Sportowe wydarzenia

16 czerwca 2016 15:04 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

Dzień dobry Opiekunkowo ! Wybaczcie że tu się witam - ale to chyba dziś najgorętszy topik... piosenkę Wam podsyłam dla podniesienia morale ....
Ma być 2:0 !!! i tego się trzymajmy ! lecę mrozić piwo :)

ja mrożę sama colę i chipsy z bekonem 
16 czerwca 2016 15:07 / 4 osobom podoba się ten post
W wywiadzie dla niemieckiego radia spytali Lewandowskiego dlaczego jeszcze nie strzelił bramki,to odpowiedział że zarezerwował gole dla Niemców wiec trzymam go za słowo
16 czerwca 2016 15:08 / 8 osobom podoba się ten post
dodane na zapodaj.netdodane na zapodaj.net
16 czerwca 2016 15:26 / 6 osobom podoba się ten post
No , zaczyna sie goraczka przedmeczowa.
Podjechał Busik z moimi dziadkami i kierowca pyta sie ich (wiedzac ze ja Polka),czy oglądaja dzisiaj mecz.
Dziadek zaprzeczył wiec ja sie odzywam, ze ja oglądam. Pan mówi..oj cieżko bedzie!! a ja grzecznie pytam komu ????....jego mina bezcenna. Oby moja przy nastepnym spotkaniu nie była taka...hahaha. Musimy wygrac i juz
16 czerwca 2016 16:08 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

dodane na zapodaj.net:lol3:dodane na zapodaj.net

Padam ze śmiechu.Czego to nie wymyśla. Hi Hi Hi
16 czerwca 2016 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
On wyczuwa.Zobaczymy dzis gdzie palce wsadzi
16 czerwca 2016 16:40
Jula.09

16 czerwca 2016 16:43 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

:brawo1::lol3::lol1:

Ha ha ha.to może byc ciekawsze od meczu.siedze i śmieje sie z tego co widzę oczami wyobraźni. 
16 czerwca 2016 16:49 / 2 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 16:51 / 3 osobom podoba się ten post
Jula.09

Jak to gdzie ? tam , gdzie przedtem , tylko więcej razy i po każdym wyjęciu paluszków zza paska spodni zagwiżdże na palcach ......dla zmylenia przeciwnika - wąchał nie będzie ! 
16 czerwca 2016 16:54 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak to gdzie ? tam , gdzie przedtem , tylko więcej razy i po każdym wyjęciu paluszków zza paska spodni zagwiżdże na palcach ......dla zmylenia przeciwnika - wąchał nie będzie ! :lol3::blee::lol3:

Wow.A moze koledzy z ławki powinni zacisnąć posladki 
16 czerwca 2016 16:57 / 2 osobom podoba się ten post
Jula.09

Wow.A moze koledzy z ławki powinni zacisnąć posladki 

Będąc nimi to tak bym zrobiła A bo to wiadomo , czy się nie weźmie za " obce doopy " ?
16 czerwca 2016 16:59 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Będąc nimi to tak bym zrobiła :-) A bo to wiadomo , czy się nie weźmie za " obce doopy " ?:lol2:

By strzelić gola
16 czerwca 2016 17:44 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Na 10 min. przed meczem wszyscy głosno odczytujemy modlitwe. Sprawdziłam czas ( chociaz okulary do czytania mi sie zapodziały i w chodzących* czytałam)  starczy czasu jeszcze , żeby intencje wypowiedziec i wygodnie rozsiąść sie przed niemieckim telewizorem.. 
16 czerwca 2016 17:44 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Na 10 min. przed meczem wszyscy głosno odczytujemy modlitwe. Sprawdziłam czas ( chociaz okulary do czytania mi sie zapodziały i w chodzących* czytałam)  starczy czasu jeszcze , żeby intencje wypowiedziec i wygodnie rozsiąść sie przed niemieckim telewizorem..