W domu # 6

17 stycznia 2016 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
ufff, wygralismy 1 bramka...
17 stycznia 2016 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

ufff, wygralismy 1 bramka...

17 stycznia 2016 22:26
Będzie feta na Rynku w Kielcach
17 stycznia 2016 22:30
Marta

Będzie feta na Rynku w Kielcach:yeah:

Ty " feta " ! .... autobusy mam co godzinę , autobus jedzie " do miasta " ponad 20 minut co w obie strony już jest 40 ! Niestety , ale tutaj mam wszystko " na minuty " ( posiłki ) , nie da rady żebym sie spóźniła a znając mojego pecha to autobus powrotny śmignie mi z przed nosa , że tylko spaliny powącham
17 stycznia 2016 22:33
Ty mi nawet nie mów takich rzeczy!! Taxi ci fundnę a masz się przy Gęsiarce stawić ! Nie ma mowy żeby nie...
20 stycznia 2016 12:03 / 3 osobom podoba się ten post
A jak już o sporcie mówimy to Dziś kibicowałem Radwańskiej i wygrała a wczoraj nasi szczypiorniści roznieśli francję. BRAWO POLSKA Szkoda że nasi sportowcy są tak nie doceniani w kraju. :(
20 stycznia 2016 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
Wlasnie wczoraj dostalam skierowanie w ramach prewencji ZUS do sanatorium do osrdka rehabilitacyjnego "Uzdrowisko Cieplice Sp.z.o.o.- Grupa PGU-Jelenia Góra. Byl kto tam i jakies wskazowki? bo ja pierwszy raz kierowana do sanatorium......
20 stycznia 2016 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
jowita.

Wlasnie wczoraj dostalam skierowanie w ramach prewencji ZUS do sanatorium do osrdka rehabilitacyjnego "Uzdrowisko Cieplice Sp.z.o.o.- Grupa PGU-Jelenia Góra. Byl kto tam i jakies wskazowki? bo ja pierwszy raz kierowana do sanatorium......

Ja coporawda nie byłam w Cieplicach , ale  w Świerardowie byłam bardzo zadowolona,to te same oklolice dolnego ślazka.Jest pieknie.Zakladam ze i wachlarz zabiegow duży.Mnóstwo niemców przyjezdza w tew okolice się kurować.Pozdrawaim zycze milego pobytu,oraz  normalnej wspólokatorki.
20 stycznia 2016 19:51
liliana

Ja coporawda nie byłam w Cieplicach , ale  w Świerardowie byłam bardzo zadowolona,to te same oklolice dolnego ślazka.Jest pieknie.Zakladam ze i wachlarz zabiegow duży.Mnóstwo niemców przyjezdza w tew okolice się kurować.Pozdrawaim zycze milego pobytu,oraz  normalnej wspólokatorki.

Sorki z błedy piszę na prędko
20 stycznia 2016 20:44
liliana

Sorki z błedy piszę na prędko:-)

czyli rozumiem, ze pokoje sa tam wielo-osobowe? i nie wiadomomna na kogo sie trafi  z wspollakotorka???
20 stycznia 2016 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
jowita.

czyli rozumiem, ze pokoje sa tam wielo-osobowe? i nie wiadomomna na kogo sie trafi  z wspollakotorka???

Ja bylam w Cieplicach  2 lata temu.pokoje sa 1,2,3 i chyba 4. Pokoje sa rozdzielane od chyba 8 rano,wiec im pozniej bedziesz to dostaniesz to co zostalo. My sie dobieralismy podczas oczekiwania w holu,juz mozesz zaobserwowac z kim ci sie fajnie gada.Powiem ze mielismy super ekipe od 30 do 50.Zabiegi sa super i w tym samym budynku.Ja bylam w Domu Zdrojowym III.na KIEDY MASZ TERMIN?
20 stycznia 2016 23:42
Barbara48

Ja bylam w Cieplicach  2 lata temu.pokoje sa 1,2,3 i chyba 4. Pokoje sa rozdzielane od chyba 8 rano,wiec im pozniej bedziesz to dostaniesz to co zostalo. My sie dobieralismy podczas oczekiwania w holu,juz mozesz zaobserwowac z kim ci sie fajnie gada.Powiem ze mielismy super ekipe od 30 do 50.Zabiegi sa super i w tym samym budynku.Ja bylam w Domu Zdrojowym III.na KIEDY MASZ TERMIN?

Ja mam termin na 02.06.2016r i tak pisze w CIEPLICE DOM ZDROJOWY-czyli tam gdzie Ty bylas:)
21 stycznia 2016 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
jowita.

Ja mam termin na 02.06.2016r i tak pisze w CIEPLICE DOM ZDROJOWY-czyli tam gdzie Ty bylas:)

Ja byłam w Świerardowie,to te same klimaty Dolny Śląsk.Wejdz sobie na stronke tego sanatorium i wszystkiego sie dowiesz.Napewno bedzie fajnie
21 stycznia 2016 23:34
liliana

Ja byłam w Świerardowie,to te same klimaty Dolny Śląsk.Wejdz sobie na stronke tego sanatorium i wszystkiego sie dowiesz.Napewno bedzie fajnie:-)

Dzieki!;) juz wiele sie tutaj dowiedzialam np;,ze dobrze jak przyjade troche wczesniej bo przed godz. 8-ma rano pokoje sa rozdzielane. Poki co musze jeszcze "przezyc" z tym moim bolacym kregoslupem jedna sztele no i firmy poszukac z ktora pojade......
22 stycznia 2016 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
jowita.

Dzieki!;) juz wiele sie tutaj dowiedzialam np;,ze dobrze jak przyjade troche wczesniej bo przed godz. 8-ma rano pokoje sa rozdzielane. Poki co musze jeszcze "przezyc" z tym moim bolacym kregoslupem jedna sztele no i firmy poszukac z ktora pojade......:na wozku3:

Nie do końca tak jest z pokojami.Pokoje są rozdzielone duzo wczesniej,dobierają lokatorki w podobnym wieku na to nie masz wplywu.Byłam  dwa razy w sanatorium i za kazdym razem to samo.Jedyne na co masz wplyw to zabiegi o ktore możesz się upomniec lub zrezygnowac nic ponad to.