Kurde dość że blondynka to jeszcze nie myśląca(ex mąż mnie bił ) ale czytam dzisiejsze wiadomości i nic nie ma że ktoś pożegnał ziemskie padole :pisanie na forum:
Kurde dość że blondynka to jeszcze nie myśląca(ex mąż mnie bił ) ale czytam dzisiejsze wiadomości i nic nie ma że ktoś pożegnał ziemskie padole :pisanie na forum:
Miło jak zawsze:( podeślę jeszcze moją pdp, też dzisiaj gwiazdorzy:)
Odsłuchałam w radiu ZET wiadomosci i coż..... zmarł najbogatszy człowiek w Polsce Pan Kulczyk. Coż to pieniadze,sława,przyjaciele i inne dobra.Trzeba zyć tak,żeby zostawić po sobie dobre imie, bo przecież nikt nie wie ile mu dni, miesięcy czy lat pozostało na tym padole łez.Trzeba cieszyc sie dniem dzisiejszym,bo jutro? jutra może nie być:-(
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jan-kulczyk-najbogatszy-czlowiek-w-polsce-nie-zyje/z7xcnj tutaj np masz tą informację :)
Uderz w stół a nożyce się odezwą:,ot co:D
Jak cie bił ex mąz to masz juz staż i praktyke.Czesto historia lubi sie powtarzać. Nie mam doswiadczen w tej dziedzinie mam jednego jedynego męża od dawien dawna.Ale moge ci napisac jak sie robi dobra kawę. Taką z pianka przy uzyciu tylko łyżeczki.Ale jak jestes blondynka to za trudne dla ciebie.
W temacie kawy z pianką - Mleczko przepis jest na czarną kawę z pianką czy o kawę z mleczna pianką ?