12 listopada 2016 09:42 / 10 osobom podoba się ten post
teresaddKasia wyjątki są..A forumowicze na naszym portalu zarabiają w granicach 1000 - 3000 euro.Formy zatrudnienia są różne.Na czarno ,przez agencję,gewerbe,działalność.I stąd mamy taki wachlarz w zarobkach.Brutto ,netto.Każdy ma inaczej.I niech sobie każdy zarabia na ile go stać,nie ma co komu zazdrościć.Ani mi nikt nie dołoży ,ani ja nikomu nie dam.Żeby tylko zdrowie było,to i reszta będzie.Amen.
Tez nie zazdroszcze nikomu. Osobiscie zarabialam naprawde duza kase,przez 4 lata,ale bylam zatrudniona przez rodzine pdp,z pominieciem agentur. ( Niestety czas przeszly dokonany).Teraz jest srednio ale i tak sporo lepiej niz w ogloszeniach na forum,tyle,ze gewerbe mam,i pewnie tez z tego to wynika.
Gdy przyjechalam tutaj pierwszy raz to wiedzialam tylko,ze babcia ma czesciowa inkontynencje oraz demencje. Okazalo sie,ze inkontynencja jest totalna (pamietacie jak na kolanach,z poswieceniem,szorowalam dywany z gowna?),do tego nietolerancja laktoz,o czym wcale nie bylam poinformowana (poprzedniczki tez nie wiedzialy). Tylko moja wrodzona dociekliwosc spowodowala,ze sie o tym dowiedzialam...I opanowalam te sraki. Teraz dywany ogladam z wysokosci 175 cm,nie musze kolan do tego uzywac.
Demencja okazala sie galopujacym Alzheimerem,z pflegestufe 1 przez pol roku jest 3...I wcale nie uwazam,ze zarabiam za duzo,bo co sie czasami psychicznie namecze i nazloszcze to moje. Na szczescie nie kazdego dnia jest tak koszmarnie, dwa razy w tygodniu,w porywach do trzech. Gdybym jednak miala codziennie sie tak uruchamiac to serdecznie pazdrawljaju i ciao ciao bambina.