Sportowe wydarzenia

16 czerwca 2016 09:21 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj , tak ! mrożony na pewno będzie działał :sex:....zmrozi tak krew , że ledwie będzie mogła w żyłach krążyć a do tych najważniejszych żyłek to nawet nie dotrze - nie masz co marzyć ! ......Boszszeeee , nie pozwól , żebym ją znienawidziła , nie pozwól , proszęęęęęę ! :lol3:

Ale i tak Cie kocham 
16 czerwca 2016 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Ale i tak Cie kocham:-) 

A gdzie aniołki?   
16 czerwca 2016 09:27 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

A gdzie aniołki? :aniolki: :aniolki: :aniolki:

Baska bedzie mnie przytulac,jak moj wynik sie sprawdzi,i malo tego jeszcze przepraszac bedzie 
16 czerwca 2016 09:29 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A kysz Ty  siło nieczysta !!!! a żeby lubczyku zabrakło w całym lubuskim jak na urlop pojedziesz , żeby każdy bramkarz w knajpie, który przed drzwiami Cię ujrzy zastawiał je potężnym ciałem i jeszcze trzy razy przez lewe ramię spluwał a i jeszcze - żeby te 13 kg utraty masy ciała wróciło się do Ciebie z potrójną nawiązką !!!!!! a kysz , a kysz , a kysz !!!.....WYGRAMY 3 :1 ......ten jeden na pociechę , może Joachima nie wywalą i będzie na co z ukrytej kamery popatrzeć :wysmiewa:

16 czerwca 2016 09:37
sorry
16 czerwca 2016 09:38 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Baska bedzie mnie przytulac,jak moj wynik sie sprawdzi,i malo tego jeszcze przepraszac bedzie :lol3:

Srać - nie przepraszać ! dopiero wtedy złapię za tą burzę kędzierzawych i ? i o glebę i z glana i z baśki ! 
Przedtem edytowałam i edytowane wcięło . Piszę jeszcze raz : nawet jak lubczyk w jakiś, swój tylko znany sposób zadziała to proszę Cię Panie , żebyś o tym powrocie przyrostu masy ciała nie zapomniał . Możesz nawet ( pleassss ! ) zabrać ode mnie - niech stracę i zadać jej , tej wrednocie jednej . ....i juz wyobraźnia pracuje , już sie rozmarzyłam .......
 .... idzie a właściwie turla się Magda do nowootwartej zielonogórskiej knajpy . Potęzny bramkarz nie zasłania swym ciałem drzwi , tylko otwiera drugie skrzydło ....usłużny kelner podbiega i na chama próbuje związać ze sobą dwa krzesła , żeby się doopsko zmieściło ....w końcu mu się to udaje , ale i tak poślady zwisają po bokach ..... No ? bożeńciu ? tylko ze 20 kg ze mnie na nią i gitarra . Czy to takie trudne ? .....Boszszeee , jakie marzenia są piękne , takie , że aż chce się śpiewać , tańczyć ..... 
16 czerwca 2016 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Tak sobie myślę ...... jak dokopiemy Niemcom, to nasi PDP wyleją nas z roboty :niebo pieklo:

No nie strasz ..kurde,z Ukrainą wygrali....
16 czerwca 2016 09:59 / 5 osobom podoba się ten post
bieta

Tak sobie myślę ...... jak dokopiemy Niemcom, to nasi PDP wyleją nas z roboty :niebo pieklo:

Mnie ta myśl już od dwóch dni spać nie daje 
16 czerwca 2016 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

hihihi. Mam wrażenie że będzie remis. Jakoś 1:1. Reprezentację mamy dobrą, że dawno takiej nie było. W końcu nasze chłopaki wzięli się za siebie i profesjonalnie podchodzą do swojego zawodu. Widać że są dobrze przygotowani, wcześniej to nasza reprezentacja słynęła z tego, że opowiadali jak to pili w hotelu na miostrzostwach - jak wygrywać było przy takim podejściu? Słyszeliście ilu widzów ma być na Stade de France? Właśnie w radio słuchałam i nie dosłyszałam.
16 czerwca 2016 10:26 / 5 osobom podoba się ten post
16 czerwca 2016 12:53 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Tak,tak i wtedy zamienimy się rolami
16 czerwca 2016 12:57 / 5 osobom podoba się ten post
Daria01

hihihi. Mam wrażenie że będzie remis. Jakoś 1:1. Reprezentację mamy dobrą, że dawno takiej nie było. W końcu nasze chłopaki wzięli się za siebie i profesjonalnie podchodzą do swojego zawodu. Widać że są dobrze przygotowani, wcześniej to nasza reprezentacja słynęła z tego, że opowiadali jak to pili w hotelu na miostrzostwach - jak wygrywać było przy takim podejściu? Słyszeliście ilu widzów ma być na Stade de France? Właśnie w radio słuchałam i nie dosłyszałam.

Obstawiam tak samoA mój PoD ,że 1;0(dla nich ,wydukał nieśmiało,tylko 1,bo na więcej mu nie pozwoliłam)
16 czerwca 2016 14:00 / 7 osobom podoba się ten post
Z tego co słyszałam w tv , to nam wystarczy remis.
Ja jednak obstawiam 2:1 dla biało-czerwonych , jeden karny.
16 czerwca 2016 14:20 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ! Wybaczcie że tu się witam - ale to chyba dziś najgorętszy topik... piosenkę Wam podsyłam dla podniesienia morale ....
Ma być 2:0 !!! i tego się trzymajmy ! lecę mrozić piwo :)

16 czerwca 2016 14:25 / 12 osobom podoba się ten post