Sportowe wydarzenia

13 czerwca 2016 19:10 / 6 osobom podoba się ten post
Słuchajcie,
Zastanawiam się, czy nie zadzwonic na Polizaj do De,
Zeby w czwartek jakieś dodatkowe patrole wystawili,
Boję się, że może dojść do jakichś zamieszek polsko-niemieckich,
A szczególnie do jednej "zamieszki"
Moja Marta to kibic nietuzinkowy-
-jak już zacznie kibicować - to nie ma - przeproś,
Jej podopieczny - to były piłkarz- nie pójdzie spać-
-jak sobie chociaż jakiejś powtórki meczu nie obejrzy
Boję się co będzie w czwartek wieczorem jak razem będą oglądali na mundialu mecz polska-niemcy!!!!
W każdym bądź razie,
jakby w mediach mówili, że w Mannheim, w czwartek wieczorem
opiekunka z PL pobiła podopiecznego,
to dajcie mi znać!!!!
To ja "papuge" za krawat do samochodu i w drogę :)
13 czerwca 2016 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Stres...a fuuj!!! 
Musialam, musialam sie z wami podzielic. Najpierw zul gume a potem na dodatek takie kwiatki!

Kocham Joggiego , nie wazne co wyczynia 
13 czerwca 2016 19:45 / 3 osobom podoba się ten post
Pogięło cie Darek,dziadka uderzyć?? Nigdy.
Najwyżej czekolady nie dostanie,jak będzie za bardzo na naszych gadał
13 czerwca 2016 20:18
Hiszpania wygrala... Szkoda bardzo,ze nie Czechy.

A 16stego mysle,ze będzie remis.
13 czerwca 2016 21:10
Dziadek Marty stwierdził,
że Ona jako niemka
to przecież za Niemcami będzie 
13 czerwca 2016 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

A 16stego mysle,ze będzie remis. :kocha nie kocha:

Kibicuje naszym.zawsze naszym kibicuje.
13 czerwca 2016 21:30
MartaP

Kocham Joggiego , nie wazne co wyczynia :to nie ja:

No padne zaraz ze smiechu.takie ciasteczko ,swintuszek.
13 czerwca 2016 21:32
MartaP

Fajny facet ale bez tych jego trikow.
13 czerwca 2016 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Kochasz mojego psa, Yogiego????Nic nie mówił skubany:):):)hi hi hi
13 czerwca 2016 23:16 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Zaraz dopatrujesz sie aluzji. Swoje zdanie napisałam . Nie mogę ? A tych co na ławce rezerwowych siedzą to juz lubisz?

Już wiem nie lubisz 11 Niemcow i slimaki solą posypujesz. :-) Męskie podejście .

Tych z ławki lubię, bo jeszcze nie grają.
A posypuję, bo rady już dać nie mogę. Pełno wszędzie.Nawet z donicy koper wyżarły co Pdp poflancowała. Jak znowu posypałem tam  ziarnem odstraszającym, to znowu sroka zjada na deser. I co nasypie to zeźre. A jak nie posypie, to ciągle zagląda czy już co jest. 
To co ja mam zrobić z tym wszystkim? 
14 czerwca 2016 14:45 / 6 osobom podoba się ten post
Jeszcze nie oglądałem żadnego meczu - wstyd się przyznać. Mam nadzieję że resztę mistrzostw uda się ogarnąć. Babcia nastawiona jest na kibicowanie. Jak będzie Polska - Niemcy to będziemy mieli mały konflikt interesów.
14 czerwca 2016 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Tych z ławki lubię, bo jeszcze nie grają.
A posypuję, bo rady już dać nie mogę. Pełno wszędzie.Nawet z donicy koper wyżarły co Pdp poflancowała. Jak znowu posypałem tam  ziarnem odstraszającym, to znowu sroka zjada na deser. I co nasypie to zeźre. A jak nie posypie, to ciągle zagląda czy już co jest. 
To co ja mam zrobić z tym wszystkim? 

Posypuj , posypuj Też wiecznie posypywałam, tak suma sumarum to nawet spora kwotę na sól wydałam jak miałm działke (aż trudno uwierzyć). Na pewno grube tysiace istnień tych stworzeń do nieba wysłałam Ale w niebie im na pewno jest dobrze
14 czerwca 2016 21:46 / 5 osobom podoba się ten post
MartaP

A 16stego mysle,ze będzie remis. :kocha nie kocha:

2:0 dla naszych brzmi wręcz niebiańsko ,ale nie jestem aż tak zachłanna i 2:1 też przyjmę z radością .... a piwo już od dwóch dni chłodzi  się w lodówce  , (na marginesie Węgry pokonały Austrię 2:0 )
15 czerwca 2016 10:23 / 4 osobom podoba się ten post
tyciek

2:0 dla naszych brzmi wręcz niebiańsko ,ale nie jestem aż tak zachłanna i 2:1 też przyjmę z radością .... a piwo już od dwóch dni chłodzi  się w lodówce :-) , (na marginesie Węgry pokonały Austrię 2:0 )

Ja mam niestety mieszane uczucia o wynik jutro... Ale kciuki będę tak mocno trzymać że będa chyba sine
15 czerwca 2016 11:21 / 9 osobom podoba się ten post
Dziś rano oglądałam w niemieckiej Tv śniadaniowej rozmowę reportera z komentatorem we Francji. Komentator bardzo zatroskany o nastroje i zachowania kibiców w czwartek, bo jak sie wyraził, polscy kibice to alkoholicy i stanowią zagrożenie. No szkoda, że nie mozecie zobaczyć niemieckich alkoholików w ilosciach przeogromnych na terenach dawnego DDR. Kobiety, mężczyźni narąbani jak meserszmity, albo mocno wczorajsi, oberwani, brudni. Obrazek stojących pod sklepem i degustujących, to chleb powszedni tutaj. MAm nadzieję, że polska druzyna złoi im te ich niemieckie, pierdzące bez ograniczeń dupska :(