Zakupy #3

03 czerwca 2016 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
Oj, nie zarzekaj się. Coś mi sie zdaje, żeś gotowa i na takie kaloszowe szaleństwo.
03 czerwca 2016 16:11
Dzięki,znalazłam zamówię
03 czerwca 2016 16:17
wichurra2

Kup sobie kalosze firmy Hunters,  to będzie dopiero szpan :)

Fajne są solidne , ale trochę kosztują niestety
03 czerwca 2016 17:44 / 2 osobom podoba się ten post
Nie mam, ale myślę o nich:) 
Jak szpan to szpan! 
03 czerwca 2016 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Fajne są solidne , ale trochę kosztują niestety:-(

To się na całe życie już taką parę kupuje. 
Ale cena też mnie powstrzymuje,  a przede wszystkim fakt, że jakoś nie odczuwam potrzeby chodzenia w kaloszach.
03 czerwca 2016 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
Ja w kaloszach chadzam tylko do lasu na grzyby. Tyle forsy nie wydam na tę okazję. Mam inne które lubię, wysokie. Może w mokrych klimatach ale u nas nie ma potrzeby biegania w kaloszach.
03 czerwca 2016 20:41 / 8 osobom podoba się ten post
Że też nie przewidziałam , że takie znów będą modne ! Moja śp. ciocia miała podobne i zakładała je wtedy , kiedy do obory szła krowy doić .....ale ze mnie doopa i to pprzez duże " D " .....musiałam edytować : i kiedyś , na wsi to się na takie mówiło " gumiaki " albo zwyczajnie " gnojówki "
03 czerwca 2016 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Że też nie przewidziałam , że takie znów będą modne ! Moja śp. ciocia miała podobne i zakładała je wtedy , kiedy do obory szła krowy doić :-):-):-).....ale ze mnie doopa i to pprzez duże " D " :lol1:.....musiałam edytować : i kiedyś , na wsi to się na takie mówiło " gumiaki " albo zwyczajnie " gnojówki ":lol3:

Krowy doic, ha, haaa, zaraz się posikam ze śmiechu !
Ale też zgadzam się do obory i krowy doic!! w tych ''lakierkach''
03 czerwca 2016 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Krowy doic, ha, haaa, zaraz się posikam ze śmiechu !:lol3:
Ale też zgadzam się do obory i krowy doic!! w tych ''lakierkach'' :lol3::lol3:

Moda jest modą , rozumiem to , ale : gdzie tu jakaś namiastka elegancji ? przecież to okropienstwo , jak do takich gumiaków ładną sukienkę założyć ?
Choćbyśmy nie wiem jaki piekny strój załozyły na siebie a będziemy miały na nogach szkaradne albo brudne buty , to w nosie mam taka mode - wolę być staromodna ...Buty i głowa ! bo nawet najcudowniejszy , najdroższy strój straci na urodzie jak będziemy mieli ( mężczyzn też to dotyczy ) paskudną fryzurę , przetłuszczone włosy i paskudne buty . Gumiakom i tym gumiastym " rubikom " , czy jak je tam zwał , mówię stanowcze Nie - oczywiście mówię o wyjściu na ulicę . Nie podobają mi się i już  
03 czerwca 2016 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Moda jest modą , rozumiem to , ale : gdzie tu jakaś namiastka elegancji ? przecież to okropienstwo , jak do takich gumiaków ładną sukienkę założyć ?
Choćbyśmy nie wiem jaki piekny strój załozyły na siebie a będziemy miały na nogach szkaradne albo brudne buty , to w nosie mam taka mode - wolę być staromodna :-) ...Buty i głowa ! bo nawet najcudowniejszy , najdroższy strój straci na urodzie jak będziemy mieli ( mężczyzn też to dotyczy ) paskudną fryzurę , przetłuszczone włosy i paskudne buty . Gumiakom i tym gumiastym " rubikom " , czy jak je tam zwał , mówię stanowcze Nie - oczywiście mówię o wyjściu na ulicę . Nie podobają mi się i już :-( 

,,,, i Tu się z Tobą zgadzam,  W takich gumniakach dużych, to można się ''utopic'' po założeniu !!, nie będzie widac Kobiety, tylko
Okropne buciory i cycki,,?? ha, haa 
03 czerwca 2016 21:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też gumowce tylko do lasu zakładam,jak ide na grzyby...
W innej sytuacji nie wyobrażam sobie siebie w gumiakach

A,no jeszcze jak mała bylam to zakładano mi je,żebym sie mogla taplać w kałużach
03 czerwca 2016 21:27 / 5 osobom podoba się ten post
Wg mnie to te gumiaki mogą się schowac  Gumofilce są ładniejsze i takie nietuzinkowe 
03 czerwca 2016 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wg mnie to te gumiaki mogą się schowac :lol2: Gumofilce są ładniejsze i takie nietuzinkowe :-)

....i koniecznie " onuce " zamiast skarpetek 
03 czerwca 2016 21:30
Barbara niepowtarzalna

Że też nie przewidziałam , że takie znów będą modne ! Moja śp. ciocia miała podobne i zakładała je wtedy , kiedy do obory szła krowy doić :-):-):-).....ale ze mnie doopa i to pprzez duże " D " :lol1:.....musiałam edytować : i kiedyś , na wsi to się na takie mówiło " gumiaki " albo zwyczajnie " gnojówki ":lol3:

No widzisz Basia,jak ciocia śp.,to trzeba bylo w ramach spadku upomnieć sie...Wystawiłabyś te gumiaki ma allegro,poszłyby za trzy stówki albo i więcej...bo byś zareklamowała że to z czasów PRL...a to teraz w modzie No bo że to buty do dojenia krów,to niekoniecznie musiałabyś napisać...
03 czerwca 2016 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

:lol3:....i koniecznie " onuce " zamiast skarpetek :lol3:

I koniecznie słoma do nich....jak ktos mówi o kims że" słoma mu z butów wystaje" ,to ja zawsze takie gumofilce widzę w wyobraźni