Zakupy #3

02 czerwca 2016 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Nadrobisz następnym razem
02 czerwca 2016 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
Babcia mi dzisiaj chciała coś kupić w perfumerii, ale głupia jestem i nie skorzystałam:)
Już drugi raz była taka sytuacja - babcia siedzi jak królowa, ekspedientka nad nią lata, doradza, a babcia mi się pyta, czy coś dla siebie wybrałam. Dzisiaj dwa razy pytała, czy coś wybrałam, bo ona mi to kupi. No ale tak dziwnie - nie wiem za ile kasy by to miało być i tak jakoś niezręcznie.
02 czerwca 2016 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Babcia mi dzisiaj chciała coś kupić w perfumerii, ale głupia jestem i nie skorzystałam:)
Już drugi raz była taka sytuacja - babcia siedzi jak królowa, ekspedientka nad nią lata, doradza, a babcia mi się pyta, czy coś dla siebie wybrałam. Dzisiaj dwa razy pytała, czy coś wybrałam, bo ona mi to kupi. No ale tak dziwnie - nie wiem za ile kasy by to miało być i tak jakoś niezręcznie.

Powinnaś sie wstydzić , że się wstydzisz ! .... Zręcznie , niezręcznie , ale jak ma ochotę Ci sprawić jakąś drobną przyjemność to czemu nie ? 
02 czerwca 2016 20:33
wichurra2

Moja pdp jest taka sama,daje mi coś ale tak żebym nie wzięła. Takich prezentów lepiej nie przyjmować,żeby potem nie mówiła,że obdarowywała biedna opiekunkę.
02 czerwca 2016 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Tak samo jak Tinie, żele mi się nie podobają. U kilku osób widziałam i widać było, że jakieś takie grube są te paznokcie. A jak już odrastają to w ogóle tragedia. Można hybrydy położyć i zstanawiam się nad zestawikiem semilaca, który można samemu w domu kłaść, lampa UV jest dołączona i podobno wszystko pięknie. Kilka razy u kosmetyczki sobie ten lakier położyłam, ale po pierwsze żadna mi skórek nie wycięła odpowiednio ładnie (tak wiem, skórek się nie wycina, ale ja wycinam i tyle), po drugie sam lakier niby 3 tygodnie ładnie wyglądał, ale po 2 tygodniach paznokcie i tak ładnie nie wyglądały, bo już odrost było widać, po 3 to już patrzeć na nie nie mogłam. Wolę jednak zostac przy tradycyjnych lakierach, albo kupić sobie semilaca do stosowania w domu i wtedy też co dwa tygodnie sobie samemu robić. 

Grubo kładą żel początkujące albo po prostu kiepskie manikiurzystki.
02 czerwca 2016 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Powinnaś sie wstydzić , że się wstydzisz ! .... Zręcznie , niezręcznie , ale jak ma ochotę Ci sprawić jakąś drobną przyjemność to czemu nie ? 

Bo nie wiem za ile ta przyjemność:)
02 czerwca 2016 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja pdp jest taka sama,daje mi coś ale tak żebym nie wzięła. Takich prezentów lepiej nie przyjmować,żeby potem nie mówiła,że obdarowywała biedna opiekunkę.

Nie no - moja raczej nie jest skąpa - wszystkim dookoła daje napiwki, mi raz dała 50 euro na zabawienie się w Dusseldorfie i myślę, że naprawdę coś mi chciała dzisiaj kupić, ale nieumiejętnie do tego podeszła. Powiedziałaby prosto z mostu - niech pani sobie coś wybierze za 50 euro - i sprawa byłaby jasna. 
02 czerwca 2016 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Może tak zrobię nastepnym razem. Ale nie wiem.
Trochę ma Ivanilia racji. Jak mi coś wręczają, to biorę bez zastanawiania, ale takicj niejasnych sytuacji nie lubię. 
02 czerwca 2016 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Może tak zrobię nastepnym razem. Ale nie wiem.
Trochę ma Ivanilia racji. Jak mi coś wręczają, to biorę bez zastanawiania, ale takicj niejasnych sytuacji nie lubię. 

Da się wyczuć kiedy pdp dają z chęcią a kiedy z łaski. Moja pdp ma gest w stosunku do wszystkich,nawet azylantów,a dla mnie ju z gestu nie ma,mysli że jak dostaję wypłatę to już wszysko. 
03 czerwca 2016 05:20 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea, teraz  zapakuj szafę do Busa ! i  dwa krzesła,,,,,,
03 czerwca 2016 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
Ciężkie buty dla siebie wybierasz.
Wizualnie są ciężkie. Ciekawe, jak je na nogi założysz - pochwal się.
03 czerwca 2016 15:11 / 1 osobie podoba się ten post
Fajne, też muszę mieć srebrne bardzo mi sie podobają,gdzie zamówiłaś bo na zalando patrzyłam to drogie
03 czerwca 2016 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
Fajniste kurteczki Andrea .
03 czerwca 2016 15:39 / 4 osobom podoba się ten post
Kup sobie kalosze firmy Hunters,  to będzie dopiero szpan :)
03 czerwca 2016 15:58 / 2 osobom podoba się ten post
Zanim zdążysz je "schodzić", to już inne podobać Ci sie będą. Kupować do szafy ?
Na Twoje ilości spodni kiedyś też tak mówiłam, minął jakis czas i policzyłam swoje - o matulu !!! Jakoś mnie ta ilość nie martwi. Pierwszy raz w życiu mam taką kolekcję spodni - i okazało się, że to nie boli.