Nie zapyta.Za bardzo się córki boi.
Nie zapyta.Za bardzo się córki boi.
Gosia1234 = wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół , jak je zaakceptujesz to będziesz widziała mój mail. mam dla Ciebie dokument wydany przez ZAV mówiący o tym jakie stawki przysługują Haushalthilfe na wyżywienie , zamieszkanie , i jeszcze wiele innych uregulowań dotyczących naszej pracy .Napisz do mnie jak cię to interesuje , wyślę ci ten dokument i w razie czego , kompa otworzysz , pod nos podstawisz i niech skąpiradło czyta .
Gosia1234 = wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół , jak je zaakceptujesz to będziesz widziała mój mail. mam dla Ciebie dokument wydany przez ZAV mówiący o tym jakie stawki przysługują Haushalthilfe na wyżywienie , zamieszkanie , i jeszcze wiele innych uregulowań dotyczących naszej pracy .Napisz do mnie jak cię to interesuje , wyślę ci ten dokument i w razie czego , kompa otworzysz , pod nos podstawisz i niech skąpiradło czyta .
wklej to na forum przydac sie moze kazdemu
jest problem - bo to jest w pdf-ie broszura 15-to stronnicowa ::(
Czy ja też mogę poprosić? Bo też mam tu takie skąpiradło.
to co ??? Kazdy sobie sciagnie
podaj tylko link
LInku nie ma , bo ja to dostałam jako załacznik do maila od ZAV :(
Jest https://www.bosch-bkk.de/media/bkk_medien/20_leistungen/10_leistungen_a_bis_z/leistungen_p/pflege_ambulant/Merkblatt-zur-Vermittlung-in-Haushalte-mit-Pflegebeduerftigen.pdf strona 4
Jesli można to ja bym jednak poprosiła na pocztę
Z góry dzięki
Jesli można to ja bym jednak poprosiła na pocztę
Z góry dzięki
Jak dostaniesz, puść do mnie :pisanie na forum: