Pochwalijki #3

22 maja 2016 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
Jowitaa

Mogłabyś napisać jaki to olejek? wiem ze napisalas arganowy :-)  ale dokładnie bym poprosiła, bo ja tez blada twarz :yo:

Dokładnie taki
22 maja 2016 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
Kupcie sobie lepiej naturalny olej arganowy bez dodatków.
Ja codziennie pije 0.5 litra soku marchwiowego z Edeki
22 maja 2016 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
Jowitaa

Mogłabyś napisać jaki to olejek? wiem ze napisalas arganowy :-)  ale dokładnie bym poprosiła, bo ja tez blada twarz :yo:

Ja polecam masło zwykłe masło lub oleje słonecznikowy. Skóra brązowiutka tylko prysznic wskazany.Słuchałam dzisiaj gderania mojejPdp jak tak można na słońcu siedzieć i wytrzmać, mówi do mnie :popatrz tu wszyscy w domach pochowani przed słońcem.W milczeniu siedziałam a słoneczko rozbierało mnie na części, uwielbiam:) twarz zakryta /:)
22 maja 2016 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie 29 st. cały dzień grzało. Opaliłam się na brązowo ale to skutek kilku plażingów:) i masełka .Kiedy mam wolne to przeważnie jest słońce i łapię je garściami i ono chyba mnie lubi też.Solarium u mnie odpada bo mam ciśnienie , kiedyś poszła, z córką i nie wpuścili mnie.Jutro ma być u mnie deszcz
22 maja 2016 22:45 / 5 osobom podoba się ten post
:)Moja osobista Babcia mówiła,że dla urody to by się i g....m wysmarowała:)Dużo dodane na zapodaj.netz niej mam ale co to to nie:)to po masełku, nie byłabym Michasią żebym się nie pochwaliła
23 maja 2016 23:07 / 6 osobom podoba się ten post
Co roku o tej porze w Regensburg odbywa się 2 tygodniowy "dult", to taki mały "october fest".Córka Pdp starała się była rybka pieczona na kiju, lody, kawa, zwiedzanie i byłam ponad ziemią 85m , ja która mam lęk wysokościdałam radę dzień zaliczę do ud
Tam gdzieś u góry moje nogi dyndają, Dunaj, , najwęższa uliczka w REGENSBURGdodane na zapodaj.netdodane na zapodaj.netanych.pokdodane na zapodaj.netonałam strach:)dodane na zapodaj.net
24 maja 2016 17:29 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwalę się ,że wczoraj zakupiłam bilety na nastepny lot z Warszawy do Basel....i z powrotem.....za całe 155 zł..

24 maja 2016 17:45 / 3 osobom podoba się ten post
anerik

Pochwalę się ,że wczoraj zakupiłam bilety na nastepny lot z Warszawy do Basel....i z powrotem.....za całe 155 zł..

Taniutko.Moje bilety to 175euro.Warszawa- Monachium.
To chyba powinnam do poskarźyjek iść.
24 maja 2016 20:11 / 2 osobom podoba się ten post
To i ja się pochwalę - do Ascony zjechała narodowa reprezentacja Niemiec w piłce nożnej. Będą tu trenować przed zbliżającymi się ME. Myślą, że znowu im się uda?
24 maja 2016 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

To i ja się pochwalę - do Ascony zjechała narodowa reprezentacja Niemiec w piłce nożnej. Będą tu trenować przed zbliżającymi się ME. Myślą, że znowu im się uda?

To podstaw nogę paru bo są z Polską w grupie.
24 maja 2016 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ja sie nie boje a nie moge ;( Na upartego moze...jak sie heparyna nafaszeruje. Ale to tylko stres bo strach przy zadku. 
24 maja 2016 20:21
Ola55

Ascona gdzie to jest?
24 maja 2016 20:22 / 3 osobom podoba się ten post
Ty żes się z wrażenia obudziła a ja jak w tej piosence co kiedyś Wam "zaśpiewałam " ....."lot ja miałam pamietam raz - był lotnik młody zuch
on najpierw rozważnie a potem odważnie swój motor puszczał w ruch .....
ja ze strachu zemdlałam .....o pomoc prosić nie chciałam
on w chmury się wzbijał i mocniej dobijał .......przytomność straciłam ...." .....
Nie wiadomo co z wrażenia lepsze ? obudzić się , czy stracić przytomność ?  
24 maja 2016 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Ascona gdzie to jest?

W Szwajcarii Przy granicy z Włochami.
24 maja 2016 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja sie nie boje a nie moge ;( Na upartego moze...jak sie heparyna nafaszeruje. Ale to tylko stres bo strach przy zadku. :-)

E tam dziewczyny. Najważniejsze żeby ilość ladowan była mniej więcej taka sama jak startów. A poza tym jest o tyle lepiej ,że żaden kanar nie wsiadzie po drodze.