Na wyjeździe #30

30 listopada 2015 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Nie wyobrażam sobie inaczej.
My we 3 siedzimy przy stole a PDP leży w łóżku 25 metrów od nas samotny, opuszczony???
Ale to też brawa dla córek PDP, one mi ufają i akceptują bez problemu wszystkie moje sugestie i pomysly.

Gosia - w grupie można czuć sie samotnym. Twój pdp jest otoczony opieką z Twojej strony, serdecznościa ze strony córek. Gdzie by nie był to jest tego świadom.Tak powinno być Trzymaj się.
30 listopada 2015 13:09 / 1 osobie podoba się ten post
no to dzieki za info 
30 listopada 2015 13:12 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea co Ty bedziesz taka sama w domu siedziec... Laptopa zaprosPo kinie nalezy mu sie
30 listopada 2015 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
A ja po kolacji siedzę o suchej buzi zawsze. Nawet wody nie pije  Łoj ciężko wieczorkami....jakby ciągle pod górke? 
30 listopada 2015 13:48 / 3 osobom podoba się ten post
Kto pije w ostatki - jest piękny i gładki
30 listopada 2015 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kto pije w ostatki - jest piękny i gładki :-)

Już ostatki? Nawet nie wiem kiedy to przeleciało? Jak z bicza strzelił 
30 listopada 2015 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no to dzieki za info :-)

Jejciu, co ja czytam, matjasy czerwone, niedobrze ze mną 
30 listopada 2015 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
Bierz przykład z innych koleżanek , które są zapraszane na ostatki : poleją im to wypiją , pychola otrą wierzchem dłoni , podziękują , poleją znowu i znowu ......
Wtedy nawet w słusznym wieku będziesz gładka jak dupka niemowlęcia ! Szkoda tylko , że te ostatki tak szybko mijają .....ino patrzeć jak koniec karnawału będzie a cholerka o tłustym czwartku to już nikt nie przypomniał - pączków pożarło by się bez grzechu
30 listopada 2015 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

Jejciu, co ja czytam, matjasy czerwone, niedobrze ze mną :matrix:

To do Andrei byc mialo ;)
30 listopada 2015 13:59 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Już ostatki? Nawet nie wiem kiedy to przeleciało? Jak z bicza strzelił :strzela z bicza:

A " widzissss " ! jak byś milsza była to by Cie zapraszano na nie a tak to kamieniem w chałupie siedzisz . Widać nie zasłużyłaś jeszcze , musisz w tym fachu jeszcze " po pracować " dlużej , tak z 15 lat
30 listopada 2015 14:07 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A " widzissss " ! jak byś milsza była to by Cie zapraszano na nie a tak to kamieniem w chałupie siedzisz . Widać nie zasłużyłaś jeszcze , musisz w tym fachu jeszcze " po pracować " dlużej , tak z 15 lat :-)

Za 15 lat to może i kierunek się zmieni? Będziemy u ruskich albo u chińczyków zasuwać? 
30 listopada 2015 14:24 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Za 15 lat to może i kierunek się zmieni? Będziemy u ruskich albo u chińczyków zasuwać? :kropla potu:

Ty to pesymistka jestes. Kiedys, dawno, dawno temu, na poczatku mojej kariery w opiece  marzylo mi sie, zeby w PL bylo tak jak w DE. Tej normalnosci mi sie chcialo. Ze np.jak czlowiek pracuje to pieniadze za to dostaje i zyje na odpowiednim poziomie... Pozniej zauwazylam zmiany. Zblizylismy sie do DEAle nie dlatego, ze u nas tak sie polepszylo. Nie, dlatego, ze DE na kondycji podupadaja... Moze wiec za 15 lat to oni do nas beda jezdzic
30 listopada 2015 15:01 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Za 15 lat to może i kierunek się zmieni? Będziemy u ruskich albo u chińczyków zasuwać? :kropla potu:

Za 15 lat to my chyba na będziemy tam do nich jeździc do opieki. 
30 listopada 2015 15:06 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

Za 15 lat to my chyba na:na wozku1: będziemy tam do nich jeździc do opieki. 

albo do nas ze wschodu opiekunki przyjadą. Jak mnie pdp za coś przepraszają to mówię, że nie ma sprawy, odbije sobie jak sama zatrudnię opiekunkę
30 listopada 2015 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

Jejciu, co ja czytam, matjasy czerwone, niedobrze ze mną :matrix:

Chociaz to nie do mnie zapewne,chyba ujma to tak : bez komentarza