Malgi jest dostep do mojego konta prosze napisz cos o tym zlocie jak bedziesz miala czas:aniolki:
Na takim Zlocie 6 lat temu znalazłam mojego ANIOŁA
Malgi jest dostep do mojego konta prosze napisz cos o tym zlocie jak bedziesz miala czas:aniolki:
W domu, a dokładniej w ogrodzie przydomowym posadzę kwiatuszka Heleborus nieger, którego przewiozę, tak jak wcześniej inne w walizce samolotowej.Moja córka ma z tego ubaw, ale ja wim swoje.
Witaski z domu,zajechałam wczoraj,odespałam,ogarniam biurowe sprawy:)Bawcie sie dobrze,będę zaglądać:)
Ja też miałam zamiar go przywieź ale poczekam az ogród będzie wykończiny na razie to wielkia nie wiadoma co gdzie będzie rozkopane i woda stoi az jestem ciekawa czy zakwitnie na BN no i wyczytałam że roslina trująca więc jak będe miała dosyc swojego to cherbatke mu zrobię :lol1:
Wszystkie pity "dojszły'?
Ja czekam na ten ostatni rzekomo wysłany i juz mnie nerw szarpać zaczyna .
Zmieniam, zmniejszam hi, hii zdjęcia 600x800 i zapisuje to zdjęcie, ,,,,, mam nadzieję, że pomogłam:-)
Nie.Jeden-wina poczty,drugi-wydzwaniam do agencji......Wrrrrr
Ha, a nie otrzymanie pitu 11 nie zwalnia z obowiązku rozliczenia, trza samemu dane zebrać, ale dać znac skarbówce o samodzielnym zbieraniu danych, z powodu nieotrzymania pita.
Do końca kwietnia zdążę spokojnie.
Już jestem w domku , za 3 tygodnie wyniki ale nie martwię się bo "złego":-) licho nie bierze. Trochę bolało ale jestem na przeciwbólowych i jest ok . Mam nadzieję ,że tez u Lilii wszystko jest dobrze.
Zdązyć to się zdąży, ale mnie wkurza ta opieszałość ze strony niektórych firm i opowiadanie bajek. U mnie problemów z pocztą nie ma, o pomyłce adresu też nie może być mowy, wszystkie inne pity już mam, a ten ostatni ponoć został wysłany 10 dni temu.
Łojjjj ale ja dzisiaj połamana wstałam. Niech już się ta wiosna wyklaruje. Trzeba jakiegoś masażystę dorwać. Znalazłam "mobilnego" to znaczy, że on do mnie przyjedzie a nie, że ja muszę do niego latać. Cena ta sama. Czemu nieeeee ????