Sportowe wydarzenia

15 czerwca 2016 20:32 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Dziś rano oglądałam w niemieckiej Tv śniadaniowej rozmowę reportera z komentatorem we Francji. Komentator bardzo zatroskany o nastroje i zachowania kibiców w czwartek, bo jak sie wyraził, polscy kibice to alkoholicy i stanowią zagrożenie. No szkoda, że nie mozecie zobaczyć niemieckich alkoholików w ilosciach przeogromnych na terenach dawnego DDR. Kobiety, mężczyźni narąbani jak meserszmity, albo mocno wczorajsi, oberwani, brudni. Obrazek stojących pod sklepem i degustujących, to chleb powszedni tutaj. MAm nadzieję, że polska druzyna złoi im te ich niemieckie, pierdzące bez ograniczeń dupska :(

AAAA , widzisz jaki paskud ohydny !!! Niech im nasi  włoją do kółka !!! bezlitośnie  2:0 !!! A potem spotkanie z żabojadami i też im do zera !!! A niech mają ! 

15 czerwca 2016 20:39 / 5 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Ja mam niestety mieszane uczucia o wynik jutro... Ale kciuki będę tak mocno trzymać że będa chyba sine %-)

Kciuki nie zaszkodzą , już dziś nie mogę wytrzymać z emocji, aż pazury ogryzłam do łokci . Ale wierzę w naszych - tylko tak bym chciała, żeby jednak do zera ...  taka powtórka z Grunwaldu - całkowity pogrom butnego germańskiego narodu.... już im wredne myśli ślę  i zaklinam los .
15 czerwca 2016 23:48 / 7 osobom podoba się ten post
dodane na zapodaj.netMarzy mi się taki obraz :)
16 czerwca 2016 08:26 / 5 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 08:31 / 3 osobom podoba się ten post
Mimo, ze jestem za Naszymi i nie znam sie na pilce stawiam 2:0 dla Niemcow.Kto da wiecej ??
16 czerwca 2016 08:39 / 2 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 09:07 / 9 osobom podoba się ten post
magdzie

Mimo, ze jestem za Naszymi i nie znam sie na pilce stawiam 2:0 dla Niemcow.Kto da wiecej ??:dwa piwa:

A kysz Ty  siło nieczysta !!!! a żeby lubczyku zabrakło w całym lubuskim jak na urlop pojedziesz , żeby każdy bramkarz w knajpie, który przed drzwiami Cię ujrzy zastawiał je potężnym ciałem i jeszcze trzy razy przez lewe ramię spluwał a i jeszcze - żeby te 13 kg utraty masy ciała wróciło się do Ciebie z potrójną nawiązką !!!!!! a kysz , a kysz , a kysz !!!.....WYGRAMY 3 :1 ......ten jeden na pociechę , może Joachima nie wywalą i będzie na co z ukrytej kamery popatrzeć 
16 czerwca 2016 09:13 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A kysz Ty  siło nieczysta !!!! a żeby lubczyku zabrakło w całym lubuskim jak na urlop pojedziesz , żeby każdy bramkarz w knajpie, który przed drzwiami Cię ujrzy zastawiał je potężnym ciałem i jeszcze trzy razy przez lewe ramię spluwał a i jeszcze - żeby te 13 kg utraty masy ciała wróciło się do Ciebie z potrójną nawiązką !!!!!! a kysz , a kysz , a kysz !!!.....WYGRAMY 3 :1 ......ten jeden na pociechę , może Joachima nie wywalą i będzie na co z ukrytej kamery popatrzeć :wysmiewa:

Masz duzzze poczucie humoru 3;1 haha spadlam z krzesla .Lubczyk mrozony jeszcze mam z zeszlego roku.
16 czerwca 2016 09:13 / 5 osobom podoba się ten post
bieta

http://ukryta.pl/show/330279

Hahah dobre Bieta 
Wstawię to tu 
16 czerwca 2016 09:15 / 4 osobom podoba się ten post
To i ja siadam z wami przed TV. Nie znam się ale poczuję sie troche jak w PL :)
16 czerwca 2016 09:16 / 5 osobom podoba się ten post
Tak sobie myślę ...... jak dokopiemy Niemcom, to nasi PDP wyleją nas z roboty
16 czerwca 2016 09:17 / 2 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 09:18 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Masz duzzze poczucie humoru 3;1 haha spadlam z krzesla .Lubczyk mrozony jeszcze mam z zeszlego roku.:lol3:

Oj , tak ! mrożony na pewno będzie działał :sex:....zmrozi tak krew , że ledwie będzie mogła w żyłach krążyć a do tych najważniejszych żyłek to nawet nie dotrze - nie masz co marzyć ! ......Boszszeeee , nie pozwól , żebym ją znienawidziła , nie pozwól , proszęęęęęę ! 
16 czerwca 2016 09:20 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Tak sobie myślę ...... jak dokopiemy Niemcom, to nasi PDP wyleją nas z roboty :niebo pieklo:

Moja pdp mi daruje bo nie za bardzo kontaktuje?  Meczu nie bedzie oglądać. Najwyżej tytuł dnia następnego w porannej gazecie ujrzy?
16 czerwca 2016 09:20 / 2 osobom podoba się ten post