01 lutego 2016 17:03 / 5 osobom podoba się ten post
MychaJestem padnięta, mam zerową kondycję :-( Poszłam sobie dzisiaj do siłowni. Małe toto i tak pod kobiety urządzone. Siłownia na I pietrze a basen na dole. Noż trupek jestem !! :na wozku2:
Po kilku razach organizm się przyzwyczai- a jak się dobrze śpi po wysiłku :) Wczoraj u nas w miejscowości odbył się Dzien Babci i Dziadka, którąż to imprezę zorganizowało stowarzyszenie w którym działam. Byłam bardzo mile zaskoczona okazanym entuzjazmem i wdzięcznością ze strony dzieci i ich dziadków. Twierdzili, że fajnie jest takie imporezy organizować, bo mogą się wszyscy w miłej atmosferze razem spotkać, potańcować , porozmawiać. Sprawiliśmy tym ludziom autentyczną radość, no i sobie też, bo to ogromna satysfakcja, a opozycja przy okazji zzieleniała z zazdrości-zadbałam o odpowiedni PR ;)). Łezka się w oku kręciła podczas występów tych dzieciaczków, które z całym sercem dawały z siebie wszystko i robiły to tak spontanicznie, bez przymusu, wywołując uśmiech a i śmiech czasem (bron Boże złośliwy), bo dzieci są bardzo twórcze i mają fantazję :)