Na wyjeździe #27

21 sierpnia 2015 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
Z " Y " na koniuszku to nie brzydko jest , gorzej by było z " I " na koniuszku .... Andreyka a napisz teraz takie króciutkie zdanie : " nikomu łaski robić nie będę " ......
22 sierpnia 2015 07:01 / 8 osobom podoba się ten post
No i co ?
Napisze tutaj.Jutro wyjezdzam,wiem gdzie tylko nie wiem na ile((Miesiac,dwa trzy,moze cztery
Wszystko uzaleznione bedzie od sytuacji panujacej.
Nie wiem czy bede miala kontakt z Wami a przynajmnie na poczatku.Jak bede miala mozliwosc tovsie odezwe.
Trzymajcie sie ludki i wszystkiego dobrego
22 sierpnia 2015 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

A potem komentarze ,że człowiek pół szafy zabiera ze sobą ,bo wszystkie pory roku zalicza.I tak sporo łachów mam już zostawionych u PDP.

Teresko ja się pakowałam na lato toć jeszcze jest sierpień ale temp.rano u mnie jest 6 st w domu włączyło się ogrzewanie no to jak tu nie brać połowy szafy? ja mam tylko 4 tyg zlecenie a zalicze wszystkie pory roku :)
22 sierpnia 2015 09:21 / 2 osobom podoba się ten post
Lepiej zabrać pół szafy, niż później wydać pół wypłaty na garderobę, jak nas złapie inna pora roku
22 sierpnia 2015 09:41 / 6 osobom podoba się ten post
Z moja PDP jest coraz lepiej juz nie jest odwodniona troszke nabrala tuszy to dobrze bo na poczatku zle wygladala,ale to nic jeszcze cwicze moja PDP jednak sie przekonala troche ze jak bedzie cwiczyc bedzie o wiele lepiej dzis jestem w szoku babka pokonala wszystkie schody do gory przeszla az do mnie do pokoju.Niewiem ciesze sie bardzo dlatego ze moja praca nie idzie na darmo i juz mi moja PDP nie marudzi jak chodzi o kapiel czasem pomarudzi ale zgadza sie na to aby sie wykapac z moja pomoca ale juz nie musze tyle przy niej robic bo sama daje sobie swietnie rade tylko asekuracja i pomoc w kapieli upss ale sie rozpisalam ale musialam sie wygadac:)
22 sierpnia 2015 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jasminowa

Lepiej zabrać pół szafy, niż później wydać pół wypłaty na garderobę, jak nas złapie inna pora roku :-)

Ale drobna odmiana w garderobie poprawia nastrój:)
22 sierpnia 2015 11:19 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Ale drobna odmiana w garderobie poprawia nastrój:)

Wiem, wiem, ale jak później widzę ile przywożę to wbijam sobie do głowy, żeby rozsądek już nigdy nie przegrał z poprawą nastroju.
22 sierpnia 2015 11:39 / 3 osobom podoba się ten post
Jasminowa

Wiem, wiem, ale jak później widzę ile przywożę to wbijam sobie do głowy, żeby rozsądek już nigdy nie przegrał z poprawą nastroju.

U mnie bedzie problem bo biore wszystkie klamoty do domu a w domu nie mniej więc będzie segregacja i siostra będzie się cieszyć i motywacje aby zgubić parę kg ja i tak jestem teraz oszczędna tylko jedna spódniczka ale pogoda zapowiada się w przyszłym tyg więc shoping mały będzie :)
22 sierpnia 2015 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

U mnie bedzie problem bo biore wszystkie klamoty do domu a w domu nie mniej więc będzie segregacja i siostra będzie się cieszyć i motywacje aby zgubić parę kg ja i tak jestem teraz oszczędna tylko jedna spódniczka ale pogoda zapowiada się w przyszłym tyg więc shoping mały będzie :)

Zrobiłaś mi smaki na zakupy. Odganiam myśli grzeszne. hihi.
22 sierpnia 2015 17:56 / 9 osobom podoba się ten post
Jasminowa

Zrobiłaś mi smaki na zakupy. Odganiam myśli grzeszne. hihi.

Odganiam
Myśli grzeszne
Walizka 
Nie jest
Z gumy
A w sklepie
Na wystawie
Firmowy 
Dresik PUMY:)
I choć
Klamotów
Mrowie
Mam na zakupy
Smaka
Firmówka?
W "angebocie"?
Nie!
No nie będę
Taka:)
Kupię 
A na dodatek
Pod kolor 
Skarpeteczki
Te parę
Fatałaszków
Nie wcisnę
W walizeczkę??????
23 sierpnia 2015 11:15
Nie wiem,w ktorym temacie pisałam to,co dzis znów potwierdzam....

Przyjechałam na "zastępstwo" w miejsce,gdzie stala zmienniczka preferuje krótkie pobyty.
Nie widząc mnie jeszcze (przed moim przyjazdem) "zaklepala" mnie na swoja zmienniczke,bo "tak fajnie sie dogadalysmy,bedziemy sie zmieniac co 4 tygodnie"....
W dzisiejszej rozmowie tel uslyszalam,ze ma ona jakies tam sprawy poustalane I jak przyjedzie,to chce zostac na 6 tygodni....
23 sierpnia 2015 11:20
basiaim

Nie wiem,w ktorym temacie pisałam to,co dzis znów potwierdzam....

Przyjechałam na "zastępstwo" w miejsce,gdzie stala zmienniczka preferuje krótkie pobyty.
Nie widząc mnie jeszcze (przed moim przyjazdem) "zaklepala" mnie na swoja zmienniczke,bo "tak fajnie sie dogadalysmy,bedziemy sie zmieniac co 4 tygodnie"....
W dzisiejszej rozmowie tel uslyszalam,ze ma ona jakies tam sprawy poustalane I jak przyjedzie,to chce zostac na 6 tygodni....

Jakbym swoją wpółzmienniczkę słyszała Basiu.....................
23 sierpnia 2015 17:39
Dziś plażing króciutki był bo wiało niemiłosiernie,aż piasek w skórę wciskał:(Nożyny pomoczyłyśmy i chodu:)Ludzi też mało na plaży:)
Mojej PDP dziś się szwendak włączył,gania po całym domu ,na trasie 5 minutek posiedziała a tu jeszcze kąpiel,he he.Może się zmęczy w miarę szybko bo ostatnie dni to coraz później do łóżka wędruje:(A i to z problemami-kupiła córka taki śpioch/worek co się na łóżko nakłada i w to zapina PDP,żeby pampków nie rozrywała i nie "uciekała" z łóżeczka i PDP jak go widzi to zaraz nervesa dostaje:( Co dzień to samo:(
23 sierpnia 2015 21:46
Kasia a jak to jest z kąpielami w morzu w tym roku ? Jakieś sinice albo coś innego ? Może będe w przyszłym tygodniu i czytam i słyszę różne komentarze a chciałabym trochę popływać .
23 sierpnia 2015 21:53
BaskaS

Kasia a jak to jest z kąpielami w morzu w tym roku ? Jakieś sinice albo coś innego ? Może będe w przyszłym tygodniu i czytam i słyszę różne komentarze a chciałabym trochę popływać .

Hi ,hi ,nie wiem jak jest bo ja dziś nóżki w M.Północnym moczyłam,a ściślej w M.Wattowym:),na wyjeździe:)W lipcu Bałtyk był czysty ,ale zimny a teraz to mi tylko mąż mówił ,że jest b.zimny -na tablicy plażowej w piątek temperatura wody była 8 stopni i zakaz kąpieli właśnie ze względu na temperaturę.