Kup sobie kalosze firmy Hunters, to będzie dopiero szpan :)
Kup sobie kalosze firmy Hunters, to będzie dopiero szpan :)
Fajne są solidne , ale trochę kosztują niestety:-(
Że też nie przewidziałam , że takie znów będą modne ! Moja śp. ciocia miała podobne i zakładała je wtedy , kiedy do obory szła krowy doić :-):-):-).....ale ze mnie doopa i to pprzez duże " D " :lol1:.....musiałam edytować : i kiedyś , na wsi to się na takie mówiło " gumiaki " albo zwyczajnie " gnojówki ":lol3:
Krowy doic, ha, haaa, zaraz się posikam ze śmiechu !:lol3:
Ale też zgadzam się do obory i krowy doic!! w tych ''lakierkach'' :lol3::lol3:
Moda jest modą , rozumiem to , ale : gdzie tu jakaś namiastka elegancji ? przecież to okropienstwo , jak do takich gumiaków ładną sukienkę założyć ?
Choćbyśmy nie wiem jaki piekny strój załozyły na siebie a będziemy miały na nogach szkaradne albo brudne buty , to w nosie mam taka mode - wolę być staromodna :-) ...Buty i głowa ! bo nawet najcudowniejszy , najdroższy strój straci na urodzie jak będziemy mieli ( mężczyzn też to dotyczy ) paskudną fryzurę , przetłuszczone włosy i paskudne buty . Gumiakom i tym gumiastym " rubikom " , czy jak je tam zwał , mówię stanowcze Nie - oczywiście mówię o wyjściu na ulicę . Nie podobają mi się i już :-(
Wg mnie to te gumiaki mogą się schowac :lol2: Gumofilce są ładniejsze i takie nietuzinkowe :-)
Że też nie przewidziałam , że takie znów będą modne ! Moja śp. ciocia miała podobne i zakładała je wtedy , kiedy do obory szła krowy doić :-):-):-).....ale ze mnie doopa i to pprzez duże " D " :lol1:.....musiałam edytować : i kiedyś , na wsi to się na takie mówiło " gumiaki " albo zwyczajnie " gnojówki ":lol3:
:lol3:....i koniecznie " onuce " zamiast skarpetek :lol3: