A potem komentarze ,że człowiek pół szafy zabiera ze sobą ,bo wszystkie pory roku zalicza.I tak sporo łachów mam już zostawionych u PDP.

A potem komentarze ,że człowiek pół szafy zabiera ze sobą ,bo wszystkie pory roku zalicza.I tak sporo łachów mam już zostawionych u PDP.
Lepiej zabrać pół szafy, niż później wydać pół wypłaty na garderobę, jak nas złapie inna pora roku :-)
Ale drobna odmiana w garderobie poprawia nastrój:)
Wiem, wiem, ale jak później widzę ile przywożę to wbijam sobie do głowy, żeby rozsądek już nigdy nie przegrał z poprawą nastroju.
U mnie bedzie problem bo biore wszystkie klamoty do domu a w domu nie mniej więc będzie segregacja i siostra będzie się cieszyć i motywacje aby zgubić parę kg ja i tak jestem teraz oszczędna tylko jedna spódniczka ale pogoda zapowiada się w przyszłym tyg więc shoping mały będzie :)
Zrobiłaś mi smaki na zakupy. Odganiam myśli grzeszne. hihi.
Nie wiem,w ktorym temacie pisałam to,co dzis znów potwierdzam....
Przyjechałam na "zastępstwo" w miejsce,gdzie stala zmienniczka preferuje krótkie pobyty.
Nie widząc mnie jeszcze (przed moim przyjazdem) "zaklepala" mnie na swoja zmienniczke,bo "tak fajnie sie dogadalysmy,bedziemy sie zmieniac co 4 tygodnie"....
W dzisiejszej rozmowie tel uslyszalam,ze ma ona jakies tam sprawy poustalane I jak przyjedzie,to chce zostac na 6 tygodni....
Kasia a jak to jest z kąpielami w morzu w tym roku ? Jakieś sinice albo coś innego ? Może będe w przyszłym tygodniu i czytam i słyszę różne komentarze a chciałabym trochę popływać .