W Krakowie się je tylko ziemniaczane :D :P.
Karaoke to w ogóle nie moja bajka. Musieliby mnie związać i siłą wziąć, a i tak by się pewnie nie udało :D.

W Krakowie się je tylko ziemniaczane :D :P.
Karaoke to w ogóle nie moja bajka. Musieliby mnie związać i siłą wziąć, a i tak by się pewnie nie udało :D.
Ja raz próbowałam śpiewać na karaoke. Publiczności było ok 15 osób. Na szzęście byli wyrozumiali i nie rzucali niczym we mnie. %-)
Mirka i Magdzie - ja to bym się nie odważyła nigdy . :brawo1:
To przednia zabawa,kiedys z kolezankami poszlysmy do klubu,aby sprawdzic swoje umiejetnisci ,ubaw byl po pachy.Nie musze pisac,ze choc nie umiem spiewac,gralam pierwsze skrzypce.:-) Jak to mowia,spiewac kazdy moze:-)
Czemu? Ja to jeszcze wybieralam ciezkie piosenki,ktore mi sie podobaja jak np Edyty Geppert.Fanie,fajnie.Kiedys w domu urzadzilismy karaoke ze znajomymi ,szkoda ze maz nie nagral,tak przezywalam spiew,ze malo co w telewizor nie wlazlam,bo nic mnie innego nie interesowalo.:lol3:
Pochwale sie że realizuje narzucony sobie tu plan treningowy.Codziennie rano i wieczór pol godź ćwiczeń z Mel B kolejno ramiona brzuch nogi po 10 min..
Oraz rower na przerwie 2 godz.
Mam zamiar tak przez 6 tyg.
Martusiu daj znać jak wyniki pod koniec . Czy kondycja lepsza i ogólnie jak Twoja forma . Może mnie zmoblizizujesz , bo ja ostatnio tylko na rowerze jeżdżę i to tylko po zakupy .
No musze sie pochwalic, bo sama az nie wierze :-) Wczoraj ,jak pisalam modlilam sie do Sw.Antoniego ,proszac aby zguba sie Jagi znalazla,nawet poszlam za namowa i kubeczek czerwony odwrocilam do gory dnem i powtarzalam zguba znajdz sie :-) Za kilka godzin zguba sie znalazla.Wieczorem moj taboret stracil zycie,zas madlitwy do Sw Rity, ba nawet po niemiecku,franse tez bylo.Nosilam taboret przy ciele i prosilam o rzecz niemozliwa ( tak jak mi nakazano):-) :-) Dzis po poludniu ,proboje ladowac taboret,wlaczyc go i co?????Zaskoczyl!!!! Kurna no,szczescie mnie nie opuszcza,zaczynam wierzyc:-) :-)
''Proście, a będzie wam dane''
''Szukajcie, a znajdziecie''
Magdzie, żyjesz w zgodzie z Panem Bogiem i wysłuchał Cię :modlmy sie:
A widzisz niedowiarku......ja wierze szczerze........na awaryjnym 3 tygodnie smigam :modlmy sie: tylko Sw.Rita pamietaj od dzis na zawsze............:aniolki: