W domu # 6

02 marca 2016 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
andaluzja55

Malgi jest dostep do mojego konta prosze napisz cos o tym zlocie jak bedziesz miala czas:aniolki:

Daj znać czy Cię to interesuje.
Na takim Zlocie 6 lat temu znalazłam mojego ANIOŁA
02 marca 2016 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

W domu, a dokładniej w ogrodzie przydomowym posadzę kwiatuszka Heleborus nieger, którego przewiozę, tak jak wcześniej inne w walizce samolotowej.Moja córka ma z tego ubaw, ale ja wim swoje.

Ja też miałam zamiar go przywieź ale poczekam az ogród będzie wykończiny na razie to wielkia nie wiadoma co gdzie będzie rozkopane i woda stoi az jestem ciekawa czy zakwitnie na BN no i wyczytałam że roslina trująca więc jak będe miała dosyc swojego to cherbatke mu zrobię
02 marca 2016 10:58 / 5 osobom podoba się ten post
Witaski z domu,zajechałam wczoraj,odespałam,ogarniam biurowe sprawy:)Bawcie sie dobrze,będę zaglądać:)
02 marca 2016 11:02
kasia63

Witaski z domu,zajechałam wczoraj,odespałam,ogarniam biurowe sprawy:)Bawcie sie dobrze,będę zaglądać:)

Wszystkie pity "dojszły'?
Ja czekam na ten ostatni rzekomo wysłany i juz mnie nerw szarpać zaczyna .
02 marca 2016 11:10
takaja

Ja też miałam zamiar go przywieź ale poczekam az ogród będzie wykończiny na razie to wielkia nie wiadoma co gdzie będzie rozkopane i woda stoi az jestem ciekawa czy zakwitnie na BN no i wyczytałam że roslina trująca więc jak będe miała dosyc swojego to cherbatke mu zrobię :lol1:

To jest nasz zwykły ciemiernik u nas sadzonki po 3,50 zeta. Mam w ogrodzie dwa kolory duże kępy , rozrosniete kwitnie bardzo długo.
02 marca 2016 11:25
tina 100%

Wszystkie pity "dojszły'?
Ja czekam na ten ostatni rzekomo wysłany i juz mnie nerw szarpać zaczyna .

Nie.Jeden-wina poczty,drugi-wydzwaniam do agencji......Wrrrrr
02 marca 2016 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Zmieniam,  zmniejszam  hi, hii   zdjęcia 600x800 i zapisuje to zdjęcie, ,,,,, mam nadzieję, że pomogłam:-)

Zainstalowałam to coś ale jeszcze nie wypróbowałam........dzekuję..........
02 marca 2016 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie.Jeden-wina poczty,drugi-wydzwaniam do agencji......Wrrrrr

Ha, a nie otrzymanie pitu 11 nie zwalnia z obowiązku rozliczenia, trza samemu dane zebrać, ale dać znac skarbówce o samodzielnym zbieraniu danych, z powodu nieotrzymania pita.
02 marca 2016 11:45
tina 100%

Ha, a nie otrzymanie pitu 11 nie zwalnia z obowiązku rozliczenia, trza samemu dane zebrać, ale dać znac skarbówce o samodzielnym zbieraniu danych, z powodu nieotrzymania pita.

Do końca kwietnia zdążę spokojnie.
02 marca 2016 13:04
kasia63

Do końca kwietnia zdążę spokojnie.

Zdązyć to się zdąży, ale mnie wkurza ta opieszałość ze strony niektórych firm i opowiadanie bajek. U mnie problemów z pocztą nie ma, o pomyłce adresu też nie może być mowy, wszystkie inne pity już mam, a ten ostatni ponoć został wysłany 10 dni temu.
02 marca 2016 18:41 / 4 osobom podoba się ten post
Już jestem w domku , za 3 tygodnie wyniki ale nie martwię się bo "złego" licho nie bierze. Trochę bolało ale jestem na przeciwbólowych i jest ok . Mam nadzieję ,że tez u Lilii wszystko jest dobrze.
02 marca 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Już jestem w domku , za 3 tygodnie wyniki ale nie martwię się bo "złego":-) licho nie bierze. Trochę bolało ale jestem na przeciwbólowych i jest ok . Mam nadzieję ,że tez u Lilii wszystko jest dobrze.

Zdrowiej grzecznie, nie rozrabiaj to wszystko będzie OK  Bo ktoś przecież musi pracować. 
02 marca 2016 21:26
tina 100%

Zdązyć to się zdąży, ale mnie wkurza ta opieszałość ze strony niektórych firm i opowiadanie bajek. U mnie problemów z pocztą nie ma, o pomyłce adresu też nie może być mowy, wszystkie inne pity już mam, a ten ostatni ponoć został wysłany 10 dni temu.

U mnie naprawde poczta-mamy niereformowalnego i nie do ruszenia listonosza ,rok przed emeryturą.....dlugo by pisać.....pita juz mam ,agencja na meila przysłała:)A  drugi -telefon nie odpowiada....Zmiennik też...Pożywiom uwidim:)
03 marca 2016 10:33 / 3 osobom podoba się ten post
Łojjjj ale ja dzisiaj połamana wstałam. Niech już się ta wiosna wyklaruje. Trzeba jakiegoś masażystę dorwać. Znalazłam "mobilnego" to znaczy, że on do mnie przyjedzie a nie, że ja muszę do niego latać. Cena ta sama. Czemu nieeeee ????
03 marca 2016 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Łojjjj ale ja dzisiaj połamana wstałam. Niech już się ta wiosna wyklaruje. Trzeba jakiegoś masażystę dorwać. Znalazłam "mobilnego" to znaczy, że on do mnie przyjedzie a nie, że ja muszę do niego latać. Cena ta sama. Czemu nieeeee ????

Masaż dobra rzecz, potem człowiek się tak lekko czuje .