Dzięki, Mery.
Dzięki, Mery.
Wakacyjne wyjazdy to nie,ale rezerwowałam hotele przez Grupona a i inne tego typu zakupy grupowe,na kilka dni.Było ok,nie zauważyłam jakiegoś gorszego traktowania:-) Nie bylam zresztą jedyna która w ten sposób wykupiła pobyt.
W środę maż mojej pdp , ktorym w pewnym sensie też się zajmuje , bo przeciez gotuje i piorę, zapukał do mojego pokoju i połozył kopertę na stole. Zapytałam czy to wypowiedzenie pracy he he :-) odpowiedzial ,że to dla mnie i mam nie mowic córce. Na kopercie napisał moje imię i Danke fur alles ! H.B. no to znaczy ,że pdp też o tym nie wie. Nie mogłam doczekac sie kiedy córka przyjedzie z pracy. Poleciałam natychmist z koperta do niej. Jeszcze nie zdarzyłam powiedziec do końca o co chodzi a ona przerwała mi i powiedziała , że ojciec wie co robi i to co w kopercie to ją nie interesuje. Kwota spora bo 500€ lubię kase, ale nie jestem pazerna wystarcza mi to co zarabiam tu m-cznie. Jeszcze ze dwa razy wspomniałam o tej kasie ale corka pdp nie podjęła tego tematu. Wczoraj ku mojemu zaskoczeniu dziadek przyniosł mi kluczyki od samochodu od swojego kochanego auta , ktorego nikomu nie pozycza nawet córce. Mam tankować za domowe pieniądze i jeżdzic nie tylko po zakupy.Mogę wycieczki sobie organizować. To VW automatik i obecnie jestem jeszcze lekko obolała po moim małym wypadku więc nie skorzystam. Ale wiosną kto wie , jak zdobędę sie na odwagę bo takim jeszcze nie jeździłam. Cieszę sie ,że mnie doceniają i dają to odczuć. Nie jest to dom gdzie jada sie na porcelanie ale rodzina jest zżyta ze sobą a dzieci rodziców szanują.
O kurde Mleczko jak przeczytałam" przyniósł mi kluczyki..." to juz chciałam ci auta pogratulować,a tu jednak nie. Może następnym razem.
Autmatikiem będzie Ci sie łatwiej jezdzić, o wiele łatwiej. Tylko wsiądz i spróbuj.
Wiesz ,że pomyślałam o Tobie . Kiedys pisałas,że jeżdzisz takim. Pewnie sie skuszę ale muszę wydobrzeć :-)
Ja wole skrzynię manualną, lubię coś trzymać w ręce :lol1: :lol2: a tak poważnie, to wtedy czuję auto. Przy automacie muszę się na początku bardziej koncentrować. Przyzwyczajenie chyba, wole ręczną.