Na wyjeździe #29

31 października 2015 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Nie wiem czy tego można się nauczyć ale  nie mam problemu z podejmowaniem decyzji o przyjęciu bądź odrzuceniu zlecenia w trakcie trwania rozmowy telefonicznej. Tylko za pierwszym razem się zastanawiałam bo po prostu się bałam, że sobie nie poradzę. Zdarzyło mi się już przyjąć zlecenie w piątek z wyjazdem na poniedziałek. Życie mnie nauczyło, że niewykorzystane okazje lubią się mścić.

Alinko,
moja pierwsza praca taka była, na cito, w sobotę się zgłosilam do firmy, we wtorek telefon, ze wyjazd pilny...18 m-cy zostałam...
01 listopada 2015 10:09 / 11 osobom podoba się ten post
Będąc na cmentarzu na jednym z nagrobków przeczytałam :
,,Nie czekajcie na mnie ,ja nie wrócę.
Wy nie śpieszcie się
Ja poczekam''
Dziś w ten świąteczny dzień ,gdy myślami byłam nad grobami bliskich ,to mi się przypomniało.
01 listopada 2015 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
Słucham właśnie Programu Pierwszego PR. Maria Szabłowska prowadzi "Leniwą Niedzielę"...Tak się nastrojowo mi zrobiło...Ale tak w pozytywną stronę:)
01 listopada 2015 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

Słucham właśnie Programu Pierwszego PR. Maria Szabłowska prowadzi "Leniwą Niedzielę"...Tak się nastrojowo mi zrobiło...Ale tak w pozytywną stronę:)

to najlepsza stacja radiowa :)
01 listopada 2015 11:49 / 12 osobom podoba się ten post
Anerik a niech Cie... Przeczytalam Twojego posta i jedyne co w glowie mi utknelo to sernik z chalwa...Coz za doskonale polaczenie moich ulubionych smakow... Sprawdzilam przepis... Milion kalorii w jednym kawalku pewnie... Upieke, zezre sama w tajemnicy przed dziecmi(bo to zarloki i jak im pokaze to dla mnie tylko okruchy zostana) i przez najblizsze miesiace plakac bede, bo brzuch mi urosnie jakbym w ciazy byla(u mnie w doopsko nic nie idzie, wszystko na brzuchu zostaje )I jak ja mam teraz o tym zapomniec???? No jak???
01 listopada 2015 13:28
moncherie

Anerik a niech Cie... Przeczytalam Twojego posta i jedyne co w glowie mi utknelo to sernik z chalwa...Coz za doskonale polaczenie moich ulubionych smakow... Sprawdzilam przepis... Milion kalorii w jednym kawalku pewnie... Upieke, zezre sama w tajemnicy przed dziecmi(bo to zarloki i jak im pokaze to dla mnie tylko okruchy zostana) i przez najblizsze miesiace plakac bede, bo brzuch mi urosnie jakbym w ciazy byla(u mnie w doopsko nic nie idzie, wszystko na brzuchu zostaje:-( )I jak ja mam teraz o tym zapomniec???? No jak???

Nie martw sie Gosiujak sie spotkamy znowu to zjemy to super zdrowo wygladające ciacho i będziesz znowu lasencja
01 listopada 2015 13:54 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Anerik a niech Cie... Przeczytalam Twojego posta i jedyne co w glowie mi utknelo to sernik z chalwa...Coz za doskonale polaczenie moich ulubionych smakow... Sprawdzilam przepis... Milion kalorii w jednym kawalku pewnie... Upieke, zezre sama w tajemnicy przed dziecmi(bo to zarloki i jak im pokaze to dla mnie tylko okruchy zostana) i przez najblizsze miesiace plakac bede, bo brzuch mi urosnie jakbym w ciazy byla(u mnie w doopsko nic nie idzie, wszystko na brzuchu zostaje:-( )I jak ja mam teraz o tym zapomniec???? No jak???

Moncherie, jak już śię najesz tego sernika, to z obawy, aby nie poszło na brzuszek , śpij tak na brzuszku, cały czas w celu spalania tkanki tłuszczowejW zwiazku z tym, pójdzie do pupy, a nie do brzuszka hiii Myślisz, że dobrze doradziłam??
01 listopada 2015 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Moncherie, jak już śię najesz tego sernika, to z obawy, aby nie poszło na brzuszek , śpij tak na brzuszku, cały czas w celu spalania tkanki tłuszczowejW zwiazku z tym, pójdzie do pupy, a nie do brzuszka hiii:-) Myślisz, że dobrze doradziłam??

01 listopada 2015 14:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Moncherie, jak już śię najesz tego sernika, to z obawy, aby nie poszło na brzuszek , śpij tak na brzuszku, cały czas w celu spalania tkanki tłuszczowejW zwiazku z tym, pójdzie do pupy, a nie do brzuszka hiii:-) Myślisz, że dobrze doradziłam??

Sama śię zacytuje, Tylko ,żeby nie urosła potem  taka, jak ma Kim Kardashian ,,,
01 listopada 2015 14:09 / 7 osobom podoba się ten post
Radwańska wygrała w Singapurze! To jej największy sukces :):):)
01 listopada 2015 14:10
Ola55

Radwańska wygrała w Singapurze! To jej największy sukces :):):)

Pięknie
01 listopada 2015 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Sama śię zacytuje, Tylko ,żeby nie urosła potem  taka, jak ma Kim Kardashian ,,,:-)

"/>
01 listopada 2015 14:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Coś w tym może być ;) ;) Pamiętam do dziś, jak moja chrzestna straszyła mnie w dzieciństwie, że mi piersi nie urosną w przyszłości, bo śpię na brzuchu. Wychodzi na to, że miała rację... :P
01 listopada 2015 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Coś w tym może być ;) ;) Pamiętam do dziś, jak moja chrzestna straszyła mnie w dzieciństwie, że mi piersi nie urosną w przyszłości, bo śpię na brzuchu. Wychodzi na to, że miała rację... :P

Jest prawda, poniewaz jest ucisk na ciało: pupe lub piersi, proces spalania tkanki, jest większy 
01 listopada 2015 14:50 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Żebym o tym wiedziała wcześniej....