No,dobry pomysł z tym odliczaniem w avatarze. Mnie jakoś mineły Swięta bezboleśnie ,jeszcze tylko Nowy Rok i spokój na 365 dni.
No,dobry pomysł z tym odliczaniem w avatarze. Mnie jakoś mineły Swięta bezboleśnie ,jeszcze tylko Nowy Rok i spokój na 365 dni.
wyjeżdżasz i na rok dajesz sobie spokój z opieką?
Nie,no coś Ty????? Spokój ze świętami na 365 dni.
mhyyyy :)))
wielkanoc?
????????????????
Bieżesz urlop na cały rok ?
Mam klopot z telefonem i prosze o rade. Otoz podczas robienia zdjec dzisiaj nad stawem w ogrodzie, jakos niefortunnie telefon wpadl mi do wody. Wylowilam telefon jakos ze stawu maczac sie po pachy. Telefon wyszuszylam bo bylo pelno wody, wyciagnelam baterie, karte i suszylo sie do teraz przy grzejniku. Przed chwila usilowalam tel. wlaczyc a i owszem wlaczyl sie na chwile, wpisalam pin i odpalil ale panel dotykowy nie dzialal i po chwili czarny ekran sie pokazal i koniec nic nie dziala....Co moge jeszcze zrobic?
Pewnie nie wysechł w środku,zostaw go w spokoju w suchym miejscu,niech poleży przez 24 godziny. Mój zaskoczył po 2 dniach.