14 września 2012 07:12 / 1 osobie podoba się ten post
Do Fryderyki: w swojej wypowiedzi zmierzałam do tego, że niczego nie napisałaś wprost! Wiele dziewczyn zrozumiało to w taki sposób, że pracujesz 3-4 godz. dziennie i pozostały czas należy do Ciebie...hej!!!!!! wiele z nas, FAKTYCZNEJ pracy ma właśnie tyle godzin, a pozostałe 20 godzin tj, towarzyszenie pacjentowi na spacerach, w czasie oglądania TV, dotrzymywanie towarzystwa podczas poobiedniej kawy, gotowość do pomocy zarówno w nocy jak i w dzień itp. Z twojej relacji wynikało, że pracujesz 3-4 godz, i reszta dnia frei, masz darmowe wyżywienie, spanie (z oddzielnym wejściem), mozliwość goszczenia rodziny i zarabiasz 400eu. Czytając to nie mogłam się doczekać, kiedy napiszesz, że masz do dyspozycji limuzynę z kierowcą:).Nie prościej było napisać: NA UMOWIE MAM 400, A ZARABIAM TYLE I TYLE, poza tym pracuję jak każda z Was...!!!
A Ty, podpuściłas niektóre dziewczyny niewiadomo po co.... To, że Andrea wyraziła swoją opinię, świadczy tylko o jej asertywności, bo przecież to forum nie polega tylko na wzajemnym przytakiwaniu.
Jeszcze jedno: piszesz Fryderyko ,że nic więcej w tym temacie nie dodasz hmmmm.... sądzę, że nie ma nic do dodania, bo przecież wszystko, klarownie wyjaśniłam:).
Co do śledzenia forum- ja mam teraz dużo czasu i chętnie tu zaglądam:)
Pozdrawiam wszystkich z zachmurzonego dziś Kiel:(