W domu # 6

02 września 2015 13:33
MeryKy

A co żeście robiły, że ręka w gipsie? :-(

Ganiała po tzw "rurach" i spadła. Na szczęście tylko mocne stłuczenie,ale ręka profilaktycznie na 2 tyg w szynie gipsowej.
02 września 2015 13:39
basiaim

Ganiała po tzw "rurach" i spadła. Na szczęście tylko mocne stłuczenie,ale ręka profilaktycznie na 2 tyg w szynie gipsowej.

Dobrze, że lewa:)
Do szkoły może iść:)
02 września 2015 13:41
basiaim

No to faktycznie szczęście, ale strachu i bólu na pewno trochę było? 
02 września 2015 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
Renie

Dobrze, że lewa:)
Do szkoły może iść:)

Może...może...Nawet ją to rajcowało,że z gipsem- już zbiera podpisy ;)
02 września 2015 13:48
MeryKy

No to faktycznie szczęście, ale strachu i bólu na pewno trochę było? 

Oj tak. Ból,bo popuchło,ruszać ręką nie mogła (nasada kciuka) .
Strach bardziej przed konsekwencjami ,czyli  nastawianie,czy też ubzdurała sobie,że dostanie zastrzyki.
02 września 2015 14:05
basiaim

Oj tak. Ból,bo popuchło,ruszać ręką nie mogła (nasada kciuka) .
Strach bardziej przed konsekwencjami ,czyli  nastawianie,czy też ubzdurała sobie,że dostanie zastrzyki.

Moja do dziś się boi zastrzyków a na pobieranie krwi sama nie pójdzie. Ostatnio koleżankę prosiła, żeby z nią poszła bo mamusi nie było 
02 września 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Basiu, a paznokcie to chyba na początek roku szkolnego wymalowała, co :D?

Dobrze, że tylko stłuczenie, a Twój tatuaż super :)! Też myślę o nadgarstku, ale na razie na myśleniu się kończy :(..
03 września 2015 11:12 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Basiu, a paznokcie to chyba na początek roku szkolnego wymalowała, co :D?

Dobrze, że tylko stłuczenie, a Twój tatuaż super :)! Też myślę o nadgarstku, ale na razie na myśleniu się kończy :(..

Heh
Paznokcie to jej bzik-zawsze wymalowane. Moje przeciwieństwo

Ja do tego tatuażu dojrzewałam rok. W końcu się zebrałam. Nie jest to mój pierwszy i boję się,że nie ostatni...
Na razie idę jeszcze poprawić/przerobić tatuaż sprzed lat.
03 września 2015 12:16 / 16 osobom podoba się ten post
W końcu jestem w domciu. O kurcze! Już prawie zapomniałam jak to fajnie robić to na co ma się ochotę,a nie to na co ktoś pozwoli. Już dostałam z biura potwierdzenie godzin wylotu i od wtorku zaczynam wczasy.
03 września 2015 12:55 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

W końcu jestem w domciu. O kurcze! Już prawie zapomniałam jak to fajnie robić to na co ma się ochotę,a nie to na co ktoś pozwoli. Już dostałam z biura potwierdzenie godzin wylotu i od wtorku zaczynam wczasy.

Miłego wypoczynku Alinko. Baw się tam dobrze i rób co tylko dusza zapragnie
03 września 2015 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Miłego wypoczynku Alinko. Baw się tam dobrze i rób co tylko dusza zapragnie :yeah::zakochana:

Dzięki. Leżę sobie na tpczanie z przewodnikiem w reku, ale fajnie. Może jednak trochę pozwiedzam. W końcu szkoda być w tak ciekawym miejscu i nic nie zobaczyć.
03 września 2015 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Dzięki. Leżę sobie na tpczanie z przewodnikiem w reku, ale fajnie. Może jednak trochę pozwiedzam. W końcu szkoda być w tak ciekawym miejscu i nic nie zobaczyć.

Z przyjemnoscia i chyba tylko nie ja ,obejrze fotki.
03 września 2015 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Z przyjemnoscia i chyba tylko nie ja ,obejrze fotki.

Bardzo chętnie podzielę się tym co zobaczę o ile Moderator do tego czasu odblokuje mi możliwość zamieszczania zdięć. Od jakiegoś czasu mam to zablokowane, nie mogę też wklejać emotikonków ani samodzielnie zmieniać awatara. Pisze do niego, monituję i nic. Może jest na urlopie bo dawno go nie widziałam zalogowanego.
03 września 2015 21:44 / 7 osobom podoba się ten post
Hej Gwiazdki moje ! I skończyło się urlopowanie , jutro kierunek Dojczland ;-) i będę Was zamęczać moim dzień dobry hihi .Śpijcie dobrze pa.
03 września 2015 21:59 / 5 osobom podoba się ten post
Nic dziwnego,ze Modi urlopuje ,jak tu prawie nikt nie pisze. A może umarł z nudów?