ufff, wygralismy 1 bramka...
ufff, wygralismy 1 bramka...
Będzie feta na Rynku w Kielcach:yeah:
Wlasnie wczoraj dostalam skierowanie w ramach prewencji ZUS do sanatorium do osrdka rehabilitacyjnego "Uzdrowisko Cieplice Sp.z.o.o.- Grupa PGU-Jelenia Góra. Byl kto tam i jakies wskazowki? bo ja pierwszy raz kierowana do sanatorium......
Ja coporawda nie byłam w Cieplicach , ale w Świerardowie byłam bardzo zadowolona,to te same oklolice dolnego ślazka.Jest pieknie.Zakladam ze i wachlarz zabiegow duży.Mnóstwo niemców przyjezdza w tew okolice się kurować.Pozdrawaim zycze milego pobytu,oraz normalnej wspólokatorki.
Sorki z błedy piszę na prędko:-)
czyli rozumiem, ze pokoje sa tam wielo-osobowe? i nie wiadomomna na kogo sie trafi z wspollakotorka???
Ja bylam w Cieplicach 2 lata temu.pokoje sa 1,2,3 i chyba 4. Pokoje sa rozdzielane od chyba 8 rano,wiec im pozniej bedziesz to dostaniesz to co zostalo. My sie dobieralismy podczas oczekiwania w holu,juz mozesz zaobserwowac z kim ci sie fajnie gada.Powiem ze mielismy super ekipe od 30 do 50.Zabiegi sa super i w tym samym budynku.Ja bylam w Domu Zdrojowym III.na KIEDY MASZ TERMIN?
Ja mam termin na 02.06.2016r i tak pisze w CIEPLICE DOM ZDROJOWY-czyli tam gdzie Ty bylas:)
Ja byłam w Świerardowie,to te same klimaty Dolny Śląsk.Wejdz sobie na stronke tego sanatorium i wszystkiego sie dowiesz.Napewno bedzie fajnie:-)
Dzieki!;) juz wiele sie tutaj dowiedzialam np;,ze dobrze jak przyjade troche wczesniej bo przed godz. 8-ma rano pokoje sa rozdzielane. Poki co musze jeszcze "przezyc" z tym moim bolacym kregoslupem jedna sztele no i firmy poszukac z ktora pojade......:na wozku3: