Zakupy #3

02 czerwca 2016 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
Może koleżanka miała tipsy? Nie wiem czy o tym samym mówimy
Żelu UV się nie zdejmuje...
02 czerwca 2016 11:12
Nie wiem , moze i tak. Ale napisz mi jedną rzecz-mianowicie, czy jakym sobie polożyła taki żel bezbarwny, to czy można go sobie jakimś lakierem pomalować, jak najdzie ochota?
02 czerwca 2016 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
Można,nie ma problemu.Tylko po co,jak możesz sobie od razu położyć kolorowy żel,twój ulubiony kolor.
I wytrzyma w dobrym stanie miesiąc.
A jak pomalujesz zwyklym,no to z jego wszystkimi wadami,odpryski,krócej sie trzyma itd
02 czerwca 2016 13:10 / 5 osobom podoba się ten post
Brakuje trenera juz podsyłam :)Znalezione obrazy dla zapytania trener personalny
02 czerwca 2016 13:12 / 9 osobom podoba się ten post
Kup jeszcze walizkę, żebyś wszystko zabrała  
02 czerwca 2016 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ty , jesteś udana Andrea,  Tylko teraz nie zapomnij cwiczyc i ze dwa kuferki kup jeszcze hi, hii
02 czerwca 2016 17:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też dziś "zaszalalam", kupiłam 4 pary fajnych spodni za całe 20 euro
02 czerwca 2016 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
Kupiłam też ten bezrękawnik tylko czarny,już go nawet wypróbowałam,idealny na taką pogodę.
02 czerwca 2016 17:36 / 3 osobom podoba się ten post
Zaraz tam kupić. Ubierz te galotki, staniczki i buciki sportowe, wyjdz z domu to sam się znajdzie  
02 czerwca 2016 18:16 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

Że też wam sie chce bawić w lakiery,utrwalacze...zwłaszcza w tej pracy.
U dobrej kosmetyczki położyc żel UV i pazurki idealne przez miesiąc,teraz ogromny wybór kolorów,każda znajdzie ten " swój"

Tak samo jak Tinie, żele mi się nie podobają. U kilku osób widziałam i widać było, że jakieś takie grube są te paznokcie. A jak już odrastają to w ogóle tragedia. Można hybrydy położyć i zstanawiam się nad zestawikiem semilaca, który można samemu w domu kłaść, lampa UV jest dołączona i podobno wszystko pięknie. Kilka razy u kosmetyczki sobie ten lakier położyłam, ale po pierwsze żadna mi skórek nie wycięła odpowiednio ładnie (tak wiem, skórek się nie wycina, ale ja wycinam i tyle), po drugie sam lakier niby 3 tygodnie ładnie wyglądał, ale po 2 tygodniach paznokcie i tak ładnie nie wyglądały, bo już odrost było widać, po 3 to już patrzeć na nie nie mogłam. Wolę jednak zostac przy tradycyjnych lakierach, albo kupić sobie semilaca do stosowania w domu i wtedy też co dwa tygodnie sobie samemu robić. 
02 czerwca 2016 19:02 / 5 osobom podoba się ten post
No wyszłam bo nie mam z kim pogadać,mam tak słaby net,że skype nie łączy . W łache do was przyszłam 
02 czerwca 2016 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
No są grubsze ale ponieważ rękawow nie mają robią przeciąg,dziś latałam z kijami w tym bezrękawniku i nie spociłam się ani nie zmarzłam. Te białe też są fajne,prawdę mówiąc miałam dylemat,którą wybrać. 

Kupiam też w Lidlu takie saki do prania delikatnych rzeczy,ale ja wzięłam je z myślą i pakowaniu drobnych rzeczy ,żeby w walizce nie latały bez sensu. Są tam trzy worki ,bardzo praktyczna rzecz.
02 czerwca 2016 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Leżą w koszu obok przecenionych rzeczy,na górnej półce ,no chyba że u ciebie juz nie leżą 
02 czerwca 2016 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
hahahhaha coś ty jadła lub piła na kolację...hahahahha  
02 czerwca 2016 19:48
No stąd to niedowidzenie pólek w koszach,brakowało ci energii