01 sierpnia 2015 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
A u mnie ok :D Reka mniej boli po zaaplikowaniu voltarenu i bandazu i ketonalu. Jedynie przykrosc mi wczoraj dziadek zrobil, bo powiedzial, ze ja zapominam ze do chorych ludzi jezdze. Bo babcia o 8 na wieczor chciala sie polzyc ale nie w lozku tylko na sofie, wiec wozek-foea, pozniej sofa-wozek,wozek-kibel, kibel-woze, wozek-lozko. Powiedzialam, ze na jeden raz to za duzo dla mnie i dla niej. I takie slowa uslyszalam od dziadka. I znazlam na niego sposob. On pyskuje, jemu tez trzeba pysknac, bo stopuje wtedy. Powiedzialam, ze on zapomina ze ja jestem opiekunka, nie winda, i jak mu nie pasi, to moge jechac, i ze nikt nie przyjdzie do takiej roboty, bo jestesmy ludzmi a nie dzwigami. Strzelilam focha, krotko po 21 poszlam sie spytac, kiedy chca do lozka, powiedzial swiety dziadek ze jeszcze wczesnie i jak jego zona bedzie chciala, wiec ja po raz kolejny foch, wyszlam zapalic, wracam. Slysze Joooooolaaaa. Moja zona chce do lozka. No i tym sposobem przed 22 bylam wolna, ale ale powiem wam, ze normalnie rece opadaja, jak tak mozna po chamsku sie odezwac. ehhh