to nie sumienie gryzie ! ani uwiera :-) Przeciez jeszcze go nie mam :-)

,,,, ha, haa Magdziu :-) Niewinne jest moje łóżko niczym dziewica.:-) Śpie, śpię ale sama :czerwieni sie:
jak bedziesz tylko spala to i tak nic sie nie zmieni :-):-):-)
,,,, ha, haa Magdziu :-) Niewinne jest moje łóżko niczym dziewica.:-) Śpie, śpię ale sama :czerwieni sie:
Noooo ! po takim jawnym ogłoszeniu to Ty już sama sypiać nie będziesz :-)....Zobaczysz ile propozycji od naszych , forumowych chłopaków będziesz miała !.....myślę ( oczywiście czasem ) , że dobrze zrozumieją intencje postów Twoich ....chłopaki do dzieła , dziewczyna sypia samotnie , przeziębienia ją łapią , pokryć ( kołderką ? ) nie ma kto ! :-):-):-)
Noooo ! po takim jawnym ogłoszeniu to Ty już sama sypiać nie będziesz :-)....Zobaczysz ile propozycji od naszych , forumowych chłopaków będziesz miała !.....myślę ( oczywiście czasem ) , że dobrze zrozumieją intencje postów Twoich ....chłopaki do dzieła , dziewczyna sypia samotnie , przeziębienia ją łapią , pokryć ( kołderką ? ) nie ma kto ! :-):-):-)
Ale to chyba nie ten portal na ogloszenia ,moze jaka sympatia ,albo cos w tym stylu.
Wiem ze mozna sie tylko umowic na czysty seks ,ale na ktorym to nie wiem:-) :-)
Rozumiem, że sumienia nie masz ...
materaca jeszcze nie mam :-) skreconego lozka tez :-)
No i dobrze żeś mu Gosieńko napisała , bardzo dobrze ! :-)
Serduszko kochane, dziękuję ślicznie :aniolki:
Leżę sobie w łóżku, mam gorączkę! :-(,
No i dobrze żeś mu Gosieńko napisała , bardzo dobrze ! :-)