Kurcze no a ja nie znalazlam jeszcze i juz nie mam pojecia gdzie jeszcze zajrzec :-(
Kurcze no a ja nie znalazlam jeszcze i juz nie mam pojecia gdzie jeszcze zajrzec :-(
:-) :-) wczoraj juz grzebalam:-)
Bede sie cieszyc jak sie nie znajda,bo wtedy nowe trzeba bedzie zrobic,fakt te mialy pol roku,ale byly przez psa nadgryzione i wcale nie byly dopasowane .
Pochwalam się, że wybrano mnie na testerkę serum Sesdermy :)!
Od czasu do czasu zaglądam na Wizaż i paręnaście dni temu, bez specjalnego przekonania, pierwszy raz wypełniłam ankietę. Dziś dostałam maila, że przesyłka jest w drodze. Faaajnie, będę na urlopie ratować przywiędłą urodę :D.
Pochwalam się, że wybrano mnie na testerkę serum Sesdermy :)!
Od czasu do czasu zaglądam na Wizaż i paręnaście dni temu, bez specjalnego przekonania, pierwszy raz wypełniłam ankietę. Dziś dostałam maila, że przesyłka jest w drodze. Faaajnie, będę na urlopie ratować przywiędłą urodę :D.
A jak bede w PL to moge Tobie wyslac,nie do testowania ale w prezencie, serum do rzes ,firmy Babor. Bardzo,bardzo dobre jest.
A jak bede w PL to moge Tobie wyslac,nie do testowania ale w prezencie, serum do rzes ,firmy Babor. Bardzo,bardzo dobre jest.
A co z nim jest nie tak, że się chcesz go pozbyć, tzn. mi podarować ;)?
Wszystko z nim jest tak. Po prostu mam kilka sztuk. Moja ex szefowa mi wyslala chyba z 15 ,na co mi tyle?...A Ty z Krakowa jestes to wiesz...Podlizuje sie bo jak mnie kiedys najdzie na Krakow,a nachodzi mnie raz na dwa lata najmniej, to pojdziesz ze mna na Kazimierz! Spacerem! :-)