Zakupy #3

27 października 2016 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Misiek

A jak luźne spodenki ubiorę latem???
Wysmyknie się i nie utrzymam go:lol2:

Przecież nie będę robił konkurencji Paolo i w obcisłych popylał:-)

Nie utrzymasz? hahhahaha no nie pochlebiaj sobie,a Paolo nie wiem w obcisłych chodzi ja nie widziałam
27 października 2016 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Nie utrzymasz? hahhahaha no nie pochlebiaj sobie,a Paolo nie wiem w obcisłych chodzi ja nie widziałam

Oj tam!
Po sześciu tygodniach tutaj to człowiek takie głupoty gada...

A Paolo widziałem. Wstawił takie ładne zdjęcie jak zajechał do domu
27 października 2016 18:30
basiaim

Benita, poczekaj do soboty.
Będę się na bóstwo robić :randka3: to  dam Ci znać :-)

W temacie zakupów- buty dziś zakupiłam, botki dokładnie.

Poczekam cierpliwie - i tak wcześniej nie mam jak kupić. tylko jestem ciekawa Twojego zdania na temat "z pierwszej ręki".
Fioletowa chwali prostownicę - ale mi z prostownicą nie po drodze. Z taką lokówka już chyba bardziej. Chyba.
27 października 2016 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Poczekam cierpliwie - i tak wcześniej nie mam jak kupić. tylko jestem ciekawa Twojego zdania na temat "z pierwszej ręki".
Fioletowa chwali prostownicę - ale mi z prostownicą nie po drodze. Z taką lokówka już chyba bardziej. Chyba.

Produkty z tej serii cechuje ta sama technologia i płytka jest ta sama-tzn powoduje odżywienie włosa. No, ale faktycznie poczekaj aż Basia wypróbuje, bo i kazda z nas ma inne włosy. Ja mam grube i gęste, wysokoporowate i na moich włosach ta szczotka termiczna sprawdza się świetnie.
27 października 2016 19:22
tina 100%

Produkty z tej serii cechuje ta sama technologia i płytka jest ta sama-tzn powoduje odżywienie włosa. No, ale faktycznie poczekaj aż Basia wypróbuje, bo i kazda z nas ma inne włosy. Ja mam grube i gęste, wysokoporowate i na moich włosach ta szczotka termiczna sprawdza się świetnie.

Poczytałam Ciebie wcześniej, trudno po wpisach ocenić dokładnie, jakie kto ma włosy...Wywnioskowałam jednak, ze możemy miec podobny "problem".
Ja mam włosów dużo, są mocne mimo,że nie bardzo grube.Z okropną tendencją do puszenia.
Po keratynie było super, ta obrotowa lokówko-suszarka świetnie się sprawdzała. Teraz niby też, ale potrzebuję już więcej czasu na zdyscyplinowanie ich.
27 października 2016 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Poczytałam Ciebie wcześniej, trudno po wpisach ocenić dokładnie, jakie kto ma włosy...Wywnioskowałam jednak, ze możemy miec podobny "problem".
Ja mam włosów dużo, są mocne mimo,że nie bardzo grube.Z okropną tendencją do puszenia.
Po keratynie było super, ta obrotowa lokówko-suszarka świetnie się sprawdzała. Teraz niby też, ale potrzebuję już więcej czasu na zdyscyplinowanie ich.

A użyłaś może już tej termoszczotki? 
Też mam włosy trudne do zdyscyplinowania, a kupując tą szczotkę, kierowałam się opiniami z netu, ale nie miałam wielkiej nadziei no i miło się rozczarowałam.
27 października 2016 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
Tja .... ja też dzisiaj robiłam zakupy w DM. Kupiłam rękawiczki jednorazowe i mały kremik dla siebie. Kremik, jako że płaciłam na końcu ze swoich pieniędzy wzięłam a rękawiczki zapomniałam zgarnąć. Zamyśliłam się - sierota jedna.
27 października 2016 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
A ja też w końcu byłam w tym dm kupiłam mydła seba med bo znam i dobra cena i z tych kosmetyków balea mydła .krem do rąk .krem dla kolegi a reszty produktów to nie znam,tych co tam macie na zdjęciu.A i w Rewe czekolady Milka 300 g po 1,99 to chyba dobra cena? szukam jeszcze męskich butów w promocji ale nie wiem za bardzo gdzie?
27 października 2016 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Te czekolady Millka to są strasznie słodkie ,ale jak lubisz,to cena dobra.Zobacz na poprzedniej stronie tam pisałam o czekoladach ,naprawdę dobre.Buty to w takich dobrych dużych sklepach typu Schuch Center
zobacz,ale nie wiem jakich szukasz .Teraz to raczej nie czas na promocje ,bo te z lata się skończyły ,a takie jesienno-zimowe ,to będą przeceniać w styczniu.

27 października 2016 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A użyłaś może już tej termoszczotki? 
Też mam włosy trudne do zdyscyplinowania, a kupując tą szczotkę, kierowałam się opiniami z netu, ale nie miałam wielkiej nadziei no i miło się rozczarowałam.

Jeszcze leży nieruszona ;) 
27 października 2016 23:27 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Jeszcze leży nieruszona ;) 

U mnie się nie sprawdziła.
27 października 2016 23:53 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja też mam włosy grube i geste. Teraz stosuję szczotkę obrotową. Juz drugą. Moje włosy schną długo - a susząc taką szczotką - czytam neta, a szczotka sama robi swoje - i to właśnie w niej lubię.
27 października 2016 23:55
ivanilia40

U mnie się nie sprawdziła.

Dlaczego ?
28 października 2016 07:44 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ja też mam włosy grube i geste. Teraz stosuję szczotkę obrotową. Juz drugą. Moje włosy schną długo - a susząc taką szczotką - czytam neta, a szczotka sama robi swoje - i to właśnie w niej lubię.

Mam taką w domu, dobra rzecz, ale włosy po niej są matowe. Chodziło mi o urządzenie bez nadmuchu, no i dlatego też chyba po tej szczotce termicznej są błyszczace.
28 października 2016 08:31
tina 100%

Mam taką w domu, dobra rzecz, ale włosy po niej są matowe. Chodziło mi o urządzenie bez nadmuchu, no i dlatego też chyba po tej szczotce termicznej są błyszczace.

Masz rację. jakoś nie skojarzyłam tego ze sposobem suszenia - założyłam, że tak mam i już.
Używam olejku arganowego jak mi zależy - i włosy pięknie błyszczą.