gdzie czego i jak szukac. Ktory przepis z jakim polaczyc.
I po zglebieniu i analizie dostepnych materialow, znalazlabym odpowiedzi na zadane pytania.
Ale ja teraz opiekunka jestem i mnie sie nie chce nawet zastanawiac nad tym.
 Ide spac, dobrej nocy.
Jutro nowy wstaje dzien. Jedziemy z moim Pdp na wycieczke. Licze na brak deszczu.

Amelka - sąd,sądem..............................
30 lipca 2015 07:47 / 2 osobom podoba się ten post
Przykład filmu z Lindą nie pasuje nijak do sytuacji.Tam był problem niezrównoważonej psychicznie matki i utrudniania ojcu kontaktów z dzieckiem.
Moncherie wprost przeciwnie zabiegała o to by dzieci regularnie widywały ojca ,pomimo ze to on wydaje się byc niezrównoważony.Pytanie czy wyszło to na zdrowie wszystkim,ale to inna kwestia.
Co do zarzutu " wtrącania się" w czyjeś życie sorry ale jesli ktos angażuje całe forum w swoje prywatne sprawy to musi brać pod uwagę fakt ze jego czyny będą komentowane.