Na wyjeździe #30

08 grudnia 2015 00:00 / 2 osobom podoba się ten post
Kobito, wyglą ma, owszem, ale pali jak smok. Pół pensji na paliwo trzeba przeznaczyc.
08 grudnia 2015 09:37
No i zostałam bez internetu :( Ostał mi jeno modem,na którym nie mogę się do banku zalogować.
Czy byłoby nietaktem zapytanie sasiadów z góry czy by mi nie udostępnili internetu ze swojego routera?
Młodzi ludzie zmałymi dziećmi.Nawet jestem skłonna zapłacić tylko nie mam pojęcia ile.
Bułgarka wczoraj powiedziała że ich nie zna,córka Pdp ma dobry ale nie zna klucza(!) a ja mam iść do kawiarenki:)
08 grudnia 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
agama

No i zostałam bez internetu :( Ostał mi jeno modem,na którym nie mogę się do banku zalogować.
Czy byłoby nietaktem zapytanie sasiadów z góry czy by mi nie udostępnili internetu ze swojego routera?
Młodzi ludzie zmałymi dziećmi.Nawet jestem skłonna zapłacić tylko nie mam pojęcia ile.
Bułgarka wczoraj powiedziała że ich nie zna,córka Pdp ma dobry ale nie zna klucza(!) a ja mam iść do kawiarenki:)

Ja raz miałam podobny problem i zapytałam - udało się ! :)
08 grudnia 2015 10:40
Płaciłaś coś czy tak z życzliwości udostępnili?
08 grudnia 2015 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Płaciłaś coś czy tak z życzliwości udostępnili?

Zaproponowałam że zapłacę ale powiedzieli , że jak korzystam tylko na forum i do skypa to nie musze nic płacić . 
08 grudnia 2015 12:15
Niemcy mają niezaradność chyba w genach zapisaną :( Byłam u tej sąsiadki-młoda kobieta,mówię o co chodzi a ona że chętnie ale klucza to ona nie ma.Moze jej mąz będzie wiedział ale też raczej nie.Posłała mnie do innych sasiadów ale oni dopiero o 16 wracają.Szansa(chyba) jest bo tam mieszka też młodszy albo w moim wieku człowiek.
Czy oni nawet podłączajac internet do komputera lub laptopa też wzywają ''majstrów''? Przecież ten klucz zabezpieczajacy powinien mieć kazdy.
08 grudnia 2015 13:01 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Niemcy mają niezaradność chyba w genach zapisaną :( Byłam u tej sąsiadki-młoda kobieta,mówię o co chodzi a ona że chętnie ale klucza to ona nie ma.Moze jej mąz będzie wiedział ale też raczej nie.Posłała mnie do innych sasiadów ale oni dopiero o 16 wracają.Szansa(chyba) jest bo tam mieszka też młodszy albo w moim wieku człowiek.
Czy oni nawet podłączajac internet do komputera lub laptopa też wzywają ''majstrów''? Przecież ten klucz zabezpieczajacy powinien mieć kazdy.

Jak nie chce uzyczyć to tez powie, że nie ma klucza   
08 grudnia 2015 13:03 / 4 osobom podoba się ten post
agama

Do wszystkiego a każdy specjalista ma swojego asystenta Promują działalność gospodarczą a kupująć całą walizkę narzędzi do wbicia 1 gwoździa napędzają gospodarkę.
08 grudnia 2015 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Dla mnie to proste nie chcą uzyczyc neta. Jesli nie pamietają to maja w papierach. A majstrów to wzywaja, bo na wszystko maja pózniej gwarancje. Nawet jak stary sprzęt reperują. Najcześciej jest to jedna firma i od lat ta sama. Wystarczy jeden telefon i fachowiec przybywa. Jak spytałam kiedyś o firme to usłyszałam w odpowiedzi,że ojciec obecnego właściciela firmy bywał i też naprawiał sprzęt.
08 grudnia 2015 13:59 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jak nie chce uzyczyć to tez powie, że nie ma klucza  :-) 

Tym bardziej, że wystarczy wejść na stronę routera domowego w wifi i tam aktualne hasło jest :)
08 grudnia 2015 15:03 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tym bardziej, że wystarczy wejść na stronę routera domowego w wifi i tam aktualne hasło jest :)

Toż mówię/piszę że jełopy

08 grudnia 2015 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Do wszystkiego :-) a każdy specjalista ma swojego asystenta :lol1: Promują działalność gospodarczą a kupująć całą walizkę narzędzi do wbicia 1 gwoździa napędzają gospodarkę. :niech zyje:

Fakt.Jak przyjechali wymieniać przepalone żarówki  w domu Pdp to we dwóch :)No  przecież wiedzę i kwalifikacje trzeba mieć do tego rodzaju pracy poświadczone dyplomem :)
08 grudnia 2015 15:26 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Fakt.Jak przyjechali wymieniać przepalone żarówki  w domu Pdp to we dwóch :)No  przecież wiedzę i kwalifikacje trzeba mieć do tego rodzaju pracy poświadczone dyplomem :)

Widziałam taką akcję 1 trzymał żarówkę a 2 niósł drabinę.
08 grudnia 2015 15:31 / 5 osobom podoba się ten post
To ja musze dopisać do rachunku usługę, bo wczoraj wymieniłam żarówkę w kuchni SAMODZIELNIE
08 grudnia 2015 15:43 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

To ja musze dopisać do rachunku usługę, bo wczoraj wymieniłam żarówkę w kuchni SAMODZIELNIE :tanczy:

Ps. Zanim zabierzecie się do wymiany przepalonych żarówek polecam je najpierw podokręcać, gdyż starsi ludzie oszczędni bywają  i często je lekko wykręcają, wtedy świeci 1 z 5.