Kliknęłam , ale musiałam sporo poczekać, aż zaskoczyła.......ciekawe jak u ciebie.....litery to jakieś niewidoczne wyszły..........
Trzeba się dobrze wpatrzyć,żeby przeczytać.
Kliknęłam , ale musiałam sporo poczekać, aż zaskoczyła.......ciekawe jak u ciebie.....litery to jakieś niewidoczne wyszły..........
ale co.....ja go widzę a ty nie?
wzięłam dodaj zdjęcie i przeglądaj.......
Widzę, widzę, ale najpierw mi całą stronę "rozjechało". Moje fotki staram się do100 - 150 kB zmniejszać. Na innym Forum można tylko do 100 kB wstawiać.
A jak je zmniejszać...jeszcze przed kliknięciem dodaj zdjęcie?????
A jak je zmniejszać...jeszcze przed kliknięciem dodaj zdjęcie?????
Nie mam niestety dostępu do Twojego konta i maila. Mój adres mailowy w profilu.
Piękne...to twoje w domu???
Są zmiany wprowadzone . Najlepiej gdyby Geronimo wytłumaczył . probowałam starym rozmiarem wstawic przyszedł komunikat ze za duże zdjęcie.
Zmniejszyłam i poszlo szybko tym razem.

Mam zainstalowany program FastStone Image Viewer.
To program do upiększania zdjęc, do zmiany rozmarów, do'' przechowywania'' zdjęc, że tak powiem
Są tam zdjęcia ';; moje obrazy, oraz pobieranie, Klikam na wybrane zdjęcie, pojawi mi się owo zdjęcie na czarnym ekranie, kursorem przejezdzam
na lewą stronę i wyskakuje mi ''tabelka'' z napisame' zaraz zamieszczę zdjęcie tego programi, zrobiłam telefonem przez chwileczką