Pochwalijki #3

12 maja 2016 10:06 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Kurcze no a ja nie znalazlam jeszcze i juz nie mam pojecia gdzie jeszcze zajrzec :-(

Ja notorycznie , codziennie czegoś szukam, co moja Pdp "posprzątała". Nawet klamerki do bielizny w sporym wiaderku tak sprzątnęła, że szukałam kilka dni, wreszcie kupiłam nowe i dopiero syn-wizytator odnalazł. 
Od pół roku znaleźć nie mogę miodu - kilka słoiczków, a ostatnio na promocji kupiłam 9 paczek Alweis-ów. Po 3 dniach - nie ma. Przecież to nie igła, gabaryty pokaźne - a nie ma !! Kipiłam nowe, ale gdzie te poprzednie upchnęła ?? Dom piętrowy, piwnica, oj, jest tych zakamarków.
12 maja 2016 10:09 / 5 osobom podoba się ten post
Nie daje sie,cos Ty? Niech sie gonia. Nie chodzi o to,ze nie moglabym...Ale chodzi o to,ze im za to placa. Nie wiem dlaczego mam wykonywac za kogos prace,za ktora dostaje kase? No..gdyby mnie raz poprosila ,bo czasu nie ma,moze inne cos-okej-zrobie. Swinia nie jestem.Ale bez przesady. To samo u mojej kumpeli jest. Pfliegedienst ma oprozniac woreK na mocz...Maja za to 120 euro na msc. I..wiadomo. Probuja na kolezanke obowiazki przerzucic. Nie wychodzi im to na szczescie. 
12 maja 2016 10:16 / 4 osobom podoba się ten post
A ja miałam w obowiązkach zakładanie tych cholernych uciskowych ,mimo że Pflege przychodziły...Nienawidziłam tego musiałam usiąść obok dziadka blisko a on wykorzystywał sytuacje żeby mi w majtki zajrzeć
12 maja 2016 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
No to sie pochwaliłam
12 maja 2016 10:23 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

:-) :-) wczoraj juz grzebalam:-) 
Bede sie cieszyc jak sie nie znajda,bo wtedy nowe trzeba bedzie zrobic,fakt te mialy pol roku,ale byly przez psa nadgryzione i wcale nie byly dopasowane .

A może tym razem udało się temu " psowi " do ostatnego okruszka je pogryźć ? ....jeżuńku , żeby mu tylko nie zaszkodziło 
12 maja 2016 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
I oto wlasnie chodzi szanujmy siebie i nas poszanuja,,,,,,,,,,NIEMKI potrafia my czasem jak bledne owce kazdy robi z nami co chce,,,,,,,,,,,,,SZACUN
12 maja 2016 10:36 / 5 osobom podoba się ten post
Tylko raz mi zajrzał! Rzuciłam mu na twarz te skarpety i kazałam wdzwonić po Pflege.Bo jak sie nie umie zachować to ja nie bede zakładać.Zaniemówił ale zadzwonił .I przyszły! Co prawda nie przyznal sie ,powiedzial ze Marta dziś slaba nie ma siły założyć hi hi....A niech mu tam...w każdym razie od tej pory byl grzeczny
12 maja 2016 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Tzn przy zakładaniu skarpet od tej pory byl grzeczny,bo w innych sytuacjach to różnie Do perfekcji tam opanowałam sztukę uników...Bardzo wysportowana z tej steli wróciłam,bo i biegi i skłony i przysiady były...najczęściej biegi sprint...
12 maja 2016 19:35 / 13 osobom podoba się ten post
Pochwalam się, że wybrano mnie na testerkę serum Sesdermy :)! 
Od czasu do czasu zaglądam na Wizaż i paręnaście dni temu, bez specjalnego przekonania, pierwszy raz wypełniłam ankietę. Dziś dostałam maila, że przesyłka jest w drodze. Faaajnie, będę na urlopie ratować przywiędłą urodę :D.
12 maja 2016 19:50 / 5 osobom podoba się ten post
salazar

Od czasu do czasu zaglądam na Wizaż i paręnaście dni temu, bez specjalnego przekonania, pierwszy raz wypełniłam ankietę. Dziś dostałam maila, że przesyłka jest w drodze. Faaajnie, będę na urlopie ratować przywiędłą urodę :D.

Brawo Ty !!!
Nam też napisz, co to za cudo. Jak już przetestujesz.
12 maja 2016 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

A jak bede w PL to moge Tobie wyslac,nie do testowania ale w prezencie, serum do rzes ,firmy Babor. Bardzo,bardzo dobre jest. 
12 maja 2016 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

A jak bede w PL to moge Tobie wyslac,nie do testowania ale w prezencie, serum do rzes ,firmy Babor. Bardzo,bardzo dobre jest. 

A co z nim jest nie tak, że się chcesz go pozbyć, tzn. mi podarować ;)?
12 maja 2016 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

12 maja 2016 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Wszystko z nim jest tak. Po prostu mam kilka sztuk. Moja ex szefowa mi wyslala chyba z 15 ,na co mi tyle?...A Ty z Krakowa jestes to wiesz...Podlizuje sie bo jak mnie kiedys najdzie na Krakow,a nachodzi mnie raz na dwa lata najmniej, to pojdziesz ze mna na Kazimierz! Spacerem! 
12 maja 2016 20:54 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wszystko z nim jest tak. Po prostu mam kilka sztuk. Moja ex szefowa mi wyslala chyba z 15 ,na co mi tyle?...A Ty z Krakowa jestes to wiesz...Podlizuje sie bo jak mnie kiedys najdzie na Krakow,a nachodzi mnie raz na dwa lata najmniej, to pojdziesz ze mna na Kazimierz! Spacerem! :-)

Kochana, ja Kazimierz kocham miłością głęboka, namiętną i wieloletnią :D. Pokroić się dam za Kazimierz! Przez największe speluny Cię przeciągnę i na stole w Singerze zatańczysz :D. Ślij mi tę odżywkę, ślij, choć moim rzęsom i tak nic nie pomoże ;).