A jak luźne spodenki ubiorę latem???
Wysmyknie się i nie utrzymam go:lol2:
Przecież nie będę robił konkurencji Paolo i w obcisłych popylał:-)
A jak luźne spodenki ubiorę latem???
Wysmyknie się i nie utrzymam go:lol2:
Przecież nie będę robił konkurencji Paolo i w obcisłych popylał:-)
Nie utrzymasz? hahhahaha no nie pochlebiaj sobie,a Paolo nie wiem w obcisłych chodzi ja nie widziałam
Benita, poczekaj do soboty.
Będę się na bóstwo robić :randka3: to dam Ci znać :-)
W temacie zakupów- buty dziś zakupiłam, botki dokładnie.
Poczekam cierpliwie - i tak wcześniej nie mam jak kupić. tylko jestem ciekawa Twojego zdania na temat "z pierwszej ręki".
Fioletowa chwali prostownicę - ale mi z prostownicą nie po drodze. Z taką lokówka już chyba bardziej. Chyba.
Produkty z tej serii cechuje ta sama technologia i płytka jest ta sama-tzn powoduje odżywienie włosa. No, ale faktycznie poczekaj aż Basia wypróbuje, bo i kazda z nas ma inne włosy. Ja mam grube i gęste, wysokoporowate i na moich włosach ta szczotka termiczna sprawdza się świetnie.
Poczytałam Ciebie wcześniej, trudno po wpisach ocenić dokładnie, jakie kto ma włosy...Wywnioskowałam jednak, ze możemy miec podobny "problem".
Ja mam włosów dużo, są mocne mimo,że nie bardzo grube.Z okropną tendencją do puszenia.
Po keratynie było super, ta obrotowa lokówko-suszarka świetnie się sprawdzała. Teraz niby też, ale potrzebuję już więcej czasu na zdyscyplinowanie ich.
A użyłaś może już tej termoszczotki?
Też mam włosy trudne do zdyscyplinowania, a kupując tą szczotkę, kierowałam się opiniami z netu, ale nie miałam wielkiej nadziei no i miło się rozczarowałam.
Jeszcze leży nieruszona ;)
Produkty z tej serii cechuje ta sama technologia i płytka jest ta sama-tzn powoduje odżywienie włosa. No, ale faktycznie poczekaj aż Basia wypróbuje, bo i kazda z nas ma inne włosy. Ja mam grube i gęste, wysokoporowate i na moich włosach ta szczotka termiczna sprawdza się świetnie.
U mnie się nie sprawdziła.
Ja też mam włosy grube i geste. Teraz stosuję szczotkę obrotową. Juz drugą. Moje włosy schną długo - a susząc taką szczotką - czytam neta, a szczotka sama robi swoje - i to właśnie w niej lubię.
Mam taką w domu, dobra rzecz, ale włosy po niej są matowe. Chodziło mi o urządzenie bez nadmuchu, no i dlatego też chyba po tej szczotce termicznej są błyszczace.