Dzisiaj przybędzie do mnie polska duszyczka na ploty , kawusię i ciacho które pięknie się piecze ...
Cieszę się jak głupia ! To będzie miłe popołudnie o !
Dzisiaj przybędzie do mnie polska duszyczka na ploty , kawusię i ciacho które pięknie się piecze ...
Cieszę się jak głupia ! To będzie miłe popołudnie o !
Nie wypada tak dogłębnie wnikać czy Andrejka oglądała też inne elementy sypialni :lol2: Zakładamy, że tak a sufit jest symboliczny. Malina, Andrejka ma tyle energii , że łuuuchhhh .....
No jasne co do energii my opiekunki mamy jej dostatek,Andrejka zapewne też, nigdy w to nie watpiłam.Myślisz że nie wypada się zgłębiać, to ok zgadzam się
Od 10:30 jestem już w De :)
W Getyndze cieplutko prawie cały dzień spędziłam na włóczęgostwie Flohmarkt w podziemnym garażu Kauflandu chyba największy jaki udało mi sie widzieć w De.Zakupiłam sweterek i koszulową bluzke wszystko za całe 6 Eu,a i jeszcze portfel dla Darka ,cienki bo zawsze narzeka że za gruby ma:-) I mu sie do kieszeni nie mieści:-) Miasto jest przepiękne wiele już w De widziałam i byle co mnie nie zachwyci ale tu naprawde jest pięknie... Może wstawie jakieś fotki potem
Czy korzystałyście kiedykolwiek przy rezerwowaniu wakacji z ofert Groupona?
Wiadomo, portal mi znany. Wielokrotnie zamawiałam tam co nieco, ale jednak wakacje - rzecz kosztowna...
A różne opinie są jeśli chodzi o zadowolenie klientów.
Może i głupie pytanie,ale czy klient z Grouponu jest traktowany na miejscu na równych prawach,co ten poprzez normalne (droższe) zamówienie ?
Sorry, zacytuję sama się, bo może ktoś teraz będzie wiedział......
Mo ojciec i moi znajomi jeżdżą i bardzo sobie chwalą :-)