W domu # 6

01 grudnia 2015 18:19
magdalena_k

witajcie w bardzo smutnym dla mnie okresie wczoraj po poludniu odeszla najukochansza osoba na tym swiecie,choroba ja pokonala.........osoba ktora mnie wychowala na taka jaka jestem......osoba pelna ciepla ,milosci,zawsze gotowa pomoc,z kazdej sytuacji znajdujaca wyjscie......moja babcia.........serce mi peka swiat sie zawalil :(

Magdalena.k Kondolencje skladam
01 grudnia 2015 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

witajcie w bardzo smutnym dla mnie okresie wczoraj po poludniu odeszla najukochansza osoba na tym swiecie,choroba ja pokonala.........osoba ktora mnie wychowala na taka jaka jestem......osoba pelna ciepla ,milosci,zawsze gotowa pomoc,z kazdej sytuacji znajdujaca wyjscie......moja babcia.........serce mi peka swiat sie zawalil :(

Przykro mi Wyrazy wspołczucia 
01 grudnia 2015 19:26
magdalena_k

Magda, wyrazy wspolczucia! Dzwignij swoj swiat jak najszybciej, rozumiem Cie co czujesz , ale taka jest kolej naszego zycia- rodzimy sie i umieramy- Ty musisz zyc nadal
01 grudnia 2015 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Przykro mi:-( Wyrazy wspołczucia:-( 

Mamuelka, co z Tobą? dlaczego nic nie piszesz?
przepraszam, że w takich okolicznościach zasmiecam, ale innej możliwości nie mam,żeby do Ciebie tu napisac.
pozdrawiam Cię serdecznie i wracaj proszę na forum
01 grudnia 2015 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Przykro mi:-( Wyrazy wspołczucia:-( 

A Ty forumowy " Promyczku " gdzie się chowasz ?
01 grudnia 2015 22:33 / 3 osobom podoba się ten post
anerik

Najszczersze wyrazy współczucia.....Twoja babcia jest teraz w Niebie....i będzie Cie wspierać......jeśli minie z czasem Twój ból.....będziesz odczuwać jej opiekę w trudny sytuacjach..........pielęgnuj dobre wspomnienia i usmiechaj się do swojej babci...........Ona tam bez bólu cielesnego na ciebie spoglada..........i przytula....:aniolki:

Współczuję Ci bardzo,smutku nie da się opisać jak umiera ukochana osoba, ale my nie mamy na to wpływu. Ona będzie trzymała piecze nad Tobą z góry. Powinnaś być szczęśliwa że miałaś Taką Babcię. T rzymaj się
02 grudnia 2015 15:50 / 5 osobom podoba się ten post
Witam z domu,wprawdzie jeszcze nie ze swojego
W gościach u syna jestem
Tylko czy gość myje okna?
Ech,najważniejsze że już mu ogarnęłam niewielką chatkę po swojemu ( zamiast się cieszyć patrzył z politowaniem że też tej matce chce sie sprzątać...)
Ale teraz idziemy " na miasto" Poznań nasz i jakaś dobra kolacja w dobrym lokalu
Potem on do pracy a ja wreszcie spać!Bo nie bylo szansy odespania podróży
Jeszcze jutro się synem cieszę a w piątek do domu) mojego i ktoś inny będzie się cieszył
02 grudnia 2015 16:20 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A Ty forumowy " Promyczku " gdzie się chowasz ?

Basiu ,Ona -Lisa,zagladam i czytam was,czyli za krzaczkami!! Nie myslałam ze ktos moze za mna zatesknic hehehe:))
02 grudnia 2015 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Basiu ,Ona -Lisa,zagladam i czytam was,czyli za krzaczkami!! Nie myslałam ze ktos moze za mna zatesknic hehehe:))

Nawet nie żartuj , jesteś naszym " promyczkiem " i jak tu za Tobą nie tęsknić ?
02 grudnia 2015 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawet nie żartuj , jesteś naszym " promyczkiem " i jak tu za Tobą nie tęsknić ?:aniolki:

Dziekuje
02 grudnia 2015 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A widzisz Mamuelko, Ja tęsknie i inni też    
02 grudnia 2015 17:06 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A widzisz Mamuelko, Ja tęsknie i inni też :aniolki:    :aniolki:

Widze dziekuje buziolki
02 grudnia 2015 19:46 / 6 osobom podoba się ten post
Witam was wszystkich jestem już w domku na urlopie wreszcie mogę przytulić moje kochane wnusie. Oczywiście będe zaglądać do was.
02 grudnia 2015 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
doda

Witam was wszystkich jestem już w domku na urlopie wreszcie mogę przytulić moje kochane wnusie. Oczywiście będe zaglądać do was.

odpoczywaj Doda ile sie da i nie szalej z przedswiatecznymi porzadkami, nalezy Ci sie URLOP
04 grudnia 2015 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem od 4,5 miesiąca w domu ale sie nie nudzę. Praca , praca i jeszcze raz praca .Jest mi tylko smutno bo koleżanka , młoda dziewczyna lezy w szpitalu ( rak) bez szans na wyjście z tego. Dziś robimy dla niej prezent na gwiazdkę taki gest pożegnalny.