Byłam, polecam, warto.
Co prawda byłam w wypasionym ośrodku wypoczynkowym,nie w głuszy, ale dużo po okolicy chodziłam, po lasach też.
Dla tego klimatu, urokliwych miejsc warto tam pojechać / polecieć.
Byłam, polecam, warto.
Co prawda byłam w wypasionym ośrodku wypoczynkowym,nie w głuszy, ale dużo po okolicy chodziłam, po lasach też.
Dla tego klimatu, urokliwych miejsc warto tam pojechać / polecieć.
To ja chcę na Mazury !!! Przynajmniej jak robale jakieś sie trafią to swoje.
Wchodzę dzisiaj do aldika a tam Wielkanoc!!! zające jajka i spółka-więc jakby ktoś pilnie szukał pisanek czekoladowych są dostępne w aldim :)
Wchodzę dzisiaj do aldika a tam Wielkanoc!!! zające jajka i spółka-więc jakby ktoś pilnie szukał pisanek czekoladowych są dostępne w aldim :)
Wyszłam z domu zawiesic ptakom pozywienie . Musiałam wrócic do domu po aparat fotograficzny - jest jak w bajce. Co ten snieg zrobił z krajobrazem ? cuda, cuda:-)
Wyszłam z domu zawiesic ptakom pozywienie . Musiałam wrócic do domu po aparat fotograficzny - jest jak w bajce. Co ten snieg zrobił z krajobrazem ? cuda, cuda:-)
Nowe obowiązki,nowe wyzwania i nowe doświadczenia.Powtarzam sobie cały czas "dasz radę" i tego się trzymam.
Idę na spacer, dziadek nie chce. No niech sobie siedzi w domciu i patrzy na zimę przez szybę. Otworzyłam drzwi tarasowe i chciałam mu na pocieszenie pigułką przywalić ale tylko się uśmiał. Oczywiście ciągle się pyta czy mam Stiefel, bo przecież tyle śniegu napadało :lol1: Chyba zapomniał jak prawdziwa zima wygląda, ja zresztą też. No to papa.
Hmmm...nie wiem czy wieszam się dzieciom na szyję ale zawsze proszę o sms-a po wylądowaniu, że wszystko ok. Właściwie to już od jakiegoś czasu nie proszę, sami to robią z przyzwyczajenia, a ja się cieszę. Młodszy we wrześniu leciał do Malagi, a tam akurat powódź. Niby nic wielkiego ale serducho pika. Trudno, dzieci ma się na całe życie i nie ważne, że już dorosłe. Jak ja nie daję znaku życia przez parę dni to też podnoszą alarm i dzwonią z pytaniem czy żyję. Nie mam zamiaru tego zmieniać, jest dobrze jak jest.