Jak dostaniesz, puść do mnie :pisanie na forum:

a Ty do mnie :) :zly komputer:
A ty do mnie :-)
widzisz u mnie na obecnym miejscu jest tak ze syn robi zakupy.I dobrze jedno z glowy.Jutro pdp na obiad chce ryz na mleku.Ok nie ma problemu z tm ze ja jutro na obiad jem kotleta,frytki i surowke.Mieso juz wyjete z zamrazarki.Nikt sie nie boczy bo wiedza ze nie jadam specjalow na mleku.
Sa wiec ludzie i ludziska.Jedni mysla,sa elastyczni a inni jak beton nic do nich nie dotrze
Po obiedzie poczułam tak duże znużenie, że poszłam za pokusą i wylądowałam w łóżeczku zamiast wyjechać na rowerek :-)
Zasnęłam tak głeboko, że po godzinie telefon wyrwał mnie jakby z zaświatów. Ta sjesta była mi chyba mocno potrzebna. Teraz czuje się bardzo dobrze i chętnie wyszłabym gdzieś na świeże powietrze, ale moja PDP to leń śmier...cy, jeśli chodzi o wszelką aktywność, chociaż może i powinna się ruszać.
Pozostaje mi więc bierne towarzyszenie mojej PDP, przy czym mogę trochę poczytać i popisać tutaj.
Po obiedzie poczułam tak duże znużenie, że poszłam za pokusą i wylądowałam w łóżeczku zamiast wyjechać na rowerek :-)
Zasnęłam tak głeboko, że po godzinie telefon wyrwał mnie jakby z zaświatów. Ta sjesta była mi chyba mocno potrzebna. Teraz czuje się bardzo dobrze i chętnie wyszłabym gdzieś na świeże powietrze, ale moja PDP to leń śmier...cy, jeśli chodzi o wszelką aktywność, chociaż może i powinna się ruszać.
Pozostaje mi więc bierne towarzyszenie mojej PDP, przy czym mogę trochę poczytać i popisać tutaj.
Zosiu, moge Ci odstapic moja pdp, ale musisz byc przygotowana na to, ze czasem spacery sa 5 razy w ciagu dnia!!!!! Z drugiej strony to jedyna rzecz , ktora moja babcie interesuje oprocz TV, gdzie zalewa sie od smiechu niewazne czy jest powod. dzis przy psiej pogodzie bylysmy 3 razy . Nie ma sily na nia aby nie zaliczyc spaceru. Ona nie wie o co chodzi, ale ma odczucie , ze czegos jej brakuje , wiec lazimy tak , az do jej zmeczenia i po jakims czasie znowu od nowa:)
Już nie wiem co lepsze, bo myślę, że Ty przy takiej PDP nie masz wogóle czasu. Jednak takie siedzenie plackiem lub leżakowanie na półsiedząco w fotelu całymi dniami jest naprawę deprymujące.