Na wyjeździe #27

19 sierpnia 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
A jak dach się zawali, to zawsze można do piwnicy zejść;))))).
19 sierpnia 2015 21:48 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie tam pogoda nie przeszkadza;))) Ale jakby mnie partner wkurzył to by się oziębiło nagle, tabletka by na pewno nie pomogła:).
19 sierpnia 2015 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Oj,oj Andrea,niedobrze z Tobą:)Jakie córki?Czyżby już Ci się zdawało,że to sa córeczki Twoje??Przecież dopiero co przyjechałaś.hi hi hi  A nie! Już wiem:)To wizja tych magicznych pigułeczek i ewentualnych ekscesów po ich zażyciu tak Cię zaćmiła, mamusiu:):):):)hi hi hi
19 sierpnia 2015 22:41 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Dziś mój wolny dzień. Pogoda ładna wiec wybrałyśmy się z córką do Bad Rottenfelde na spacer. W czasie spaceru po rosarium usłyszałam dwie dziewczynki ok 11-tu lat mówiące po polsku. Zainteresowana (wciąż mam nadzieję spotkać koleżankę do wspólnych pauz), mówię do córki: ale fajnie, te dziewczynki mówią po polsku. Nie dokończyłam reszty: ciekawe gdzie ich rodzice bo z tyłu usłyszłam wściekłe warknięcie: a co, nają po angielsku mówić. Obracam się, a tu pani w moim wieku łypie na nas zabójczym wzrokiem. Od razu odechciało mi się rozmowy z rodaczką.
Czy ja mam takiego pecha, że spotykam same dziwne Polki czy to jakaś skaza narodowa? A może wyzwalam swoim widokiem jakieś pokłady wewnętrznego chamstwa?
W każdym razie znowu mi przeszła na jakiś czas ochota na poszukiwanie polskiego towarzystwa.

Anetko w pauzie zapraszam do mnie- obiecuje ze nie bede warczec :)
19 sierpnia 2015 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oj,oj Andrea,niedobrze z Tobą:)Jakie córki?Czyżby już Ci się zdawało,że to sa córeczki Twoje??Przecież dopiero co przyjechałaś.hi hi hi  A nie! Już wiem:)To wizja tych magicznych pigułeczek i ewentualnych ekscesów po ich zażyciu tak Cię zaćmiła, mamusiu:):):):)hi hi hi

Mój Boze ! Widzisz Kasia co to sie porobilo z dziewczynami 
Sufity,stropy,dachy sie wala.Do piwnicy jak do schronu trzeba schodzic 
Pokupily sobie dzialajace na siłe a nie na baterie czy co ?
19 sierpnia 2015 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Mój Boze !:-) Widzisz Kasia co to sie porobilo z dziewczynami :-)
Sufity,stropy,dachy sie wala.Do piwnicy jak do schronu trzeba schodzic :-)
Pokupily sobie dzialajace na siłe a nie na baterie czy co ?:lol3:

Ja tam nie wiem,ja mam na akumulatorki:):):):)Ale z tym schronem Ci powiem,przemyśleć trzeba bo jak te różowe wejdą a do obrotu, to przynajmniej służbowy schronik się w aptece będzie należał:)Zdemolują jak nic:):):):):) 
20 sierpnia 2015 10:19 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja tam nie wiem,ja mam na akumulatorki:):):):)Ale z tym schronem Ci powiem,przemyśleć trzeba bo jak te różowe wejdą a do obrotu, to przynajmniej służbowy schronik się w aptece będzie należał:)Zdemolują jak nic:):):):):) 

gorzej bedzie jak po ciemku on wezmie ta rozowa a ona ta niebieska 
Ona do rana bedzie lezala sztywna jak kolek a jemu sie blizna po usunieciu wyrostka otworzy
Jak nic wtedy tylko do piwnicy wiac 
20 sierpnia 2015 10:56 / 4 osobom podoba się ten post
"Mężczyzna potrzebuje pomocy przy chodzeniu, dlatego ma duże problemy w chodzeniu. "
Kolejny kwiatuszek stylistyczny z agencyjnych ogłoszeń:) Wychodzi na to ,że nie wolno mu pomagać w chodzeniu, bo wtedy ma duże problemy:):):)
20 sierpnia 2015 11:01 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

"Mężczyzna potrzebuje pomocy przy chodzeniu, dlatego ma duże problemy w chodzeniu. "
Kolejny kwiatuszek stylistyczny z agencyjnych ogłoszeń:) Wychodzi na to ,że nie wolno mu pomagać w chodzeniu, bo wtedy ma duże problemy:):):)

Też zwrócilam uwage na to ogłoszenie,ciekawe jaka stawka,bo pracy tam jest dla dwóch opiekunek a nie dla jednej.
20 sierpnia 2015 11:15
ORIM

gorzej bedzie jak po ciemku on wezmie ta rozowa a ona ta niebieska :-)
Ona do rana bedzie lezala sztywna jak kolek a jemu sie blizna po usunieciu wyrostka otworzy :lol3:
Jak nic wtedy tylko do piwnicy wiac :-)

Orim,ty to masz wyobraźnię:))
20 sierpnia 2015 11:22
Marta

Orim,ty to masz wyobraźnię:))

czarny humor,co nie 
20 sierpnia 2015 11:30 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Też zwrócilam uwage na to ogłoszenie,ciekawe jaka stawka,bo pracy tam jest dla dwóch opiekunek a nie dla jednej.

oj chyba jestes w bledzie.Jak pomoc przy chodzeniu powoduje trudnosci przy chodzeniu to nie trzeba mu pomagac ( utrudniac) 
1000 wiec bo nie pomagasz przy chodzeniu 
20 sierpnia 2015 11:46 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie zawsze śmieszy jak oferta do dwóch,oboje leżący i stawka 1000 Eu
Ale to taki śmiech przez łzy;)
20 sierpnia 2015 12:02 / 4 osobom podoba się ten post
Poszła ta sprzątaczka ,a myslałam ze dopiero jest w polowie roboty hihi.
20 sierpnia 2015 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz Andrea że to co płaci rodzina,a to co płaci agencja opiekunce,to zupełnie dwie różne rzeczy...tzn dwie zupełnie inne kwoty