Wyłowione z sieci 3

02 stycznia 2017 18:07
A propos , nie rozmawia się o nieobecnych
02 stycznia 2017 18:20 / 6 osobom podoba się ten post
Kama84

Brawo Ewa , nadążasz za moją inteligencją ;)    szapo ba, ale.................   nie zdziwiło mnie to :-)

Ewa59, ja bym się na Twoim miejscu nie cieszyła....
02 stycznia 2017 18:23 / 5 osobom podoba się ten post
ewal8

Kobiety niezależne i tak nie wierzą w to co mówią ludzie
02 stycznia 2017 18:27
ewal8

Myślę,że "cieszyć się lub nie" ,jest suwerenną decyzją każdego z osobna.  

Dziękuję. Pozdrawiam.
02 stycznia 2017 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
Kama84

Dziękuję. Pozdrawiam.

Rzeszów też pozdrawia. Cały...
02 stycznia 2017 18:32 / 6 osobom podoba się ten post
Już miałam coś napisać, ale w język się ugryzłam. Pamiętacie Agrafkę? Cud dziewczyna, młoda, piękna ,wykształcona, inteligentna i w dodatku mądra. Czyżby była wyjątkiem wśród dzisiejszej młodzieży i troszkę starszej młodziezy?
Wierzyć się nie chce. Agrafko, pozdrawiam Cię serdecznie :)
02 stycznia 2017 18:39 / 3 osobom podoba się ten post
Kama84

Dziękuję. Pozdrawiam.

Masz rację Do tego każdy powód jest dobry
02 stycznia 2017 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

A propos , nie rozmawia się o nieobecnych :-)

Jesteś bystra. Prowokujesz celowo.
02 stycznia 2017 18:48 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Już miałam coś napisać, ale w język się ugryzłam. Pamiętacie Agrafkę? Cud dziewczyna, młoda, piękna ,wykształcona, inteligentna i w dodatku mądra. Czyżby była wyjątkiem wśród dzisiejszej młodzieży i troszkę starszej młodziezy?
Wierzyć się nie chce. Agrafko, pozdrawiam Cię serdecznie :)

Nie gryź się w język,boli:( Agrafka,szalona Jolek,Nianta-młodziutkie,sympatyczne,nawet pyskate czasami ,ale nigdy ordynarnie wulgarne........Co się z Wami dzieje dziewczynki kochane?
02 stycznia 2017 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie gryź się w język,boli:( Agrafka,szalona Jolek,Nianta-młodziutkie,sympatyczne,nawet pyskate czasami ,ale nigdy ordynarnie wulgarne........Co się z Wami dzieje dziewczynki kochane?

No właśnie, a mzap i inne młode koleżanki? Brońcie honoru młodości, bo to ....,,rence opadajo".....jak się czyta niektóre posty......
02 stycznia 2017 19:31 / 4 osobom podoba się ten post
ewal8

W świecie potrzebna jest równowaga. Są dziewczyny skromne, ciche, ułożone ,zważajace na każde slowo, takie dobrze wychowane panienki.....Są również takie jak Kama.....niepokorne, ekspresyjne, autodestrukcyjne, prowokujące swoim zachowaniem, które jest niezrozumiałe dla otoczenia.....I to jest chyba kwestia charakteru i osobowości. 
Ja tam się cieszę że Ona ma o mnie dobre zdanie.
Prawdziwa dama pije....pali......i przeklina. Tak powiedziała B.Tyszkiewicz. Może Kama też jest damą tylko my o tym nie wiemy....?
03 stycznia 2017 18:04
MeryKy

Czyżby forumowa kama była czekoliną :brawo1:    http://www.pudelek.pl/artykul/100271/cbs_zlikwidowalo_luksusowa_agencje_towarzyska_w_warszawie_kierowala_nia_karolina_czekolinda/

"Qrwy i alfonsi- idole dzisiejszej młodzieży. Pokazują cycki i d**y a dzieciaki wierzą ze sa modelkami , aktorkami i piosenkarkami. Nazywajace prostytutki po imieniu. Dziwka to d***** nawet luksusowa." Legalny burdel = zdrowy personel = zdrowy klient = zdrowa rodzina =  podatki = dobrobyt
08 stycznia 2017 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
Coś niesamowitego  alarm smogowy w PL ...... i to nie Śląsk tu góruje lecz Warszawa (normy przekroczone o 800%), Kraków -700%, Łódź..... 
Zalecają nie wychodzić na spacery, nie wietrzyć mieszkań!

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1712881,Alarm-smogowy-w-Polsce-Bardzo-zla-jakosc-powietrza-w-wielu-miastach-Apele-o-pozostanie-w-domach  
08 stycznia 2017 19:05
Gabrysia

Coś niesamowitego :-( alarm smogowy w PL ...... i to nie Śląsk tu góruje lecz Warszawa (normy przekroczone o 800%), Kraków -700%, Łódź..... 
Zalecają nie wychodzić na spacery, nie wietrzyć mieszkań!

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1712881,Alarm-smogowy-w-Polsce-Bardzo-zla-jakosc-powietrza-w-wielu-miastach-Apele-o-pozostanie-w-domach  

Gdyby obowiązywały u nas standardy europejskie, to alarm byłby dzień w dzień. 
Nawet jak wychodzę na chwilę na papierosa, to kurtka śmierdzi mi później dymem z kominów. 
08 stycznia 2017 21:37
http://wiadomosci.wp.pl/kat,50352,title,Wypadek-polskiego-busa-w-Niemczech-Sa-ranni,wid,18666805,wiadomosc.html?ticaid=11868e