Na wyjeździe #27

30 lipca 2015 08:10 / 2 osobom podoba się ten post
Odsłuchałam w radiu ZET wiadomosci i coż.....  zmarł najbogatszy człowiek w Polsce Pan Kulczyk. Coż to pieniadze,sława,przyjaciele i inne dobra.Trzeba zyć tak,żeby zostawić po sobie dobre imie, bo przecież nikt nie wie ile mu dni, miesięcy czy lat pozostało na tym padole łez.Trzeba cieszyc sie dniem dzisiejszym,bo jutro? jutra może nie być
30 lipca 2015 08:29
Bogaci też umierają
30 lipca 2015 09:20
Kurde dość że blondynka to jeszcze nie myśląca(ex mąż mnie bił ) ale czytam dzisiejsze wiadomości i nic nie ma że ktoś pożegnał ziemskie padole
30 lipca 2015 09:30 / 4 osobom podoba się ten post
takaja

Kurde dość że blondynka to jeszcze nie myśląca(ex mąż mnie bił ) ale czytam dzisiejsze wiadomości i nic nie ma że ktoś pożegnał ziemskie padole :pisanie na forum:

Jak cie bił ex mąz to masz juz staż i praktyke.Czesto historia lubi sie powtarzać. Nie mam doswiadczen w tej dziedzinie mam jednego jedynego męża od dawien dawna.Ale moge ci napisac jak sie robi dobra kawę. Taką z pianka przy uzyciu tylko łyżeczki.Ale jak jestes blondynka to za trudne dla ciebie.
30 lipca 2015 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
Miło jak zawsze:( podeślę jeszcze moją pdp, też dzisiaj gwiazdorzy:)
30 lipca 2015 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Miło jak zawsze:( podeślę jeszcze moją pdp, też dzisiaj gwiazdorzy:)

Tylko param,i gwiazda i rozgwiazda.
30 lipca 2015 09:44 / 3 osobom podoba się ten post
Uderz w stół a nożyce się odezwą:,ot co:D
30 lipca 2015 09:52 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Odsłuchałam w radiu ZET wiadomosci i coż.....  zmarł najbogatszy człowiek w Polsce Pan Kulczyk. Coż to pieniadze,sława,przyjaciele i inne dobra.Trzeba zyć tak,żeby zostawić po sobie dobre imie, bo przecież nikt nie wie ile mu dni, miesięcy czy lat pozostało na tym padole łez.Trzeba cieszyc sie dniem dzisiejszym,bo jutro? jutra może nie być:-(

Ta wiadomośc odsłuchałam juz wczoraj i wiele o tym czytałam nawet jako farbowana blondynka więc eureki nie odkryłaś tutaj mamy wszystkie dostęp do wiadomości na bierząco :)
30 lipca 2015 09:54
Iga

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jan-kulczyk-najbogatszy-czlowiek-w-polsce-nie-zyje/z7xcnj tutaj np masz tą informację :)

Ale to juz było wczoraj chyba ?
30 lipca 2015 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
ewa1966

Uderz w stół a nożyce się odezwą:,ot co:D

A ja tylko o adres poprosiłam.
30 lipca 2015 10:12
mleczko1

Jak cie bił ex mąz to masz juz staż i praktyke.Czesto historia lubi sie powtarzać. Nie mam doswiadczen w tej dziedzinie mam jednego jedynego męża od dawien dawna.Ale moge ci napisac jak sie robi dobra kawę. Taką z pianka przy uzyciu tylko łyżeczki.Ale jak jestes blondynka to za trudne dla ciebie.

Ja bym się jednak na tą kawę porwała :) Najwyżej kuchnię zdemoluję przy produkcji pianki :).

Przepisik poproszę :)).
30 lipca 2015 10:22
W temacie kawy z pianką - Mleczko przepis jest na czarną kawę z pianką czy o kawę z mleczna pianką ?
30 lipca 2015 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
Aniak

W temacie kawy z pianką - Mleczko przepis jest na czarną kawę z pianką czy o kawę z mleczna pianką ?

Jak czytasz to mlecznej pianki jest w nadmiarze,co mnie niepokoi,bo lubie sobie żarty w tej cięzkiej robocie stroić. No ale trzeba potrafic czytac.

Ten przepis na kawe przepyszną,ktory odsprzedałam jednej kawiarce nazywa sie "kawa cioci Ani" i jest w codziennym menu jednej kawiarni.Sama nauczyłam sie ją robić jak byłam w Afryce w miejscu gdzie nie było prądu a kawe dostałam jak w najlepszej kawiarni włoskiej z superanckiego exspresu.
30 lipca 2015 11:01
takaja

Kurde dość że blondynka to jeszcze nie myśląca(ex mąż mnie bił ) ale czytam dzisiejsze wiadomości i nic nie ma że ktoś pożegnał ziemskie padole :pisanie na forum:

Śmierć nagła, dziwna i może budzić wiele wątpliwości...... jak odejścia kilku innych sławnych osobowości, niewygodnych niektórym elitom.....
Może dlatego tak skąpe informacje w mediach.