Pochwalijki #3

17 października 2015 12:48 / 9 osobom podoba się ten post
Musze sie pochwalic, ze znalazlam w okolicy polsko- rosyjski sklep. Kupilam pychotna kielbaske- pachnie zaje.......fajnie, a jak smakuje! Kupilam tez ser bialy, normalny, a nie jakis tam quark. Beda pierogi. Moja pdp je niewiele, wiec pewnie zrobie cale 20 hihi. Ona jeszcze nie jadla naszych polskich ruskich pierogow, wiec sprobuje, a mi juz na sama mysl slinka cieknie
19 października 2015 16:43 / 9 osobom podoba się ten post
Jestem, ale ''zzjajana''cała hii
Zrobiłam dobry uczynek, byłam w Domu Dziecka
zawiozłam dzieciaczką; czekolady, batony, ptaśie mleczki,
Owoce; banany, jabłka, pomarancze.
Środki czystości' szampony, pasty do zębów, szczoteczki, mydełka i inne
Kupiłam też ;zeszyty, mazaki, pisaki, , i inne ''cuda''
A, i gry planszowe.
zziajana, jestem , pije kawę i mam dośc, muszę odpocząc i z Wami popisac, poczytac
19 października 2015 16:48 / 5 osobom podoba się ten post
Chwalę się, że znalazłam na ulicy już drugi bilet na s-bahnę. Ja nie wiem co ci ludzie jacyś nieogarnięci.
Nie umieją skasować czy cu? także sobie pod koniec tygodnia śmignę do centrum za frikasa :)
19 października 2015 16:48
mzap88

Chwalę się, że znalazłam na ulicy już drugi bilet na s-bahnę. Ja nie wiem co ci ludzie jacyś nieogarnięci.
Nie umieją skasować czy cu? także sobie pod koniec tygodnia śmignę do centrum za frikasa :)

Jak śię ciesze, naprawdę
19 października 2015 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuje Ci Ja tak już parę ładnych Lat To jeszcze dodam, że ''mam'' teraz dzieci 10-18-Lat
Tym mniejszym, też pomagałam, ale moje serce płakało, a łzy leciały jak ''grochy'' Wszystkie Te maluszki, Mama, Mama na mnie?
A serce pęka! Dlatego teraz mam starsze dzieci, jest mi tak łatwiej.
19 października 2015 22:15 / 11 osobom podoba się ten post
Pisałam po południu ,że zgubiłam zegarek.Powiedziałam o tym mojej PDP.Wieczorkiem moja miła pani wręcza mi nowiutki zegarek.Normalnie zaniemówiłam .Też biały ,tylko trochę inny i na innym pasku.Miłe słowa ,miły gest,nie spodziewałam się ,a naprawdę miło się poczułam.
20 października 2015 23:02 / 6 osobom podoba się ten post
Co to ,to tylko ja się będę chwalić ,jak nikt nie chce to niech będzie . Dzisiaj przekroczyłam 5000 polubień.Wiem ,że inni mają dużo więcej,ale dla mnie to tez ogromna liczba i taka ładna. DZIĘKUJĘ"/>
22 października 2015 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
Pochwalam się,że byłam wczoraj na aerobiku.W kaźdą środę na godzinkę.Zabrała mnie synowa PDP.Ponoć będzie mnie już brać.Poruszłam się ,zero kondycji,ale wszystko do zrobienia przez takiego leniwca jak ją.Mokrusieńka byłam ,więc szybko do samochodu ,do domu i pod prysznic.Ale za to rano każdy mięsień się odezwał.No nie wiem jak z kijkami pójdę ,bo umówilam się o 13 h.Chyba się powlokę.
22 października 2015 07:59 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Pochwalam się,że byłam wczoraj na aerobiku.W kaźdą środę na godzinkę.Zabrała mnie synowa PDP.Ponoć będzie mnie już brać.Poruszłam się ,zero kondycji,ale wszystko do zrobienia przez takiego leniwca jak ją.Mokrusieńka byłam ,więc szybko do samochodu ,do domu i pod prysznic.Ale za to rano każdy mięsień się odezwał.No nie wiem jak z kijkami pójdę ,bo umówilam się o 13 h.Chyba się powlokę.

Fajnie masz. Wlecz sie na kijki. To są te chwile dla siebie. Baw sie dobrze.
22 października 2015 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Tereniu - co za dużo to nie zdrowo. Jak ja przesadzę, a czasami lubię pocwiczyć, to przy zakwasach odpuszczam dalszy wysiłek - już kiedyś miałam problem z kolanem przez to.
22 października 2015 09:07 / 12 osobom podoba się ten post
22 października 2015 09:08 / 11 osobom podoba się ten post
Takie zwierzątko uszyła mi ręcznie demencyjna babciunia
22 października 2015 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Takie zwierzątko uszyła mi ręcznie demencyjna babciunia

I kto mówi ,że ma demencję?Zdolniacha z PDP.
23 października 2015 17:34 / 8 osobom podoba się ten post
23 października 2015 22:51 / 11 osobom podoba się ten post
wiecie co tez sie pochwale,popsuly mi sie domowe ''laczki''wiec mowie do zony pdp czy by mnie gdzies nie podwiezli do sklepu to bym sobie kupila pojechalismy do KiKa a ze byly tylko gumowe to nie kupilam w koncu zima idzie,wiec pojechalismy do miasta wielkie centrum schuhe.no i mowie poprosze jakies nie drogie pokazala mi pani ekspedientka laczuszki za 30 euro ale wcale mi nie pasowaly,i corka babciuni podrzucila mi do przymierzenia laczuszka za 60 euro wstyd bylo mi mierzyc tak drogie laczki w zyciu bym se nie kupila tak drogich bamboszkow,wiec babcia mowi ze ona za nie zaplaci to ja mowie by nie pomyslala ze ja jaka pazerna ze polowe jej zwroce ,nie chciala wogole o tym slyszeco .no imam laczki za 60 euro czyli 240 zlotych polskich ,ty tak db sie opiekowalas namii moim mezem /zmarl dwa dni temu/wiec bedziesz nas wspominac ,mile: