Zakupy #3

16 września 2016 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

To jest marka sportowa do gry w siatkówkę,syn jest zadowolony

asics to mi się przede wszystkim kojarzy z najlepszymi butami do biegania
16 września 2016 09:59
wichurra2

asics to mi się przede wszystkim kojarzy z najlepszymi butami do biegania

zgadza się
16 września 2016 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

To jest marka sportowa do gry w siatkówkę,syn jest zadowolony

Aaa, to zwracam honor i przyznaję, że jestem zupełną dresową ignorantką ;(.
16 września 2016 19:16 / 4 osobom podoba się ten post
salazar

Aaa, to zwracam honor i przyznaję, że jestem zupełną dresową ignorantką ;(.

Nic się nie stało,ja też w dresie do kościoła nie chodzę
16 września 2016 20:01 / 5 osobom podoba się ten post
mój zakup dzisiejszy
16 września 2016 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Malina, wiosenny kolor na jesienne szarugi
16 września 2016 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Marmolada

Malina, wiosenny kolor na jesienne szarugi:-)

Dla rozweselenia szarej pogody a co
16 września 2016 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
dokładnie, też sobie kupiłam parę dni temu dresową bluzę w kwiaty, lata nigdy dość
19 września 2016 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
Wykonczy mnie ta Plaza Oswiadczam uroczyscie , ze do wtjazdu juz nic nie kupuje , jeszcze tylko worki do odkurzacza.
Zakupilam min 13 plynow do plukania , proszek Wizir , 2 paczki kapsulek Ariel , Srodki do czyszczenia lazienek , ba nawet kostki toaletowe , szampony , odzywki , mydla w plynie i jeszcze pare rzeczy.Przyznaje , ze jestem walnieta i na to lekarstwa nie ma tzn na glupote , ale tak mam i juz
19 września 2016 16:15 / 3 osobom podoba się ten post
zakupiłam piżamkę na jesienne chłody
19 września 2016 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dokonałam zakupu szalika. Chyba powoli trzeba zacząć się nastrajać na jesień. :(
A było tak cieplutko...
20 września 2016 15:59 / 4 osobom podoba się ten post
Się pochwalam, że takie oto rzeczy nabyłam dziś drogą kupna Oczywiscie przez internet Manekin stanie jako dekoracja w mojej sypialni, tuż obok starej singerowskiej maszyny do szycia. Perfumki zużyję w międzyczasie. Ten szampon widoczny na zdjęciu to gratis do moich zakupów w Douglasie. Jest wart ponad 70 zł, więc zakupy jakby się zamortyzowały troszeczkę
20 września 2016 16:22
doda1961

Się pochwalam, że takie oto rzeczy nabyłam dziś drogą kupna:-) Oczywiscie przez internet:-) Manekin stanie jako dekoracja w mojej sypialni, tuż obok starej singerowskiej maszyny do szycia. Perfumki zużyję w międzyczasie. Ten szampon widoczny na zdjęciu to gratis do moich zakupów w Douglasie. Jest wart ponad 70 zł, więc zakupy jakby się zamortyzowały troszeczkę :-)

Piękne zakupy ,interesuje mnie ten manekin gdzie go nabyłaś? kiedyś gdzieś taki widziałam ale dość sporo kosztował
20 września 2016 17:46 / 2 osobom podoba się ten post
Malinko, manekin nabyłam w Lidl.de . W sprzedazy stacjonarnej go nie ma, ale on line jak najbardziej i jest przeceniony prawie o połowę. Rzeczywiscie te manekiny sa bardzo drogie. W Polsce kosztują srednio około 300 zł, czasami troszkę mniej, czasami nawet troszkę więcej niz 300. Ja zapłaciłam w promocji 39,99, bo normalna cena to chyba 79,99 euro. Nie wiem czy potrzebujesz go do dekoracji, czy do uzytku jako ewentualny model krawiecki, bo do tego ostatniego to on się nie nadaje, no chyba ze na rozmiar 36 :D :D :D :D
20 września 2016 17:53 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Się pochwalam, że takie oto rzeczy nabyłam dziś drogą kupna:-) Oczywiscie przez internet:-) Manekin stanie jako dekoracja w mojej sypialni, tuż obok starej singerowskiej maszyny do szycia. Perfumki zużyję w międzyczasie. Ten szampon widoczny na zdjęciu to gratis do moich zakupów w Douglasie. Jest wart ponad 70 zł, więc zakupy jakby się zamortyzowały troszeczkę :-)

No prosze Pani! Pani chce,zebym pekla z zazdrosci!! Ja sie chyba zamkne w sobie! Jak mozna na perfumeryjne zakupy nie zawolac kolezanki Fioletowej? Ja sie pytam - no jak? Buuu...chlip,chlip!!!!
Lancome jak pachna? Bo chyba raczej nigdy nie niuchalam tego zapachu?