W domu # 6

12 marca 2016 07:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Tak też uczynie następnym razem :zaklopotanie:
Już widzę minę Lekarza , haaaa

Idz do jakiego mlodszego ,takiego co ma 30 lat,to i nic mu mowic nie bedziesz musiala  
12 marca 2016 07:53 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Tak też uczynie następnym razem :zaklopotanie:
Już widzę minę Lekarza , haaaa

To ty podchodz na chlodno do badania
12 marca 2016 07:54
magdzie

Idz do jakiego mlodszego ,takiego co ma 30 lat,to i nic mu mowic nie bedziesz musiala :-) :czerwieni sie:

Ach, wiadomo, wiadomo, cieplutki
Dobra, ja zmykam , kawa mi ostygła . fee, zimna nie smakuje
12 marca 2016 07:55 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ach, wiadomo, wiadomo, cieplutki :czerwieni sie:
Dobra, ja zmykam , kawa mi ostygła . fee, zimna nie smakuje :tonie:

Wszystko co zimne ,to niedobre,no moze oprocz lodow  
12 marca 2016 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

:-) To ty podchodz na chlodno do badania:wysmiewa:

Przepraszam, ale muszę już konczyc.
Mam zimną kawę ! wczoraj cos  innego miałam zimne , dzisiaj kawa ha, haa Same atrakcje,,,,,
12 marca 2016 07:58 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Wszystko co zimne ,to niedobre,no moze oprocz lodow :-) 

Baa, Lody przepyszne są,,,,,,,,,,,,
12 marca 2016 08:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Baa, Lody przepyszne są,,,,,,,,,,,,:-)

Ja to za lodami nie przepadam,raz od wielkiego swieta ,za to lodziarzem jest moj maz ,ja lubie przygladac sie jego lopacie i jak zamiata te lody 
12 marca 2016 08:09 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Baa, Lody przepyszne są,,,,,,,,,,,,:-)

Ale chyba Tobie dzisiaj nie wskazane?
Wydobrzej najpierw, a potem za lody się zabieraj!
Ja też wykorzystuję każdą chwilę mojego "urlopu zdrowotnego" - wczoraj odwiedzałam rodzinę (nawet już umiałam sama auto prowadzić).
Miłego weekendu dla wszystkich.
12 marca 2016 13:22 / 14 osobom podoba się ten post
Wczoraj po powrocie do domu najpierw wygodnie się ulokowałam na moich piernatach, włączyłam laptopa i napisałam powitalnego posta. Wysłałam go niestety w kosmos. Napisałam więc drugiego, potem trzeciego i tak do pięciu razy sztuka... Co kliknęłam na wysyłanie to poszedł w diabły. Niesamowicie wnerwiające... Dałam sobie zatem spokój i dziś zaczęłam próby od nowa z nadzieją że trafią tam gdzie będą wysyłane.
Miałam przeboje, choć właściwsze będzie napisanie że to ze mną mieli przeboje na oddziale; w dodatku w całkiem innym czasie niż można było się spodziewać takich akcji. Jeszcze tylko tydzień i będę wiedzieć wszystko :)
12 marca 2016 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Wczoraj po powrocie do domu najpierw wygodnie się ulokowałam na moich piernatach, włączyłam laptopa i napisałam powitalnego posta. Wysłałam go niestety w kosmos. Napisałam więc drugiego, potem trzeciego i tak do pięciu razy sztuka... Co kliknęłam na wysyłanie to poszedł w diabły. Niesamowicie wnerwiające... Dałam sobie zatem spokój i dziś zaczęłam próby od nowa z nadzieją że trafią tam gdzie będą wysyłane.
Miałam przeboje, choć właściwsze będzie napisanie że to ze mną mieli przeboje na oddziale; w dodatku w całkiem innym czasie niż można było się spodziewać takich akcji. Jeszcze tylko tydzień i będę wiedzieć wszystko :)

Życzę Ci lili zdrówka i duużo pogody ducha, bo to pomaga we wszystkim. 
12 marca 2016 15:01 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ale chyba Tobie dzisiaj nie wskazane?
Wydobrzej najpierw, a potem za lody się zabieraj!
Ja też wykorzystuję każdą chwilę mojego "urlopu zdrowotnego" - wczoraj odwiedzałam rodzinę (nawet już umiałam sama auto prowadzić).
Miłego weekendu dla wszystkich. :-)

Dziękuję Malgi  jeszcze nie będę jeśc lodów, bo jeszcze chora jestem . Wydobrzeje i pomyślę o lodach
Tobie też miłego, pięknego weekendu życzę
12 marca 2016 16:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Dziękuję Malgi  jeszcze nie będę jeśc lodów, bo jeszcze chora jestem . Wydobrzeje i pomyślę o lodach :przytula:
Tobie też miłego, pięknego weekendu życzę :-)

Zdróweczka Ci życzę kochana! Jak najszybciej do Ciebie w podskokach wracającego!
12 marca 2016 17:41 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

włącz pozytywne myślenie i będą pozytywne wieści.........nie ma innej obcji.......tak chce" Góra".....
12 marca 2016 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Zdróweczka Ci życzę kochana! Jak najszybciej do Ciebie w podskokach wracającego! :-)

Dziękuję serdecznie Lili  Kochana . wzajemnie  , przytulam i pozdrawiam
12 marca 2016 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Dziękuję serdecznie Lili  Kochana . wzajemnie  , przytulam i pozdrawiam :przytula::przytula:

Ty nie szastaj tak tymi przytulancami ,zostaw troche dla mnie