Dlaczego ?
Dlaczego ?
Ja też mam włosy grube i geste. Teraz stosuję szczotkę obrotową. Juz drugą. Moje włosy schną długo - a susząc taką szczotką - czytam neta, a szczotka sama robi swoje - i to właśnie w niej lubię.
Mam z nadmuchem tą szczotkę,nie dostyć że włosy miałam jakes takie płaskie to przetłuszczały się bardzo. Mam sporo włosów ale są cienkie. Najlepiej sprawdza się prostownica i suszarka do wlosów.
Ivanilko, to nie o tej samej szczotce mówimy. Ja mam bez nadmuchu z nagrzewającą się płytką z keratyną i ułożenie i wygładzenie włosów zajmuje mi 15, 20 min, a mam co wygładzać, jeszcze są długie oprócz tego. Z nadmuchem też mam i nie jest zła, ale ta keratynowa sprawdza się dużo lepiej.
No, ale fakt, nie każdemu musi pasowac, bo i włosy mamy różne.
To faktycznie nie mówimy o tej samej szczotce,ale ta mnie tak zniechęciła,że nie szukałam już niczego innego. Dałam ją córce,ma włosy do połowy pleców i tez jej nie lubi. Jak znajdziesz link to podrzuć,chętnie zerknę.
A ja też w końcu byłam w tym dm kupiłam mydła seba med bo znam i dobra cena i z tych kosmetyków balea mydła .krem do rąk .krem dla kolegi a reszty produktów to nie znam,tych co tam macie na zdjęciu.A i w Rewe czekolady Milka 300 g po 1,99 to chyba dobra cena? szukam jeszcze męskich butów w promocji ale nie wiem za bardzo gdzie?
Tu jest jeden
http://www.ceneo.pl/24028665#tab=spec
A ja kupiłem sobie dzisiaj duuuuuużą paczkę fajek za całe 7 EUR.
A co! Kto bogatemu zabroni?
I będę kurzył z nadmuchem, aż mi się włosy wyprostują i nabłyszczą:afro::skacze::-)
To faktycznie nie mówimy o tej samej szczotce,ale ta mnie tak zniechęciła,że nie szukałam już niczego innego. Dałam ją córce,ma włosy do połowy pleców i tez jej nie lubi. Jak znajdziesz link to podrzuć,chętnie zerknę.
Miewam tak z butami.Mam ich sporo i jak kupię nową parę, to muszę je przemycać do szafy tak, aby mniej doskonała połowka nie zauważyła :) Marudzi trochę :)
Mój to przede mną chowa, co znowu kupił. Ja sie muszę napracować, aby nie kupił mi w każdym sklepie wszystkiego, co na mnie pasuje.
Nie znoszę zakupów.
Poczekam cierpliwie - i tak wcześniej nie mam jak kupić. tylko jestem ciekawa Twojego zdania na temat "z pierwszej ręki".
Fioletowa chwali prostownicę - ale mi z prostownicą nie po drodze. Z taką lokówka już chyba bardziej. Chyba.