22 listopada 2016 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
leniPaolo, tutaj zupelnie nie ma dbania o higiene. Ja babke myje ciagle myjka przy zlewie kuchennym a szalona corka kapie sie caly czas w zimnej wodzie pod prysznicem , ewentualnie w oczku ogrodowym razem z zabami. Chodzi zawsze w spodniach z nogami o ksztalcie formowanym na wieeelkiej beczce. te spodnie sama powiedziala, ze maja juz 15 lat. Wygladaja juz jak sitko z dlugimi wlosami na udach od jazdy na rowerze. Jej tyrpniety przyjaciel tez emerytowanay nauczyciel, caly czas zasuwa w tramkach prawie bez podeszw z palcami wydartymi na wierzchu. Jak oblal sobie spodnie emalia, to chodzil tak chyba z 7 miesiecy, az sie wykruszylo. Dodatek codzienny do stroju u wszystkich tutaj, to smurgle spadajace dookola, nawet do talerza. Normalnie obrzydzenia na poczatku dostawalam, teraz sie przyzwyczailam.Ile razy szyba w drzwiach na taras byla zasmarkana przez syna babci, bo ciagle kicha. Jeszcze troszke i uwolnie sie od tego wariactwa
No ale te krzywe nogi, to chyba nie jej wina, że takie ma?.
Każdy jakąś wadę ma, na którą nie ma wpływu i nie rozumiem, z jakiego powodu należy się wyśmiewać.
Co do reszty, to się zgadzam, że niedbale to wszystko wygląda. No ale te nogi, to mogłaś sobie darować. Ja też mam takie (vide avatar) i poczułem się urażony.