Wyłowione z sieci 3

17 grudnia 2016 06:31
kasia63

https://www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/1894154227485263/?type=3

Kasiu,na Skeypie mąż do póżna przekazywał mi wiadomosci spod Sejmu.Ciekawe,co z tego wyniknie...
17 grudnia 2016 06:50 / 9 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

Kasiu,na Skeypie mąż do póżna przekazywał mi wiadomosci spod Sejmu.Ciekawe,co z tego wyniknie...

Koniec, mam nadzieję sekty smoleńskiej...zanim do szczętu nam kraj zrujnują..........Czy wiecie ,że w nocy posel Kaczyński w imieniu prezydenta-marionetki podpisał uchwaloną na kolanie ustawę budżetową na 2017?????Szeregowy poseł.......Nagminne łamanie prawa i konstytucji...............PIS nie liczy się z nikim i z niczym......Usunięciem mediów z Sejmu dowalili do pieca.....Nic dziwnego,że się ludziom przelało......co z tego będzie.....czas pokaże.
17 grudnia 2016 07:47 / 2 osobom podoba się ten post
Na dziś podziękujemy!
Nie obrażamy użytkowników forum i nie prowokujemy. Admin
17 grudnia 2016 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Huzia to ja mogę , ale na mądrego Józia . Czasem lepiej ugryźć się w palec zanim coś kliknie .....właśnie przed chwilą się ugryzłam .
17 grudnia 2016 08:01 / 9 osobom podoba się ten post
oporanku

Na dziś podziękujemy!

Raptem 7 postów i takie mądrości???Bądź poważna!Nie widzisz co się dzieje czy nie chcesz widzieć???Krajem rządzi niepodzielnie jeden poseł,którego cała reszta słucha jak wyroczni i wykonuje wszzystkie jego polecenia...To jest normalne??Zgodne z konstytucją ,z prawem????Co ma do tego PO czy inna partia?To jest zwyczajna dyktatura i tyle!Ustawy pisane na kolanie i przegłosowywane noca lub w Sali Kolumnowej bez wymaganego qorum,podpisywaane przez prezesa PiS a nie przez prezydenta,to jak to inaczej nazwać??????Rządzi nami ciężko chory psychicznie,oderwany od codzienności facet,przepojony nienawiście,którego jedynym celem jest wąłdza za wszelką cenę i wszelkimi środkami.........I jeśli to się prędko nie skończy ,nic dobrego dla Polski z tego nie wyniknie.
17 grudnia 2016 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

Obejrzyjcie również film z polskim tłumaczeniem na końcu reportażu -
http://www.zetchilli.pl/Rozrywka/SHOWBIZ/Madonna-zabrala-glos-w-sprawie-seksizmu-i-przemocy-wobec-kobiet-Padly-mocne-slowa-3057

Tylko że często ona sama sprowadza kobietę do przedmiotu, nie podmiotu. Jej kreacja ostatnia , nie tylko oststnia bazowala na seksie. Nie tylko jej zresztą.
Seks dzisiaj jest celem w osiągnięciu celu, a że uprzedmiotownia kobiety.
17 grudnia 2016 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
oporanku

Na dziś podziękujemy!

17 grudnia 2016 11:51
kika1

:palka:

?
17 grudnia 2016 12:00
dorotee

Tylko że często ona sama sprowadza kobietę do przedmiotu, nie podmiotu. Jej kreacja ostatnia , nie tylko oststnia bazowala na seksie. Nie tylko jej zresztą.

Masz rację Dorotee. Madonny image własnie nie mający nic wspólnego z kobietą jako podmiotem, miał cel reklamowy :) To ładny gest z jej strony, że ujmuje się za stłamszonymi kobietami, ale zawsze działa przykład , a tu go nie ma . No i jest dysonans między tym co robi ,a co mówi.
17 grudnia 2016 21:01
dorotee

Ale zamknij oczy i zapomnij że to mówi ona i co słyszysz. Czyż ona nie ma racji.  ?!
17 grudnia 2016 21:30
IWA

Ale zamknij oczy i zapomnij że to mówi ona i co słyszysz. Czyż ona nie ma racji.  ?!

Oczywiście,że ma rację.  Tylko taka racja się dewaluuje, jak jest tak głoszona. 
17 grudnia 2016 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Oczywiście,że ma rację.  Tylko taka racja się dewaluuje, jak jest tak głoszona. 

A kto ma taką siłę przebicia jak nie osoba medialna i kontrowersyjna. Nie zagłębiam się w jej osobowość.Tak naprawdę nie wiemy też co ona przeżyła i dlaczego tak siebie pokazuje na koncertach czy teledyskach. Może to jakiś rodzaj buntu. Treść do mnie dotarła i ma wartość samą w sobie.
17 grudnia 2016 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

A kto ma taką siłę przebicia jak nie osoba medialna i kontrowersyjna. Nie zagłębiam się w jej osobowość.Tak naprawdę nie wiemy też co ona przeżyła i dlaczego tak siebie pokazuje na koncertach czy teledyskach. Może to jakiś rodzaj buntu. Treść do mnie dotarła i ma wartość samą w sobie.

Ma trudny życiorys, to prawda. Ale jak w reklamie seks-skandal-kobieta= sukces. I to sie drukuje w glówkach, chorych , bo zdrowi nie potrzebują przemocy.