Ja to wszystko teoretycznie wiem:)Mój instruktor mówi,ze codziennie będę mandaty dostawać za zbyt zachowawczą jazdę:)Hi hi hi
Ja to wszystko teoretycznie wiem:)Mój instruktor mówi,ze codziennie będę mandaty dostawać za zbyt zachowawczą jazdę:)Hi hi hi
Też jestem "starym" kierowcą ale nie powiem że nie zdenerwowaloby mnie gdyby pijany rowerzysta wbił się w moje auto. Nie moja wina ale przeżywa się takie sytuacje i tyle.
Nie przejmuj się tym co mówi.Rób tak jak czujesz.Od razu na autobanę nie pojedziesz chyba?
Kiedyś uciekłam przed Tirem w ziemniaki. Tzn w pole ziemniaczane:) Też się nikomu nic nie stało.
Tylko czasem mam koszmarne sny
Ha ha ha,do sklepu żebym dojechała i do lekarza w razie potrzeby,na autobanę się nie wybieram:):):)W każdym razie nie w tej pięciolatce:):):)Za to juto wybieram sie do parku rozrywki czyli PUP:):):):)Może znów spotkam Pudelkomaniaczkę:):):):0
Kasiu wbrew pozorom autobana a zwłaszcza jej prawy pas jest całkiem bezpieczna. Nie masz się czego obawiać. Jak się boisz to wyrusz w sobotę albo w niedzielę przed "mszą".
Ja też byłam dzisiaj w cyrku pt. PUP". Jutro wyruszam do pracy w DE.
A o co chodzi z tą "pudelkomaniaczką" ???
Kto mi odpkopie wątek o ocieplaniu ścian i remontach? Plissssss! Pytanko mam, a nie chcę zasmiecać innych wątków. No nijak znaleźć nie mogę tego jakże potrzebnego wątku :(
Do Uniejowa przyjeżdżają zamożne kuracjuszki , czasem chcą potańczyć itp. Staram się Tym Kobietą pomagać , taki tam mini Żigolak...
Jakoś trzeba sobie w życiu radzić...